Friday, May 08, 2015

Masuk Majalah Harmoni.

Baru-baru ni Kak Pilla masuk magazine Harmoni.. Tak tau pon dah keluar magazine masa tu.. nasib Suraya inform baru lah terhegeh-hegeh nak beli hehehe.. tupon after few days baru ada masa nak gi cari kat kedai ;)

Dah lah takde gambar nak share.. wartawan Harmoni, Ruhaya kata nak gambar pegi vacation, gambar masa attend event-event dan gambar family.. So main hentam je ahkak pilih gambar hahaha.. yang lain Ruhaya pilih sendiri kat blog hihi.. 

Ni gambar paling menunjukkan bukan kat Malaysia.. Pastu baru perasan seluar satu ke atas satu ke bawah.. Wowww hebat sangat ni hahahaha.. 


Itulah serba sedikit tentang Kak Pilla dan dunia blogging, dunia business dan dunia bersama keluargaku.. Tapi paling tak tahan bila baca part Keluarga Jadi Prioriti tu.. "saya cuma akan blogging apabila tanggungjawab saya kepada keluarga telah selesai dan perut suami dan anak-anak telah diisi".  Muahahah Pak Radie jeling je aku.. dia cakap "yeke perot dah diisi tu?".. Ehhh betulll laaaaa!!!! hahahahah.. Kalau tak larat masak tolonglah beli makanan kat luar hahahaha.. tu tak nak citer plak kat magazine? of course citer yang good-good je muahahahahah.. 


So kalau ada dipasaran lagi majalah Harmoni Edisi 13 Mei 2015 boleh lah beli ;)

Terima kasih wartawan Harmoni, Ruhaya.. Love your writing nampak bersahaja ;) Terima kasih beri satu lagi kenangan manis buat Filla.


Love, 
Filla.

8 comments:

Chekgu Azrine said...

Tahniah

Fyda Adim said...

Kak Filla, saya dah beli pun majalah ni dan dah baca pun pasal akak..menarik sangat!:D

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

amboi buk pilla..makin pemes.. semoga diberkati Allah selalu ya :)

tt audi said...

ai agent kak Pilla...sape nak beli ELLFIE BEAUTY sila lah roger saya area KL O17-253 7967 k

Hafiz Hafizol said...

tahniah kak pilla.. 1stime jmpa kak pilla masa event go shop.. laawa sangat kak pilla.. terkesima sekejap kita LOLS.. hahaha

izzeyda said...

tahniah kak Pilla..

Latifah said...

wahh.. galmour filla.. mmg dh glamour pun kan. kena pegi beli ni.

LatifahFazri

QasehnyaRania said...

woww.tah.iah kak filla..
selalu singgah jenguk.sini tp jarang komen ",
all the best kak
smga maju jaya dlm bisnes.aamiin