Thursday, August 15, 2013

Open House Raya

Hari tu abang aku buat makan-makan hari raya katanya.. yelah nak bawak anak dia gi cuti-cuti macam tak sesuai sebab still hari raya kan.. so suggest kat dia suruh buat makan-makan je cukup lah.. baru rasa hari raya sikit kan.. aku pon sampai lambat.. muahahahha.. nasib Wan tak marah.. eleh, caterer je, kalau masak sendiri ye lah kene debik datang lambat.. 

table setting

aku suruh order mihun sup.. sebab tak nak lah lemak-lemak.. dah muak dah makan benda berlemak.. 

order nasi impit jugak untuk makan dengan rendang and satay

Rendang Ayam.. sedap!! 

Tetiba eh?? sapa order western? rupanya pak long pepandai tambah ayam panggang.. 

ada lah sauce2 tapi tak kosa nak snap dah.. 

lemang comel-comel ni pon sedap.. lembut je.. fav Acih and Dhya.. 

kuah kacang.. satay dia lom keluar. so takde gambar ;)

puding

eh apa daaa gambar.. tonggang tebalik.. 

dulu pon amik caterer yang ni jugak.. rasanya kawan Pak Long owner dia.. 


memula sampai Nadia.. my cousin.. InsyaAllah kalau jadi next year yeh?? hahah.. Pak Radie sibukkkk.. dia kata mathcing tak? puii.. biasa diaaaa tuuuuuu... 

Mak Lang (mak Nadia) and Wan

Gila, mak orang sangat dah.. plssss helppp cemana nak kurus???? 

Pak mentua and family my SIL.. 

Elly's family.. ada jugak aku ajak ceera, sepet semua tu.. tapi ceera kat Sabak, Sepet plak beraya umah sedara mara bakal suami.. ohoiiii bakal.. aummmmm.. hahahah... 

husband Elly and husband Peej

takde muka lain kan? hahahha.. aku kan kurang kawan... ajak Anny tapi Anny tak sempat datang sebab dia still kat Ipoh.. ajak Natra, dia kata nak datang.. pastu tak sampai-sampai.. Atta ko kalau baca ni, tolong call aku sebab aku merajuk.. sekian. 

view malam hari

tinggal family2 je.. tak jemput ramai pon.. 

Pak Lang sekeluarga.. Pak Lang ni adik kepada Atok Braim.. 

Pak Long siap hidang shisha.. over sangat... Eh Jenggooo kat belakang!!!! 

bersama Mak Lang yang best :)

zaman teknologi.. semua belek phone.. Acih gak best, bedal satay sengsorang.. 


Olooooo looo looooo... Baby Leecha beradu.. puas kene kendong sana sini.. aku sibuk bergossip ngan Elly ngan Peej.. anak buah aku cuma jerit kalau Leecha nak milk je.. "Mokcuuuuuu.. Aleesya nangis".. aku datang buat susu.. bagi kat diorang.. settle.. hahahahah.. 

So itu je yang sempat update buat masa nie.. entry Raya ntah bila.. memory card ntah mana.. malas nak resize pic.. hahahha.. 




EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US 
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE 
THE CHEAPEST RATE SO FAR 
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME 
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE 
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS 
http://www.framekasih.blogspot.com/ 
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

10 comments:

cikin said...

Salam....silent reader. blh bg no contact tak utk catering...tgh survey2 utk cukur jambul akan dtg..

salwana nordin @ che'wa said...

cantiknya rumah abang awak :)

feberet laki kita jugak jenis2 gini :)

nice view, nice food and nice family too!!

FatinSyahirah said...

Salam, kak filla. why not try herbalife utk lose weight? Herbalife ni nutrition so mmg slamat kalu kak filla tgh mnyusu pn.

oh btw. sy Fatin, sy Herbalife personal wellness coach. mmg coach people to lose/gain/maintain berat, improve health/skin/energy skali insyaAllah.

sy sdiri pn consume herbalife, insyaAllah smpai bila2. Alhamdulillah masalah sembelit, sggugut, masalah angin dlm bdn sy improved. stage 2 breast cancer mak sy pn totally improved.

cust sy ade yg dh lost 15kg 23hari puasa, ada yg dh lost 12kg 6minggu. kwn sy lost lg 20kg 4bln, n ramai lagi, sbb herbalife ni pn dh 33tahun dlm dunia kt 88 buah negara.

sy sdiri pn dh gain 4kg, mak sy gain 10kg pas kanser ritu. if anything, akak bleh contact sy kt 0193709753 atau email fatinsyahirah90@gmail.com :)

nadfaqwah said...

cantik umah paklong

Azura Aziz said...

wahhh, cantiknya rumah tu.. ala2 kampung...

nadirahnajib said...

Kak Filla, catering tuu nampak best.. boleh bagi company n contact tak..

nadirahnajib said...

Kak Filla, catering tuu nampak bugus n proper sgt.. nk contact number plzzz

nadirahnajib said...

Kak Filla, catering tuu nampak best.. boleh bagi company n contact tak..

Filla said...

untuk caterer tu boleh call:-
Wak - 012-3696903

NenetPenne (NP) said...

rumah ur brother cantik lahhh...