Thursday, May 28, 2015

NAK TAMPIL MELETOP RAYA NI?

 Alhamdulilah Ellfie Essence semakin mendapat sambutan.. Langsung tak duga sambutan sehangat ini dan rasa happy tak terkata sebab customer happy dengan result muka masing-masing.. Bila customer reply comment dan personally message team Ellfie bagitau yang diorang happy dan suka sangat Ellfie Essence ni omg terharu gila kot.. 

Aku sendiri ada masalah kulit muka, so bila pakai product sendiri pastu semakin lama semakin ok.. gila tak happy? kita sanggup kot keluar duit beratus, beribu janji kulit ok dan takde masalah lagi dah.. bukan nak cantik mengalahkan miss world ke apa, tapi siapa yang ada masalah kulit muka ni, confident level akan down sangat-sangat bila berdepan dengan orang.. kita tak minta pon muka naik jerawat ke, kusam tak sekata, lebam tak bermaya.. bukan kita tak jaga muka, masalahnya dah cuba macam-macam product tapi tak berkesan.

Kak Pilla tak paksa you all untuk beli Ellfie Essence.. Tapi bila orang tanya "ok ke kak? ok ke?" apa nak jawab hahaha.. Paling kuat pon aku cuma boleh kata, cuba sebab kalau tak cuba kita takkan tau hasil dia.. mungkin sesuai dan mungkin tak sesuai kita tak dapat nak jamin 100%.  Tapi so far ramai customers yang sesuai dan bagi good feedback.. cuma orang segan lah nak share muka sebelum dan selepas.. kalau aku pon segan hahahha.. 

Ni testimonial terbaru.. Agent Ellfie Essence from Sabah yang share gambar customer nie..Masalah customer kita ni ialah kulit ada jerawat halus (kasar) tona kulit tak sekata dan agak kusam...selepas sebulan menggunakan produk ni kulit semakin cerah, licin dan sihat.. gambar after tu cuma pakai day cream dan lipstick je ;)

Testimoni dari wanita mengandung.. kulit semakin cerah sekata dan jeragat semakin pudar

Kulit semakin cerah dan bersih

Masalah jerawat semakin berkurangan, kulit semakin cerah sekata dan kulit tidak berminyak.

Selepas lebih kurang 2 bulan menggunakan Ellfie Essence, wajah customer kita ni dah bebas jerawat.. kulit cerah sekata, parut jerawat juga hilang ;)

Kulit semakin glowing dan cerah.. 

Ok, ramai yang tanya dan nak tengok sendiri produk Ellfie Essence ni.. Oklah meh Kak Pilla layan you olls hehehehe... 

Dalam satu set Ellfie Essence ada 4 produk ya..

1 Cleanser 30ml
1 Toner 30ml
1 Day Cream 10g
1 Night Cream 15g

Pastikan tapak tangan bersih baru pump kan 2-3 kali cleanser.. Siapa dah try cleanser Ellfie Essence sila angkat tangan hahahah.. Ramai yang suka sebab bau dia wangi tapi lembut je.. salah satu ingredients yang terkandung di dalam cleanser ini ialah Camellia Sinensis (Green Tea) Leaf Extract.  Sebab tu bau dia harum.. 

Bila tangan kita bersih dan bebas minyak, buih pon terhasil dengan banyak.. syok je basuh muka.. Cleanser Ellfie Essence ni mampu membersihkan kotoran di wajah tanpa mengeringkan kulit seperti sesetengah cleanser lain.. ni kita rasa bersih tapi lembut dan tak kering.. paham ke tak paham ni? heheh

Lepas basuh muka dah lap bagi kering.. boleh pump kan 2-3 kali toner.. cara pakai toner ialah pump kan di facial cotton macam gambar di atas.. kemudian sapu ke seluruh wajah.. kene pakai facial cotton ya!! bukan pump kat tangan pastu dab-dab kat muka.. salah ye.. 

Ini paling digemari customer.. Kak Pilla pon suka gila dengan day cream ni.. siapa pernah pakai concealer? ye dia seakan-akan concealer sebab tu nak dekat 3 bulan tak habis-habis lagi walaupun 10g hahahah.. lepas pakai toner boleh sapu rata kat wajah.. Jangan risau bila mula-mula sapu kat muka tu nampak macam eh selepong ke apa ni? relakss jangan panik hahah.. lepas blend kat muka, lepas beberapa minit dia akan serap ke wajah dah takde nampak selepung dah.. Kak Pilla perasan sejak pakai day cream ni muka dah tak oily macam dulu.. Kalau tak tu fuhhhh kat dahi ngan hidung tu macam boleh goreng ikan hahahaha.. 

Ada yang tanya, kalau dah pakai day cream boleh ke pakai compact powder.. sebenarnya terpulang.. Kak Pilla kalau nak gi kerja pagi tu pakai jugaklah compact powder tapi tak suka pakai tebal-tebal.. nipis-nipis je cukup.. kalau lepas zohor tu just pakai cream je kadang malas nak pakai bedak dah.. saja je pakai 2x sehari sebab nak habiskan cepat.. lama sangat oiii nak habis *nangis*

Oh ada yang tanya, if tak keluar rumah boleh ke pakai day cream? Jawapan dia boleh!! kenapa pulak tak boleh hahahha.. Kak Pilla kalau weekend takde gi mana pon mesti pakai tak pernah skip ;)

Night Cream sama jugak macam Day Cream.. lepas pakai toner boleh sapu ni.. Kak Pilla selalunya akan pakai sebelum tidur.. night cream ni senang sikit nak blend kat muka sebab dia very moist.. Tapi jangan risau.. esok bangun tidur takde pon muka jadi orang minyak ke apa.. memang kulit akan betul-betul absorb night cream ni sebab tu bila bangun tidur tu muka rasa lembut dan takde berminyak :)

Tak lama lagi dah nak puasa.. pastu dah Raya.. siapa nak cantik jom order Ellfie Essence.. Sempat lagi nak lawa dalam masa sebulan hehehehe... 

Harga 1 set Ellfie Essence

RM120 (SM)
RM130 (SS)
*Free Postage seluruh Malaysia


Nak beli Ellfie Essence? Boleh whatsapp/sms 013-2755197 atau dapatkan dari Agent sah kami :)

Nak jadi Agent Ellfie Beauty? Email : agent.ellfie@gmail.com


Love, 
Filla.

7 comments:

Pn Qema said...

nak order Ellfie Essence

Wassap 019-2782041

Free Postage seluruh malaysia + Free Gift

COD : Balakong-Kajang-Bandar Baru Bangi- Putrajaya- Alam Damai- Sungai Besi-

Azura Aziz said...

sy dah 3 bulan pakai elfie.. suka2 sbb tak payah nk makeu[p lama2 time g keje..

Anonymous said...

filla..
nak tanya..kalau skrg ni aku guna tabita then nak tukar product ni, nak kene ada gap ke b4 pakai ellfie ni?

tq

Filla said...

ada org gap kan ada org tak gap.. kalau nk gap dlm 1 week should be ok ;)

nataffa beauty said...

Whatsapp 019-611 7790.COD di Klang-Shah Alam-Setia Alam-Glenmarie-Sg. Buloh-Subang Jaya-Sunway-Petaling Jaya-Damansara-Bangsar-Batu Caves-Sentul-Selayang-Rawang- Cheras-Putrajaya.FREE GIFT &NO DELIVERY CHARGES.

Leya said...

Hari ke 5 pakai elfie..so far puas hati..

Anonymous said...

Saya tak nak meletop hari raya ni.. saya nak tampil in one piece pada hari raya ni.