Thursday, March 12, 2009

Flower girl...

mmg menguji kesabaran mak dier betol arrr time nieh.... rasa2 adalah bih kurang 4 kali pakai-bukak gown putih nie... heeee..haku mmg hangin tul.... siap begaduh anak beranak dlm bilik pengantin..boley?... suh pakai tanak.. pastu nak...pas dah pakai suh bukak.... gatal sana gatal sini.. nangis2 hingus2... tak tentu hala tul aku lah... aku siap leh betekak lagi... ckp kat dia..pasni no more gown2 ker aper ker... no!!! time nak tu... melalak2 kat situ gak nak gown.. ni dah beli..bila suh pakai meraung2 taknak!!! mmg menguji tahap mental dan fizikal okeh...

x kisah ler tuh... nasib cik atta ada tolong layan anak gadis aku yg hover tu... next plan kawin kat blah lelaki mmg aku rasa x yah ler nak angkut anak... (serik jap)
ini anak dara saya... Kasih Aleeya.... sib baik ada job tuk dier time nie... tukang pass bunga telo pas org merenjis... baru dia diam... (aku rasa dia mmg nak keje lah... baru dia rasa dihargai).. hahaha..

haaa sape nie? ni ler twins kepada jj dan shidot... Afiq dan Aqif..ishhh korang nie.. kalo korang ikut pekembangan aku..mesti korang tau budak kembar yg comel giler nie... eh eh eh... mata dia bolat sungguh... geramnyer aku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.... (Acih siler pilih.. nak yg mana? satu je tau)ahhh ni acih dah salin balik pakai gown.. sbb dia tgk syasya (anak mai) pakai gown.. tetiba dia moody.. ckp singlet tu panas lah itu lah inilah... syg kan acih kat si syasya nie... kamcing giler... dok lepak dpn tv sental grapes semangkuk...(aman jiwa aku kejap).... kalo ler syasya dtg awal... confirm senang sket keje auntie fillanie tau...huhuhuuui love u acih!!kembang jek muka acih..sama kembang ngn gown dier..kuakakakkaka... nasik x moh makan..tp pipi menten jek aku nengok?

ok ler... mama tatau nk sembang aper dah.... tp itulah kisah flower girl hari tu.... uwaa uwaa.. hih kronik jiwa raga aku dengo budak nangis2 nie tau....

9 comments:

busyuksayang said...

acih yg shomel selalu...

Sham Ummi Echa said...

acih tetappp comel di mataku... wpon mama ko dok citer acih salu wat pangai... tp auntie tetapppp syg kt acih..muah..muah.. alahai comeinya acih pakai gown putih kembang nih.. muka yg tgh moody tu pon comei jer aku nengok..

Liyanaroxx said...

acih moody sebab dia xde keje kak filla...bila akak bagi keje...baru dia diam..sbb,kalo nak suh dia ngorat twins tuh,kenalah tunjuk yg dia nih rajin buat keje...hehehe~

JuJue said...

comei lah acih pakai gaunnn tuhhh...
tapi pangai budak2 maybe sama je kot! anak aku plak...jenih takleh dok diam! asik berlariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sajer! tambah2 kalo ada gang! leh muntah ijo tgk!

happy2gether said...

Filla...sowwy bangat aku x ley dtg awal...kang x pi kawin adik zaimi tu kitorg kena pi belah laki kat kuantan...jauh tu...aku plak siap singgah R & R tukar baju syasya sbb teringat dah janji ngan ko pakai gown...masa tu la chidot call aku x angkat terus dia x tunggu aku..sabo jeklah..kalo x sure matching ngan twins duaorg tu, dahlah pakai kemeja putih, syasya amik satu,kasih amik satu...ok aper?eheheh kasih n syasya mmg ngam...kasih tu idola syasya..eheh

-butterfly- said...

:: uwa!!
:: so chomel dak acih tu..
:: cam pwincess!!
:: mane nye tak makan nasik kak filla klu dah megi goreng tu menjadi pojaan hati die...
:: huhu..
:: yang penting die berselera gitu nak makan..
:: okies lah tu...

^i|z|z|a|h_n|h|k|m^

...$weE+ 666... said...

hehehe... klakar la acih ni...

biGMama said...

ehh filla, aku nk tanye, member ko yg shidot nii, name die shida ehh?? kampung die kat teluk rimba kat muar.. betul x?? tp asal die da gemuk erkk?? dulu die kurus kering....

biGMama said...

lagi 1 soklan, pengapit pengantin lelaki nii dulu blajo kat YPM KL ehhh?? amek course komp science.. aku rase cam 1 batch ngak aku r dolu2..