Friday, August 23, 2013

Open House Raya Office

Adoilah.. mata ngantuk.. sambil type ni pon mata kuyu.. lagi sikit nak tutup... baru-baru ni office aku buat majlis persaraan staff.. sambil tu buat lah jamuan raya sekali.. ok lah terus masuk gambar.. aku ngantok nak cerita banyak...

Baju raya hahah.. selipar raya.. 

Gila babeng ok.. tengok menu je perot dah grrr grrr grrrrr.. 

sebelum start.. dapat tupperware sorang seketul ok...nak suh tapau lettew hehe..

ngan adik-adik

dulu masa zaman aku tak berapa nak ahkak-ahkak sangat.. aku rajin gi course ngan budak ni. nama dia Sue.. now dia takdak kat HQ dah.. dia kat Utaraaaaa.... bila jarang bertemu.. terus melekat jadi belangkas.. 

Cik Kiah sebelah ni sapa tak kenal kan.. ni nama dia kawan pegi foodcourt.. makan kuat badan kecik.. tensi kawan ngan orang macam nie.. muhahaha

menggeds

Kak Tie

Aiza

Kumpulan Nasyid.. eh sorry silap.. hahaha.. baju sama.. sehati sejiwa..

nyanyi sat




kek 7kg

mine

not mine

share

kongsi

mine errr share... 

not mine

not mine but i took 1 slice, thank you.

rondang.

tak makan

Amacam???? Mengadu badan tak kurus-kurus.. sepak satu kali.

sistah manjer

angle yang buat ai nampak besar.. bukan salah ai.. 

kan? kat sini kurus sikit kan? *cepat cakap ye kak filla*

menyorok separuh badan.. bijok.

with my dear friends.

Ingat Vicky? sapa tak ingat, maknanya korang reader baru lettew ;)

Adik Nurul

"La, amik bunga nie.. banyak lebih"
"Ok malam ni buat open house sebab tapau satay lebih"
muahahahha

tadaaaaaaaaaaaaaa.... suke suke suke... cantik kan meja makan kak ton?

kbye.



EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US 
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE 
THE CHEAPEST RATE SO FAR 
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME 
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE 
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS 
http://www.framekasih.blogspot.com/ 
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

2 comments:

εïзmummyHazaεïз said...

Comel nye tuan blog purple... hehehee menu paling best pengat pisang.. alahai rindunye..

ansorullah said...

assalamua'laikum.

Kak Filla...hehe, lama dah jd silent reader. tibe2 terbangga pulop,;p nampak my classmate, Vicky!. :D

selalu tercari2 akk kat cafe, or parking lot..kot2 lah ada rezeki, TErjumpa. :D

(banyak nau TER)heeeeeee.. semoga dilindungiNYA sentiasa. :D

- syuhada