Friday, August 16, 2013

FEATURED IN HARIAN METRO

Pagi tadi masa tengah makan mihun sup tetiba Elly whatsapp.. 

"Muka kau dah masuk paper harian metro hari ni"

Hahah aku pon taktau tetiba hari ni plak keluar.. pastu tak nak tanya lain.. yang penting soalan ialah "Elly, muka aku ok ke buruk?" hahahahha... pastu dia jawab "Laki aku yang bagi tau, aku tak tengok lagi.. baru nak suh tea lady beli sokabo".. Sabaaarrrr jelah.. 

So pegi lah capai Harian Metro kat opis ni sebelum satu opis tengok muka aku.. baik aku amik dulu siap-siap.. ai kan pemalu.. huahahahhaha... Serious muka bulat macam bola.. hahahah.. 

Call Wan jap "Ma, mama kat mana?".. "Kat kedai, kenapa?".. "Bagus, gi beli Harian Metro jap.. muka anak mama keluar sokabo nie".. pastu Wan pon beli.. sambil membebel "Mana?? takde pon?? Muka Rita Rudaini ada laaaa".. "Cari je belakang-belakang tu... heheheheh"..

Pastu Wan cakap "Ahhhhh ni haaa, dah jumpa dah.. CURAHAN HATI SI IBU GEDIK".. 

hahahahahhahahahahaha.... 

masa ni lonjong sikit muka.. 

photoshoot kat rumah je.. sebab aku malas nak keluar hahahahhha.. team Harian Metro pon ok je kalau interview kat rumah.. hihi.. sorry lah rumah tak siap lagi.. buruk naw background tu.. 

Sempat keluarkan collection Tsugoi.. Sesiapa berminat cardigan, caftan, kimono jacket, jacket cardigan sila ke FB : Tsugoi (eh sempatttt promote) kimono cardigan tu only red available ye.. tu pon sikit je.. brown sold out.. 

Saya bersama Aida wartawan Harian Metro... 

Header tu sampai dua.. sebab dah tukar yang baru kannnn.. suka sukati aku je kan.. Gambar tu bola sangat muka.... ceh nak salahkan bola lah apa lah.. padahal dah memang tahap bola T_________T nanges ahkak.. 



Hahahahha.. bab sayur campur share resepi dalam blog tu memang tak menahan.. aku cerita gak masa interview tu.. aku cakap aku memang suka share resepi.. even yang senang gila.. macam cekodok.. hahaha.. pastu ada jugak haters yang kutuk bila aku share resepi bodoh.. dia cakap cekodok aku hitam hangus.. bukan kuning keemasan.... tapi itu semua tidak mematahkan semangat saya untuk terus berblog.. saya masih tetap berkongsi resepi mudah.. tapi upgrade sikit.. 

sayur campur.

hahahahahah.. Eh ok lah.. Neway, terima kasih kepada Harian Metro kerana sudi memilih blog picisan ini.. terima kasih jugak kepada Aida, wartawan Harian Metro.. Terima kasih tidak terhingga kepada pembaca tetap dan pembaca baru blog ini.. Terima kasih kerana setia bersama dulu kini dan selamanya.. Ok bye, mula lah tu nak over-over.





EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US 
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE 
THE CHEAPEST RATE SO FAR 
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME 
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE 
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS 
http://www.framekasih.blogspot.com/ 
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

11 comments:

miera maira said...

wahh congrats masuk paper muka akak tu ok lah takda pun bola mana heheh

Husna Mubin said...

Kak fillaaa. Glemer kua metro. Huhu. .

Nurizzah Majif said...

ahkak! nak sign + duit raya. hahaha. ohsem!

Jojet said...

Eh, tetiba begenang je air mata nih..gila emo baca entry nih..congrats kak =)

cikji said...

kak filla,nak signnn,ekeke.blog yg disukai camnihlah.rezeki datang tnpa diduga. teruskan menulis,abaikan haters.yg penting kitorang suka even resepi cekodok sekalipun.

peej said...

terima kasih kerana berkongsi kak.
adik bab beli paper agak pemalas.
jangan lupa frame kan kak. hihihi

safiyyah osman said...

Bab cekodok xkuning keemasan tu lawak hahahahaha.. pnah jmp akak skali dkt giant nilai..akak mmg cun!!!

Nas said...

Sup telur akak pon buat saya terliur.. Dah buat dah pun haritu. Haha. Selamat Hari Raya ^_^v

cik laili said...

Memang glamour Filla skrg ni..suka dgn header baru tu..

Mia Liana said...

wahhhhh tahniah ya... (^_^)

AIN said...

bia la org nk dengki ape kat blog akak..yg penting saya n sedara mare saya sgt suke bace penulisan akak..tahniah kak!