Wednesday, March 04, 2009

Avillion PD part 6...(breakfast and swimming)

uihhhh x sedo diri tul aku mengupload gambo2 nie kan?..hahahha.. korang anggap jelah ni album aku... so aku kene lah buh sumer gambo kat sini..utk aku sendiri nk mengenang vacation aku... huhu..sedih jek bunyiknyer...

so al-kisahnyer pagi2 tu bangun seawal 7.20pagi.. utk menikmati udara sejuk dan segar (sambil poyo2 sedut oxygen)..hihih...
syahdu giler babas kan? seyesssss... best giler... kat umah mana nk dpt syahdu2 ni..paling2 pon leh dengo sora garau acih kejut aku suh buat susu sambil aku buat2 x dengo ngn harapan Pak Radie yg bgn tolong wat susu..hihi... sowi acih.. i lap u lah!!
diri tegak dan keras disitu.....
cik atta otw nak gi breakfast... sian anny tinggal..sbb bekfast for two jer.. tp anny x nak makan sbb diet..smlm dah mkn byk gilos... tp aku ada niat bwk bag beso kalo2 dpt sumbat makanan utk bwk balik utk anny..tp hamperrrr... line tak clear okeh!!gipon the food so so sajer.. ini lak swimming pool lain... ni yg dkt ngn cafe.. x privacy kat sini..tp ngam2 sebelah laut ler..
mine natra's
gambo lps bekfast..without makeup... tidak memberus gigi...tidak mencuci muke..cuma menyalin baju dan mengikat rambut.... giler dow.. bukan org tau pon aku gosok gigi ke tak? ada rabbit, ayam sumer ada... tp ada sekor tu tinga dia satu jek rabbit tu..sian dier...
jalan2 sat pusing2.. Sunday Times: ada 3 org budak pompuan bercuti di Avillion PD... oh ya..blakang tu if im not mistaken ialah spa... malam sgt cantik okeh..kuning jek lampu tgh2 laut...x bwk kamera lak time tu...
mcm tgh kawat... sekali tetiba kebetulan plak... ni wing room ktorang... hahah... wing Acheh.. tetiba ingat kat acih... *sob*sob*
acihhhhh mama dok kat sini lerrr.hihihi....
ok bagi pose manja sket lagik...
kaki sapa nie? cantekkk sipar dier...
this is our room... nx time korang nak check-in meh lah dok bilik nie.. syokkk..hihih..
sampai jek bilik...cik anny dah bangun... gud morning cayang.... erghhh!!

owner blog ngn cik annynie..atta and anny... x leh byk2 sgt gambo swimming nie..bahaya okeh..huahahahhahaha... bg jerlah laluan dorang nak beraksi comel....tu dia... kuda belang tetiba menjelma..hihihkkkk

*sekian sajer part 6.... aku janji Part 7 will be the last part.... sorry sgt ganggu gugat mata korang..huahahhahahaha.... kata belajo pon sampai part 8 kan? aku jek budak paling pandai sbb aku grad part 8... oh yer itu sejarah dlm Faculty aku okeh... x penah ada budak course aku yg grad sampai part 8...bongok2 pon grad part 7 lah..aku bukan bodoh... cuma UiTM dihatiku... yampoiiiiiii.....

7 comments:

MimY HaMiD said...

i like ur style..hot mama....keep it up

Sham Ummi Echa said...

ala..aku nk tgk yg cekci2 sket...heheh...

JuJue said...

hot & cold mama... tu jer yg ko makan bekfas? sket nyer?
tapi takpe lah...sekurang2 nya ko tukar selera kan..dari asik bedal meehoon sup tiap2 pagi! mee hoon sup tu pon jemuss tgk muka ko!

wehhh sronot ahh...

letak laa satu gambar di luar air.. alahhh tu pon berkira.. biar sini mak tgk ke sexy-an kowang2 tuh!

LizHairi said...

xper filla..
ai pun grad part 8 gak hwahwahwa...
susah oo jadi budak engine...
janji grad,aper org pedulik..hahahaha

Liyanaroxx said...

kak filla!!letak ler pic di pool tuh lebih sket!!!muahahaha~ i want more!!! i want more!!!

Kasih Aleeya said...

to all: korang ni gatal kan..suker jer nak tgk yg seksa2 tuh.. astaghfirullahalazim..tak baik okeh... tp aku pon soka tgk sexy2 nieh... (uih statement ngalahkan jantan!!!!!)

iswatie "colours of life" said...

jap nak menyampuk..kalu kami gi sana...confirm Ichlas akan hilangkan lagik 1 telinga arnab tuh..hehehehe