Tuesday, January 03, 2012

KELUAR BERSAMA TEMAN-TEMAN..

Aku memang jarangggggg sangat dapat melepak ngan kengkawan.. hahah.. agak-agaklah kan.. anak dah dua dah pon... masa aku habis dengan kerja kat office.. pastu weekend bersama keluarga.. tapi kengkawan still lah berwhatapps lagi.. auww dulu berBB sekarang.. yang guna BB semua dah tukar iphone.. tensi ai tau.. 

Ada masa nak jugak pegi jumpa kengkawan... tapi tulah.. masa tak mengizinkan... so aku akan make sure.. kalau anak-anak takde (kat umah nenek/wan).. dan laki plak ada plan gi main basikal dengan kengkawan dia.. ok itu masa paling sesuai... 

So macam biasalah.. mana lagi kalau tak karaoke.. janji ada makan.. dan boleh lepak tanpa gangguan.. tapi tulah.. bila pegi karaoke.. asyiklah menyanyi.. becakap pon tak degar... grrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.... len kali tak leh karaoke lah.. len kali kita gi minum and makan je... baru leh borak lebih sikit ;)

ni aku punye.. room tak dapat lagi.. tapi dah tanya Anny "Anny, aku nak amik food dulu boleh ke???".. "Ehhhh bolehhhhhhhhhhhhh Fillanieeee.. sila sila sila... amikkan untuk aku sekali".. "Sendiri nak makan sendiri amik okkkkkkk"... 

Anny's

Natra's 

Filla's  

Eh aku je dua pinggan kan? T________________T


Ok itu je makanan... hehe.. aku kan jenis tak ramai sangat kawan... eh bukan tak ramaiii.. Ramaiiiiiiiiiii... heheh.. cuma Atta ngan Anny nie rapat lah... lagipon aku kan susah nak keluar... so bila ada peluang.. sapa lagi aku nak jumpa kalau tak chipmunk dua ekor ni? 

gila.. Anny dah macam executive gitew.. tapi pegi karoke.. tak daya aku hahah... euwww tayang phone? 

sila jangan pecaya... hahah.. bila nampak aku nak snap.. dia memang terus sengaja jadi hover.. 

oopsss... kasut lupa nak pakai.. 

Atta



Anny - Filla - Atta

Ju - On

muahah.. Anny kalau takde serupa macam tak yah gi sini.. sebab kalau anny ada baru boleh pecah perot tengok gelagat cacing kerawit nie.. 

hahah suka gambar atas nie.. camera aku pon tak leh nak capture dia ni tau.

cer tiru macam ai... kan sopan santun gitewwwww.. muahha.. nyanyi pon menten.. padahal ko tau lagu apa???? 

Zaiton Sameon, Menaruh Harapan okehhhh.. kelasssss kau filla... pastu anny siap buat announcement "Dipersilakan Filla Sameon untuk menyampaikan lagu blablabla..." kongajoooooooo... 

Natra Sayang... selalu jadi instructor aku "Fillaaaa.. dengar ok.. dengar... ikut melodi diaaaaaa".. tau lah aku nyanyi pakai hantam kromo je.. orang tak suh nyanyi aku dah nyanyi dulu.. muahahha.. tak masuk dengan lagu betul.. yang anny tukang bagi rentak dia.. siap ketuk-ketuk.. gilaaaaaaaaaaaaa aku punya tak paham konsep bila nak masuk suara.. aku tak leh nyanyi depan orang lain selain dorang dua orang nie je.. sebab dorang paham masalah aku.. T___________________________T

Anny macam korea masa ni kan.. sejak bila ko jadi lawyer? baju ropol-ropol di dada?

teringat masa on the way ke redbox the curve nie... call anny "Annnnyyyyyyyyyyyy jalan lepas Jusco IOI nie pecah tiga.. flyover ke atas tu tutup! aku nak masuk kiri sekali ke, tengah ke, kanan?"..... "Ko amik kiri sekaliiiiiiiiiiiiiiii"... "Ok aku dah masuk tengah"... muahahhaaaaa... "Ko cari u-turn.. then u-turn, pastu straight and lepas traffic light masuk kanan.. jalan dulu.. kalau sesat call lagi.. bye sayang." 

Atta lagi kewl.. pakai sipar jamban je.. dia memang stylo ;) kalau tak.. tak traveller lahhhh.. hahah

in love with my new scarf nie.. bintang-bintang gitewww... rm35 je.. hahaha



heheheh.. semangat gile.. dah macam nyanyi lagu patriotik.. hahahaaakkkkk... 

Berdua Lebih Baik... terus flat lagu ceria aku buat..muhahahahahahaaa... takpelah yek? janji happy ;)



taktau kenapa.. aku paling suka dengar Atta nyanyi lagu rock... macam lagu Awie ke.. sedapppp je suara dia.. hahahhaaaa... 

oh baru aku tau re-pe-pe-peat.. ingat kan bib bib bib bibb.. almaklum ada anakkk.. ingat kan bib T____________________T

Selena Gomez

Jagger

Jason Mraz - Lucky

pon lagu bajet comel

Sway

lagu ni sedih dan best.. tapi bila nak nyanyi tak ingat.. "Anny, camna lagu nie? camna? camna?".. natra pulak "Lagu apa nie? lagu apa? lagu apa?" haihhhhhhhhhhhhhhhhhh... 


Ari Lasso ngan Bunga nie.. lagu fav Anny ngan Atta.. wajib dalam list.. pastu wajib persoalan siapa jadi Ari Lasso siapa jadi Bunga.... 

Takde apa nak cerita sangat.. cuma sesekali ok kot kan lepak ngan kawan-kawan? heheheeeeeee.. Pak Radie pon sporting plak.. tapi 15 minit sebelum aku sampai kat pintu umah dia text "Mana awak? otw balik ke mana? x sampai2 lagi?"

Wahhhhh tatau mana satu fillanie nak reply dulu tau.. satu sms tiga soalan... memang hebat.. last-last malas nak jawab.. muahahhahaha... 

ok itu je.. Fillanie sayang Annynie and Attanie.... ai kan adik bongsu.. auwww auwww auwwwwww...kawan-kawan dari kecik.. dari remaja.. banyak dah ditempuh bersama.... semoga kita kekal sahabat ;)

wah tetiba jiwang.. haha








EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US 
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE 
THE CHEAPEST RATE SO FAR 
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME 
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE 
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS 
http://www.framekasih.blogspot.com/ 
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

9 comments:

Mymie Sein said...

bestnya lah kan dapat macam sis walaupun sekali sekala.. Amaani dah setahun nak berenggang dengan sis, mya haram... mana mak die ada situlah dia ada..tah bila boleh nak ditinggal2kan..

Siti Fatimah said...

bestnyer!

ratna said...

Happeningnya anny...

JMR said...

tgk byk2 gmbr ni, gmbr k.filla sopan lak kan kali nih..kihkih

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

MMG KITA PERLU ADA KAWAN UTK TURN TO. TAK PERLU RAMAI EVEN 1/2 PUN DAH CUKP..ILA PUN ADA 2..HEHE

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

OH BAJU BINTANG2 FILA BUAT ILA NGANTUK KIKI

nalsweet said...

akak anny santek...

akak atta plak sempoi tp maintain cantekkk...

Anonymous said...

ehh nampak muka hyunbin la... hehe

JuJue said...

oihhh kesian.. aku pon baru tau...sebenarnya bukan bib bib bibbb... konfiden ai nyanyi...macam cd rosak!