Monday, January 30, 2012

MENGGEDIK SEKALI SEKALA ;)

 hak hak hak... memang cukup menggedik gambar ni... muahahhaaaa.. selongkar lemari terjumpa baju ni.. teringat masa menggila pakai baju nie.. kejap-kejap pakai baju nie.. sampai muntah hijo orang tengok..hahaha

well dulu-dulu pakai baju ni longgar jerk.. sekali sekarang pakai.. ehem ehem.. sengkak pulak kat pinggang.. muahahahaaa.. nampak sangat kain mengecut T______________________T

menci tau.. korang mesti kepoh nak tengok muka kan.. hahahakkkk malu nak upload muka sendiri pasni.. nampak panau2 kat dahi? hahahha... tapi dah putih sikit muka sekarang..hahahakkkk.. 

lipstick: russian red (MAC)
wajah selepas 37 hari guna TABITA Skin Care

risau pakai lipstick ni.. kejap2 aku lap2 sikit sebab menyala sangat.. serammmmm hahhaha... 

sila tengok jerawat kat dahi.. sungguh anggun dia park kat situ.. hahaha.. oh ni tak pakai foundation sebab gerak dari umah MIL.. foundation tetinggal di rumah sendiri.. tapi macam dah ok sikit.. tak seram sangat wajah sekarang..hahahahh.. 

eh tapi my MIL tanya masa makan sama-sama.. "Eh filla, kenapa pipi putih-putih?".. "ohhhh sebab pakai cream muka baru.. dia memang cenggitu.. nanti lepas 2-3 bulan ok kot".. pastu "Ohhhh.. ingat kenapa tadi".. ok itu sajer perbualan pasal muka ;).. hahahah... perbualan bersambung dengan gossip-gossip lain yang lebih menarik...

bersama anaknda Acih.. muka ahkak sedikit pondan tua disitewww.. hakhakhakkkkkkk....

sibuk bergambar sebab kenit tak kacau.. dia tido cenggini ok kat paha... hahahah.. kaki sebelah dah tejuntai ke bawah... kasihannnn... 

besungguh gila budak ni tido.. 

lepaking at CITTA Mall... baru tempat ni.. eh ke aku yang tak tau... dia macam banyak tempat makan lah.. retail tak banyak.. just utk lepak makan-makan ok ;)

bersama kengkawan lama... kak nana and kak tini..

Baby Keisha yang sungguh menggeramkan.. Amaani kemain teruja lagi nampak baby.. 

Baby Keisha with Amaani bucuk

makan??? confirm lah Amaani yang paling hover.. 




EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US 
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE 
THE CHEAPEST RATE SO FAR 
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME 
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE 
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS 
http://www.framekasih.blogspot.com/ 
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

7 comments:

Izan said...

sumer...comey comey belake..i like :)

Bitt (double IS) said...

hot mama...nice shoot bebehhh

AzNuRuL AzMaN said...

bagus la amani nak makan..selalunya budak senang makan kurang merengek dan meragam..besar sikit nanti susut macam acih =)

Aya Ariel said...

wooohhhh...hebat...
baju zaman muda belia masih buleh pakai?? *clap clap clap*

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

baju tue mmg cantik kotak2.. tpnyeeeeeeee..takpelah lain kalila cakap... mmmmmmmmmm tp nak cakap jugak *jogging dgn kerap ye* kiki utk diri sendiri jugak

Anonymous said...

saya juga pengguna tabita.. untuk make sure pemakaian serata di wajah, tabita ada petuanya... sebelum pakai toner dan cream pastikan muka sedikit basah/lembab.. ini akan memudahkan tabita disapukan ke wajah dan lebih sekata... so tak ada tompok2... cuba la

Nabilla Ain Ellyanie said...

sys.. your face mcm korean artist.. lee hyori.. klo xknl, google eyh? siyes same.. ur eyes tu =)