Tuesday, September 30, 2014

CHIFFON SHAWL by THE KASIHS.

Salam,

Dah tiba masa Kak Pilla nak jual.. Selamat datang ke butik The Kasihs.. Hahahaha.. Jangan over boleh?

Ok tak nak citer banyak.. Hari ni Kak Pilla nak jual shawl ye.. Kalau tak beli memang nyesal lah korang.. Kak Pilla involve dari pencarian fabrik hingga ke titisan terakhir.. 

Untuk batch pertama Kak Pilla pilih untuk jual Chiffon shawl.. Tapi Kak Pilla hati-hati bab pilih kain.. sebab tak suka yang chiffon tapi macam keras-keras sikit.. Kain tu bila pakai memang 'jatuh' and 'flowy' tapi still tak flowy sangat.. tak moh macam tu..

Ni 5 warna je dulu yang Kak Pilla pilih.. Sila pilih nak warna mana ok.. 

Ko memang takkan jumpa model pakai spek kat mana-mana online shop lain.. Ni trade mark Kak Pilla lepas ni.. Kau menyampah ke tak ke.. ko kene terima hahahaha.. Sebab pertama ialah jimat masa.. tak yah makeup mata, tak yah bulu mata palsu, tak yah contact lens... hahahahahahahahaha.. Eh tapi gambar black beauty chiffon yang model meletop tu pakai nampak tak hitam sangat kan? Sebenarnya memang black.. Mungkin sebab ahkak berdiri tengah panas so lighting yang buatkan warna dia jadi macam tu.. Warna sebenar sila refer picture paling atas. 

Belum apa-apa, Kak Pilla dah amik semua kaler hahahahah... Tolonggggg.. cemana nak berniaga, belum apa-apa dah kebas dulu.. 

Shawl ni bukan sahaja lembut, sejuk pulak tu.. Amboi promote.. tak betul ai tak kata okkk.. Shawl ni dua kali belit dah ok.. dah tak jarang.. Sengaja Kak Pilla buat measurement dia lebar dan panjang sikit.. Biar dia jadi wide shawl.. Sebab bila wide, senang nak buat macam-macam gaya.. Nampak pandangan dari belakang? Nak lepas kebelakang pon boleh.. atau nak tarik semua ke satu sisi ke depan pon boleh ;)

Kalau tak nak hijabistah look pon takpe.. kita pakai kemas camni.. Hahaha ni tengah siap-siap nak gi kenduri tahlil arwah FIL Peej.

Chiffon ni lembut tak macam kat pasar malam ye... Tak caya try beli sehelai confirm setuju apa Kak Pilla cakap.. Kalau beli sehelai pastu nak repeat order, pastu stock Kak Pilla dah habis.. ahkak tak tau ye.. korang kene pre-book lah pastu.. Auwww ayat tak agak-agak.. Yelah.. akak cakap benda betul.. stok tak banyak ni hahahah..

Jom usha dulu details nie:

CHIFFON SHAWL
High quality chiffon
Size: 180 cm x 80 cm


PRICE: RM35
(including postage)
Sabah/Sarawak: please add RM5

Email : framekasih@yahoo.com
Title: CHIFFON SHAWL




Love, 
Filla.

12 comments:

mamabeauty said...

tahniah dear..

semoga success ya..

Anonymous said...

cayalah pilla jgn kupa share video cara2 pakai...
lynn shuk

azimah mohd zainuddin said...

cantik pilihan color shawl ni

http://www.lovehutladyvitamin.com

Anonymous said...

Msti cpt sold out ni

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

kira ok harga rm35 tue filla..nanti buat yg colorful ye.. i borong punya...kat tudung kalau boleh buat tag "the kasih" percayalah blogger gerenti bangga pakai tudung ada tag "the kasih" ..mcm ariani ada buat kat hujung2 tudung diorang tue..

siti said...

Ok kak...colur aqua matine blum ade... nanti sy order

Anonymous said...

kak fila...
sila buat tutorial bergambar, barulah gempak..
sekian, kbai...

Anonymous said...

kak...dah habis stock ke? kak pilla tak reply pun email saya..huu

finaz said...

shawl ni bentuk camne panjang ke half moon ke butterfly?

Filla said...

dah reply semua dahh

Filla said...

panjang n lebar dah bg measurement.. hujung straight tak bulat.

Atieshah Ventures said...

Bestnya dah klua kan shawl sendiri...kita duk berangan lagi la ....http://atieshahventures.blogspot.com/