Monday, March 02, 2009

Avillion PD part 1

anny-filla-natra
Filla kenal Anny:
11 tahun...
Filla kenal Natra:
16 tahun...
Location:
Avillion Port Dickson...
Room Type:
Water chalet...
kali terakhir melepak tido2 mcm nie:
time belajar...
Check in date: 28th February 2009
Check out date: 1st March 2009
Registration counter:
lembap mcm siput babisss...
Layanan counter:
mcm cilaker sket...
Aktiviti tetap semasa percutian:
snap gambar
Aktiviti tambahan: rahsia...
Aktiviti masa sampai:
makan sandwich fillanie buat..
Aktiviti lps mkn sandwich:
setting tripod nak snap pic...
Aktiviti kemudiannyer:
berborak..ada plak yg tanyer PD penah kene tsunami?? kuakak..
Jawapan filla kepada soklan natra psl tsunami:
tak penah lagi..tp kalo kene ko plan nak paut aper?
Aktiviti suka ria:
amik gambo dlm toilet (carik cahaya dah letak muka di cahaya supaya nampak lebih beriman.....
Aktiviti petang itu:
layannnnn...
Aktiviti dekat2 maghrib:
jalan kaki gi makan kat hotel.. sambil mata carik menu yg leh share 3 org...yeayyy luckily dorang ada serve pizza rm25... (leh bahagi 3 org).. fresh orange 1 (share 3 org) honeydew pudding (share 3 org)... ABC/cendol (Share 3 org).. sumer nak kene share..tp belagak mcm diva.. kejap2 panggil waiter nak itu nak ini... (makanan kene ada kat centre baru adil) tp aku untung sbb duduk kat tengah!! hehehe
Kejadian yg asik nak gelak x berenti:
dialog filla masa nak snap gambo puding "1..2...3... jgn gerak!!".. huahahhah... dengan harapan puding tu tak begerak.... dialog bersambung2 ntah haper2 biler ditokok tambah... "puding...1,2,3 peace!!"(biarlah kami betiga yg paham)..kenapa kejadian begitu terjadi..dan kenapa kami rasa ia sgt kelakar...hahahha...
Aktiviti mlm:
carik makanan di pasar malam PD
Makanan dari pasar malam:
rojak, apam balik, otak-otak, dadih, tengkorak rangka ayam, buah mata kucing...
Balik dari pasar malam:
masuk bilik kelamkabut setting nak makan...
Lepas makan malam:
natra n anny mabuk laut sbb kenyang...
Aktiviti midnite filla:
tinggal pesan kat 2 org kawan dia... siler jgn masuk toilet.. sbb ada acara mandi feeling2 dlm bath tub... NO ENTRY....
Aktiviti dlm toilet:
berendam dlm warm water.. close my eyes.. sambil dengar bunyi ombak... perghhhhhhhh sgt nikmat okeh.... nasib tak mati lemas sbb tetido dlm air... bodo giler!!
Aktiviti lepas mandi:
fillanie cuba menarik perhatian 2 org kawan dia utk berjaga sampai pukul 4 pagi... tp sayang... kawan2 fillanie mata pon x leh bukak... maka tepaksalah filla dengan hampa panjat ke katil sendiri dan buat2 tido.....
Kejadian kul 7 pagi:
alarm anny menjerit2 suh bangun..maka fillanie bangun dulu keluar menikmati udara pagi yg sejuk dan redup... kemudian natra menyusul... tetiba tripod pon menyusul..huahahh.. perlu ke?
Aktiviti pagi:
breakfast for two... (ingat nak curik2 food bwk balik..tp x lepas babe) penat aku bwk bag beso!!!natra ko jgn takot okeh..aku ngn anny sgt biasa buat kijer sebegitu.. tp dah insap..
Aktiviti selepas bekfast:
swimming dgn 2 org minah salleh...
Aktiviti masa swimming:
cuba buat aksi2 mandi kat lombong.. terjun2..sampai lutut aku sakit..sampai hari ini jalan mcm orang tempang....SYABAS FILLANIE...
Aktiviti di swimming pool:
cuba meng'usha' couple2 yg girlfriend sexy.. sambil tekeluar dialog "ala buruk sial swimming suit dier... ko punyer lagik cantik... ko bli kat ner? topshop?.. waaaa...mcm mat salleh arr ko..gempak sial..." siler bajet ayat sindiran kuar dari mulut saper..heieheheh..
Aktiviti selepas swimming:
balik room.. bukak shower.. duduk 3 org bawah shower ala2 puteri jawa keraton..... tp ni puteri jawa moden sbb pakai swimming suit.. huahaha.. sambil sabun2.. terhakis sabun tu sbb kene sental 3 pasang ketiak.... huahahahhaha..
Kejadian tak diingini:
masa feel2 mandi bawah shower tetiba air tu terover panas plak.. maka..bertempiaranlah budak jakun 3 ekor tu menyelamatkan diri... kalo tidak haruslah kami jadi half boiled fillanie,attanie,annynie...
Aktiviti lepas mandi:
besidai mcm dugong kat balcony ala2 menge'tan' kan kulit yg mmg dah legam..hihihi.... sgt syahdu okeh... tutup mata dgr bunyi ombak... bunyi burung... tgh2 feel tetiba ada lak jawa keraton yg bukak lagu kat phone!! sgt potong stim..
Check out:
bih kurang 12.30 tghari.....
Sampai umah fillanie:
2 petang....
Conclusion:
saya sgt gembira dpt get together with my friends yg tersayang... walaupon mereka dan saya kadang2 nampak mcm terencat... tp kami mengaku kami bijak... huahahhahaha... giler statement tetiba jerk! rasa nak tejun laut... saya sgt sayang anny dan natra.. harap mereka pon sayang saya... Dr Fazilah Kamsah pon ckp saya tak ramai kawan.. sbb puas saya carik kawan yg terencat tp tak jumpa... so saya kekalkan jerlah kawan terencat saya yg ada nie.. harap sumer dpt bagi laluan sekiranya ada pics yg tak sopan, membuka aurat, seksi, seksa, meloyakan, menyakitkan cun-cun dari kami..huahahhaha... kami sgt sayang menyayangi sesama kami... tapi kami bukan Les okeh..walopon kami selalu dengan dialog2 blur..bodoh.... tak masuk akal.... sesat carik bilik hotel (saper lagi kalo kes sesat kan?)..hihi, tp fillanie syg sgt kat natra ngn anny nie... suka duka kita yg bermasalah nie hanya kita yg tau... harap kita suma dpt melalui idop kita ngn tabah dan menten tahap kegilaan kiter seperti biasa... cheers!!! jom minum air..
*gambar akan diupload kemudian sedikit demi sedikit sbb byk stage penapisan harus dibuat sebelum di publish..hahahahahah...

4 comments:

C!kPuanMuda said...

fuiyoh! 3 hot chicas........

Lenny said...

hot chics!!! feewiiiiitttt... kheleessss la korang!!

...$weE+ 666... said...

best kan? aku dgn idd pun cenggini, exactly. tp kitorg berdua, so tak susah sgt. at least we do everything for each other. tapi kalau bertiga aku rasa mcm susah sket, takut yg sorang lagik jeles plak. biasalah takut terlebey kat sorang, yg sorang terasa. manusia biasa mana perfect kan... tapi suker lah tgk korang!!! best best! tak sabar tengok gambar lelain lagiks... :-)

Siti Fatimah said...

bestnyer....