Tuesday, September 23, 2014

ke GE Mall kiteeeee...

 Hi korang.. Kak Pilla masih tak reti nak transfer gambar guna dropbox ke apa box tah yang uolls ajar tu.. hahah.. Sebab tu lah Kak Pilla slow sikit update blog lately.. Maafkan diriku.. 

Sila jangan bernanah bijik mata tengok gaya OOTD ni ok.. Biar mata Peej and Elly yang bernanah sebab diorang yang tolong snap gambar ni.. hahahahha.. fadan muka! 



Kak Pilla masih terfikir-fikir apa yang best sangat buat OOTD ni? Hahahha.. sebab Kak Pilla tak rajin nak buat.. cuma kali ni buat sebab nak bagi uolls yang tengah usha shawl boleh lah beli kat ig @byceeranoh kalau nak glitter shawl macam ni.. 

Hari tu tak tau nak makan kat mana.. Tapi malas nak pegi jauh-jauh, kitorang cuma pegi kat GE Mall je.. So mari kita makan Japanese Food yang disuggest oleh Popo Elly.  Nama restaurant aku lupa tapi ada kat tingkat-tingkat atas.. Jangan risau, tempat ni halal ye.  Oh lupa nak cakap, tempat ni kalau tengahari ada buffet all u can eat.. u take lots of food and u don't eat, u pay. kahkahakahhh














So macam tu lah cerita diaaaa.. food not bad.. harga dalam RM50 kot perhead.. paling tak leh tahan is Elly lah.. dia kalau order kan.. ok, i want this, this this this and this.. This one i want all, this also all, all all all.. Aku ngan Peej perati je gaya dia.. pastu bila perot tak mampu nak sumbat lagi.. dia amik tissue bungkus letak dalam pinggan pastu curah sikit air.. dia kata biar basah-basah, nanti waiter tu geli nak bukak tengok ada food ke tak.. hahahahahhah.. lempang kang.

Haritu lagi best gi makan kat Johnys.. i want this this this this this thissssssssss...... pastu waiter cakap ok miss, i repeat your order.. Elly jawab.. no, no need to repeat. nanti lambat.. hahahahahahha.. memang gaya dia sangat popo ok.. 

Kenyang perot senang hati.. Ni naik kereta baru Peej.. Kemain eksyen gi GE Mall pakai valet.. hahah tengok kereta gempak-gempak kitorang buat tak nampak je pandang tempat lain.. Sampai kereta Peej laju-laju naik takut orang nampak hahahahah.. Eh ok what? Kereta peej gempakkkk ok!

Balik tu jumpa Mama Nanie (mak peej) pastu siap minum mango juice lagi.. Borak-borak sebelum nak gi Haji.. Sedih dengar cerita.. macam biasa Elly mata berkaca-kaca nak nangis sebab dia romantik sama macam mama Peej gak.. dia berdua berkaca-kaca mata.. Aku ngan Peej bertahan.. Elly kalau aku cerita kelakar pon dia boleh gelak sambil nangis.. Ai is confuse u know? 

Semoga mama Peej and Ayol selamat pergi dan selamat balik serta mendapat Haji yang mabrur hendaknya.. Buat masa ni papa Peej diorang adik-beradik jaga bersama-sama.. Peej very close dengan family.. so dia agak kerinduan dan kesunyian sekarang ni.. tak lama, kejap je tu kang balik lah... Eh macam pujuk adik-adik sangat.. hehehe.. 

Tu je.. nak update apa lagi yek? 




Love, 
Filla.

7 comments:

eynda said...

Sedapnya japanese food...

ArY + ShA = AmZaR FaYyAdH said...

Assalam kak pilla,
lawak toi kak elly
leh bayang muka comei kak elly he3

Anonymous said...

x nak tanya benda lain, nak tanya kasut apa tu, cantek :)

(pernah jumpa filla kat zara klcc masa puasa last 2 years) :)

Filla said...

kasut aldo :)

Hasliana Md Saad said...

cantik.. tuan.. baju.. shawl .. kasut.. semua.. kak kep suka ;-))

Anonymous said...

kak pilla, dropbox tu takyah transfer kak pilla. make sure kat laptop/ pc yang kak pilla guna tu akak install dropbox tu. nanti link kan dengan hp kak pilla. tadaaaa, settle. senang je. dia automatik je nanti ada :)

mamabeauty said...

sedapnya nampaks\