Wednesday, September 03, 2014

KASIH AMAANI AND KASIH ALEESYA.

Anak perempuan 3 orang.  Memang seronok jugaklah melayan.. Tapi tak leh blah gak, tiap kali aku bersiap je, memasing mengendeng nak lipstick.. Amaani lagi lah.. bila dah pakaikan lipstick, terjuih je mulut siap slurpp slurrppp slurppppp ailio dia.. takut nak tekap bibir nanti lipstick hilang hahahah..

Geleng kepala Pak Radie.. muahhahahahaha.. 





Aleesya nak try silang kaki, tapi sampai ke sudah tak berjaya.

Kena banyakkan baju gegirl2.. Ni pun Pak Radie bising suruh bawak baju spare.. T-shirt ngan legging.. Eh anak kita pompuannnnnn ok!


Hahahah budak ni dah start banyak perangai.  Suruh posing kadang ok, kadang tak ok.. Bila dia geram asik nak snap je.. terus bagi muka camni.  Kak Kasih gi camping time ni.. Sorry takde gambar Kasih jangan sentap ye Kasih.. 


Love, 
Filla.

15 comments:

salwana nordin @ che'wa said...

comeiiii sgt aiihhh :)

Anonymous said...

jam amaani beli kat mana kak pilla? cantikk. reply plis :))

FadlinaMokhtar said...

huwaa comey aleesya.muka dah macam amani dah.amaani laks dah makin gegirl sudah. :)

eamy milea said...

Comel macam mummy dia

ZalinZalina said...

Aleesya pun dah pandai posing..comellll :)

Sheila Salim said...

assalamualaikum kak filla. comelnya tgok girls kak filla ni.. heeee tak sabar nak ada baby girl pula :)

Anonymous said...

geram alesya tu.. gigit pipi kang baru tau.. comey ssgt2..

Leen Zaha said...

comel nau nau anak2 pilla ni. Pernah nampak uolls sekeluarga di Alamanda tp tiada keberanian nk tegur hehehehe....

Anonymous said...

Filla.. saya dulu berjiran ngan pak radie di shah alam.. maybe dia senior 4/5 tahun dr saya.. masa tu saya sekolah rendah.. kalau tgh main2 dia lalu.. terus semua diam takut.. hehe

Filla said...

swatch kat klcc

JMR said...

dah besar-besar the kasihs ni..kasih dah boleh take over blog ni kot kan hehe

Anonymous said...

pinjam 2 kasih ni sat boleh nooo. bawak mai penang makan pasemboq padang kota.

Anonymous said...

Comelnya

Anonymous said...

Comelnye geram

mamabeauty said...

comei sgt dedua ni.. gewamm