Wednesday, October 01, 2014

SURPRISE GIFT.

Assalamualaikum..

Amacam hari ni? Positif ke negatif? Kak Pilla positif sentiasa amboiiii.. Rindu nak tulis-tulis kat blog.. Tapi nak buat cemana kannn... Masa mencemburuiku.

Hari ni nak ngaduuu... Kak Pilla happy sangat sebab kita dapat surprise dari orang tu... Auwwwwww... Ingatkan zaman-zaman surprise dah lama berlalu.. Kak Pilla nak jumpa Anny masa tu.. Tapi Kak Pilla sampai awal, Anny lom sampai.. Pastu tetiba whatsapp dari cinta hati masuk..


Hahahahha garang gila kann? Siapa lagi garang? Pak Radie ke Kak Pilla? Tapi yang pasti Pak Radie suwiiiiiiiiiiitttt sangat hahahaha.. Mampos lah kene maki puji laki sendiri... Eh mestilah puji.. 


Kite dapat ni tau.. Gila tak puji???? Hahahahahahhaah... 

Happy sangat ni tido pon senyum je hahaha.. Well Kak Pilla memang gila sunglasses korang pon tau kan.. Eh readers dari zaman dulu lah... selalunya Kak Pilla memang suka rayban.. wayfarer ada 2 dah.. aviator macam ni pon dah ada 2.. tapi black wayfarer tu macam nak jual laaa.. Haha mampos kene maki ngan laki dah lah dia bagi.. Sebab bila dah pakai tudung ni.. wayfarer macam tak sesuai sebab dia mengangkang hahaha.. cemana tu nak pakai? Sebab tu now Kak Pilla lebih prefer yang halus sebab dia tak kacau bentuk tudung kita.. 

Ada gak aim nak beli yang kaler-kaler tu biru ada, hijau ada.. Tapi macam galak sangat pulak.. Kak Pilla kan low profile.. Pastu memang dah plan nak beli rayban ni seketul cuma tak de masa nak gi SpecShop kat opis Pak Radie tu... Tup-tup dapat hadiah.. Kelas kau dalam dashboard je dia letak hahaha.. Dah tak guna plastik sampah dah ok... Semakin maju laki aku.. hahahahha.. 

Ececehhhh.. Alaaa sibuklah abang dua orang belakang tu...Thanks Pa...Tapi haku confuse ni gift sempena apa? wedding anniversary haritu? ke advance b'day gift ni? Ahhh apa-apa lah, janji ai ada spek baru.. Yahoooooo!!!

Hah shawl yang Kak Pilla pakai tu bakal dijual jugak.. Tapi ni untuk Exclusive Collection sikit.. Shawl ni silk so peminat silk sila tunggu ye? Actually stock dah ada cuma tak release je lagi.. warna Kak Pilla pilih semua lawa-lawa.. Amboiiii.. hahahahha... Beli yang chiffon dulu ok? Sebab chiffon tu sesuai untuk semua occation, nak gi kerja, nak gi jalan-jalan shopping.. kira boleh pakai untuk melasak-lasak gitu.. Yang ni kalau nak feeling-feeling gi event ke, wedding ke.. memang kelas gitu.. Nantilah Kak Pilla release tunggu korang gaji ok? Ke korang ni kekaya semua tak perlu tunggu gaji?

Chiffon Shawl The Kasihs
Update 1: Shawls sold out.  Tapi ada lagi 2-3 orang belum buat payment.. Yang dah confirm tapi belum buat payment, sila berbuat demikian sebelum pukul 12 tengahari ni.. Kalau gagal, Kak Pilla offer kat customer lain yang menunggu..

Update 2: Kak Pilla tak sangka sambutan sangat hangat.. So Kak Pilla akan restock lagi banyak-banyak.. Yang Kak Pilla dah reply kat korang kata shawl dah sold out, nama korang Kak Pilla dah reserve siap-siap.. Kak Pilla akan pos hari Selasa (7 Okt 2014) so sila buat payment sebelum tarikh tu ok? Siapa nak Chiffon Shawl The Kasihs tu sila lah email framekasih@yahoo.com

Update 3: Customer yang receive shawl hari ni.. kalau dah pakai boleh lah tag Kak Pilla ye? Kalau nak tag kat FB pon boleh kalau ada IG boleh letak hashtag #thekasihsshawl .. Soon nak create IG tapi Kak Pilla pemalas.. Nanti baru buat ok? hahahahahah



Love, 
Filla.

7 comments:

Namee Roslan said...

Haha brutal pak radie. Hahaaa . Brutal tp sweet. Seronok baca. Dulu surprise letak dlm beg plastik itam. Tp pak radie pndai gak buat surprise .

Anonymous said...

kahkah...lawak gile.nak bg hadiah pon garang..

mamabeauty said...

brutal2 pun suweet gaks hehehe

Noli@Ibu Wafa said...

cantiklah kak pilla :)

Anonymous said...

ele pak radie tu saje je buat2 garang.. tah2 mase send mesej tu tgh sengih sorg2.. dalam hati ade taman bunga2.. haha anyway suwet sgt "suprise garang".. haha..

Anonymous said...

hambooi pak radie...takottt....tp sweeet...kak pilla makin cantik..makin putih berseri seri...bole share produk?

peej said...

jangan jual wayfarer tu. esp pemberian kan.
boleh pakai. tapi kau pakai time kau pakai shawl style ala2 pic chiffon the kasihs tu. so if style macam tu takda la nampak terkangkangkan tudung ke apa kan? bijak tak kak jahhh. i like wayfarer. stylo sangat kak pilla. :D