Saturday, October 04, 2014

FEATURED IN IBU & ANAK MAGAZINE.

Terima kasih tak terhingga kepada majalah Ibu & Anak dan wartawan Fiza kerana memilih blog ntah apa-apa ni untuk dimuatkan dalam salah satu ruangan majalah popular ni :)

Masa jumpa pon tak reti nak cerita apa hahaha.. Sebab Fiza minta Kak Pilla ceritakan tips yang boleh Kak Pilla share sebagai ibu kepada 3 orang anak.. Nak citer apa yek? hahahah.. lain ibu lain caranya kan? Tapi basically semua ibu mahu yang terbaik untuk anak-anak mereka.. so terpulang kepada cara masing-masing.. Tapi di sini Kak Pilla share juga serba sedikit cara Kak Pilla buat tatapan you alls.. heheh

Kalau belum beli, sila lah beli.. cover depan ialah future doctor.. Oih picit pipi tu kang.. debap angat nie.

Tapi kalau korang perasan nama blog tu ada kesilapan sikit.. bukan kasihaleesya.blogspot ye.. anak kenit tu belum ada blog lagi hahahahahah..  




Amboi cekal lah sangat kannnn... Hahhaa.. Ok harap perkongsian Kak Pilla dapat dipraktikkan serba sedikit buat ibu-ibu hebat di luar sana..

Sekian terima kasih.

Eh tetiba terima kasih kan heheheh.. Ai is busy.. Tata.

_____________________________________________________


p/s: Shawl TheKasihs dah ada stock untuk semua warna (5 warna).. cuma RM35 sahaja.. sila buat bayaran cepat-cepat supaya boleh pos pada 7/10..

Lepas ni siapa nak COD kat Putrajaya pon boleh, kat Setapak pon boleh.  Email je framekasih@yahoo.com


Love, 
Filla.

5 comments:

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

dulu pun pila dah masukkan magzine nie? ke ila silap.. aiyaa salah eja la pulak si wartawan itu :)

Karya Mahirah said...

Tahniah kak filla...

Karya Mahirah said...

Tahniah kak filla...

The Travelling 3o said...

Comelnya anak2 semua nama kasih


Btw kami 3 sekawan baru je launch travel blog. 1st entry kami psl backpacking di New Zealand. Kalau ada masa, singgahla, boleh tinggalkan komen dan feedback ;) kalau dpt exchange link pun ok. Hehe

www.thetravelling3o.com

Terima kasih!

Azura Aziz said...

wah, kelasss kak pila..