Monday, September 15, 2014

The Busy Bee

Hi korang kerja ke hari ni?  Kak Pilla kerja laaa... Pagi tadi bawak Aleesya gi DEMC kejap ada appointment ngan Dr. Koshie... 

Hari ni kerja.. esok cuti Hari Malaysia.. Rabu Kak Pilla dah gi Cherating pulak 3 hari ada course.. Huarghhh rasa macam pack sangat this week :(

Blog? Nak update cemana ni?  Kalau rajin Kak Pilla update guna phone je boleh ke? kabel iphone hari tu tercicir kat tengah jalan kot.. Huargghhhh dah tak leh transfer gambo, acaner ni? Tengok dalam phone ni ada banyak gambar nak share tapi tak koser lah nak email kat email pastu nak download segala.. penat penat penat tau tak?


Omel kan gamba ni? 

Dah lah perot lapar gila nie.. Eh nanti kita sambung ye.. Kak Pilla ada banyak kerja nak settle kan ni..

Tata titi tutu..


Love, 
Filla.

5 comments:

aziekz said...

Nnt p la Kuala kemaman .g warung che wan..warung Aziz..gerai terknl KT sink...mkn satar,otok otok,kepok..xjauh dah ngn che rating tu..;)

Karya Mahirah said...

laaa kesiannya kak pila... beli baru tak boleh ye kak?

strawberi said...

guna dropbox je kak pila...login kt pc..sume dh auto download

Sharhanah Daniel Hariz said...

guna Flickr pun boleh :)

Anonymous said...

guna la dropbox kak :) tak payah nak guna cable2 bagai nii. link dari iphone ke laptop, automatik gambar terus ada