Wednesday, August 28, 2013

EPHYRA RAHSIA KULIT BERSERI..

*sticky post*

Hari ni free sikit untuk sambung cerita Ephyra.. dah lama tak cerita.. ada readers tanya kat email, tanya kat insta.. kat fb.. eh ye ke? tak ingat dah tanya kat mana... apa kak filla guna untuk kulit? korang ni pon.. hahaha.. kulit aku bukan floless sangat pon.. buat malu je nak share-share.. tapi kalau korang perasan kat blog ni pon dah terbukti.. kulit muka dulu ngan sekarang kan.. dulu ya ampun.. dah lah gelap.. kusam tak bercahaya.. bila tengok balik.. perghhh.. main pasir tengah panas apa dulu dulu tu? gelap kemain.. 

Aku yakin lepas amik Ephyra kulit wajah tu makin sekata dan tegang.. tak de lah kusam je kan.. pastu ada banyak dah aku tengok testimonial pengguna ephyra.... alhamdulilah semua nampak kesan dan perubahan yang lebih positif.. tu yang kita nak.. tak nak lah keluar duit pastu hasil yilek..

Aku sarankan kita ni especially perempuan kan.. seawal usia 25 pon ok lah, tolonglah buat something untuk kulit.. penjagaan luaran (seperti skin care) pon penting.. tapi itu luaran je.. yang penting kita kena start dari penjagaan dalaman.. bermaksud mula lah amik collagen drinks macam ephyra.. memang terus teranglah.. bukan lah sekotak terus 'Tadaaaaaaaaaaaaa.. muka mengalahkan kulit Lisa Surihani'.. tu melampau lah.. tapi semakin kita meningkat usia, collagen dalam badan akan semakin pupus.. makin tua makin pupus.. makin tua makin kurang collagen.. Jadi kenapa kita tak replace je collagen yang semakin pupus? kita kena usaha lah.. memang lah betul.. kalau dah tua tu tua jelah.. mana ada orang boleh stopkan penuaan.. memang kita tak boleh halang penuaan.. tapi kita boleh MELAMBATKAN penuaan.. tak gituuuu??

Aku sekarang dah 34 tahun.. kenapa aku suruh korang start dari umur 25 at least? sebab masa tu kebanyakan dah ada duit sendiri hahahahah.. dah kerja... sila spend sikit untuk kesihatan dan kecantikan dalaman... Ephyra bukan sahaja untuk mencantikkan kulit.. tapi baik untuk kesihatan.. dah lah rasa sedap.. apa lagi alasan tak nak mula??

Ni gambar latest aku.. ok arr kan? muahahah.. takde orang nak puji.. puji lah diri sendiri hahahah... kalau korang nak tau.. aku zaman muda-muda dulu.. jerawat jangan cakap lah.. pergh apa je tak penah try? siap pegi skin specialist ok.. tanya Wan.. hahah.. dah lah zaman tu zaman menggelupur nak lawa je.. sekali jerawat tak ingat.. acaner tu? stress ok.. tapi makin berumur jerawat tu makin kurang.. now dah ok.. tapi kesan-kesan jerawat tu dah tentu lah ada... pepandai lah nak cover kan hahahahah... 


Bersyukur lah sekarang jerawat dah tak nak keluar sangat... hahaha.. dah tak larat nak keluar kot... tapi bila meningkat usia.. lain pulak lah kan.. freckles pon jadi makin kelihatan.. so lepas amik ephyra nampak bersih sikit lah muka tu.. oh ye, aku dah kotak ke 4 dah nie.. dan masih teruskan lagi.. ephyra bukan ubat.. ephyra minuman kesihatan, so buat apa berhenti kalau serasi bersama? hahah.. dah jangan tanya-tanya lagi kak filla makan apa.. dah tau dah kan??? pegi beli sekarang.. tak beli ahkak cubit kang..

Kenal? takkan lah tak kenal kannnnnnn... Memey Suhaiza asalnya adalah pengguna ephyra.. sekarang Memey dah minum kotak yang kedua dah.. Memey pon berpuas hati dengan hasilnya.. So HQ OCEANLIFE selaku pengeluar produk EPHYRA pon berbesar hati untuk ambik Memey menjayakan kempen bulan Ogos dan September.. Memey akan share pengalaman sebenar beliau minum Ephyra di instagram beliau ;)

Instagram Memey : @memeysuhaiza


Lain orang lain kesannya.. Tengok sendiri gambar testimonial dari pengguna Ephyra kat atas nie.. kalau yang ada masalah jerawat, nampak licin dan bekas jerawat pon makin pudar.. kalau kulit kusam, nampak cerah dan sekata lepas minum Ephyra.. Beribu dah customer Ephyra yang berpuas hati dengan hasil yang mereka perolehi... Selain dari Ephyra telah bertapak dan mempunyai nama yang besar.. silalah yakin kerana Ephyra adalah produk halal oleh JAKIM dan terbukti selamat oleh KKM.. 

Untuk pengetahuan korang.. Ephyra kini berwajah baru sempena kempen GO GREEN.. pihak Ephyra menyokong kempen kitar semula dalam usaha menyelamatkan alam sekitar.. Packaging je lain.. isi nya sama ye.. jangan risauuuuu.... Aku pon baru order dapat yang new packaging :)

So cemana? Boleh tak kita mula sekarang??? Drink EPHYRA.. for good health and beautiful skin.. 

Instagram EPHYRA : @ephyra2u
Telefon: 0341417889 atau sms 019 3999 238


Sekotak Ephyra RM197..Promosi diteruskan untuk blog readers. 2 kotak pada harga rm380 (NP:RM394 - 2 kotak) 

email : info@oceanlife2u.com
tajuk : kasihaleeya.blogspot.com 

Previous Entry tentang kebaikan Ephyra boleh refer kat link bawah ni ye :)


5 comments:

Watie Shaharin said...

Filla,
Kerana jeles nngk skin ko yg makain flawless itu.. aku pun dah beli ephyra dari peej.. baru tiga hari minum... tiap2 pagi belek muka..kengkonon nak nampak kesan..hahahaha apa2 pun tqvm krn share ur beauty tips ok.. aku mmg suke nngk org santek2 ni.. teruja nengok.. hehehehe
@WatieShaharin

Me anum said...

Sy berminat nak beli. Harga tu termasuk pos ke? Boleh sms detail payment to 0123221246.tq

Filla said...

thanks watie ;)

me anum: yup harga termasuk postage.. email je kat info@oceanlife2u.com
tajuk : kasihaleeya.blogspot.com

pastu tunggu reply ok?

tq.

Me anum said...

ok dah email.

Me anum said...

Sy dah minum ephyra for 2 days...just nak tanya ....rasa dia memang ada rasa vitamin ya?...testimonial kata rasa mcm rasa buah or tutti fruti...

Mungkinkah lidah sy yg lain or is tutti fruti memang rasa vitamin...

bukan apa...sy takut ada yg tiruan...dulu sy pernah beli satu produk popular dari agen..bila sy test menang tipah tertipu...mungkin dia pun kena tipu kan

sy percaya dgn you....just nak make sure je ye...jgn marah...