Monday, October 13, 2014

HELLO HELLO HELLOOOOOO...

Hai korang... Serious Kak Pilla busy sekarang nie.. Kerja kat office melambak-lambak.. Balik rumah pon kerja melambak-lambak.. Tak pe Kak Pilla happy bila busy sebab Kak Pilla tak fikir pasal makanan sangat kalau tengah busy hahahaha... Cuma rasa ralat sikit sebab jarang dapat update blog.. Ai rindu kat blog ai.. Acaner tu?

Rutin harian Kak Pilla berjalan seperti biasa walaupun now Kak Pilla agak busy menguruskan hal thekasihsshawl.. Kak Pilla happy sebab dapat buat apa yang Kak Pilla suka.. Actually untung bukan banyak pun, tapi Kak Pilla percaya kepada rezeki.. dan Kak Pilla percaya rezeki tak datang bergolek.. Kita mesti usaha.. tak kira keuntungan besar atau kecik.. Jangan jadi orang berlagak yang hanya nak buat benda yang betul-betul menguntungkan saja.. Bagi Kak Pilla, benda ni lebih kepada rasa puas hati.. Kita buat apa yang kita suka dan minat.. Peluang yang ada kita gunakan dengan sebaiknya.. Be humble sentiasa tak rugi apa pun.. Kak Pilla bukan pandai sangat bab kira-kira.. Tapi Kak Pilla dibukakan jalan untuk ada kawan-kawan yang jujur, yang sanggup tolong Kak Pilla.. Dan kami saling memberi semangat to each other... Selalu nasihat menasihati supaya takde rasa tak puas hati di kemudian hari.. disamping tu kita kene selalu doa semoga apa yang kita buat diberkati, persahabatan kita berkekalan.. saling hormat menghormati pun penting.. 

Amboi berkhutbah ko dah kenapaaaaa hahahah.. Sejak bertudung ni Kak Pilla sukaaaa tengok-tengok shawl.. Now Kak Pilla happy sebab dah keluarkan shawl sendiri dan ikut citarasa sendiri.. Rasa hari-hari nak pakai sendiri punya kahkahkahhhh memang over sangat nie.. 

Cantik tak thekasihsshawl warna fuschia ni? Cantikk kannnnnn... hahaha.. rasa naik seri bila pakai ni.. auww.. Esok Kak Pilla ada surprise untuk korang.. Kalau sempat lah nak update blog.. selalu macam tak sempat je hahahaha.. So esok sila terpacak depan PC memasing ok?

Oh gambar kat atas ni masa hantar Kasih gi tuition pastu jumpa Peej sebab nak pass shawl lagi kat dia.. Pastu ktorang gi makan kat NZ wangsamaju.. 

Peej punye.. Nasi Kandaq abg Kandaq

Kak Pilla makan maggi goreng.. gambar ayam tak nak amik.. nanti korang kutuk asik makan je kata diet.  Eh ai dah turun dekat 2kg ok.. berkat kurang makan malam.. kalau makan pun ciput je.. hehehe

Ani and Acih.. asal aku balik je kemain lagi rambut memasing.. bagus gak bibik ni hahahaha.. suka nau gubah-gubah rambut.. kalau aku dulu memang tak laa.. camtu rambut ko macam tu lah sampai sudah.. paling hebat pon aku straightkan fringe tu je hahahahahah.. 

buah hati pengarang jantung.

Ok tu je.. nanti Kak Pilla update lagi yeeee... 


Love, 
Filla.

11 comments:

Anonymous said...

Ani n acih?? Bukan leeca ke tu? :/

Anonymous said...

kak.. nape Nampak mcm aleesya lagi besar dr amani? dah tak boleh nak cubit2 ani.

FadlinaMokhtar said...

Macam twin la dedua ni.comey comey
FAD

Iz Faizah said...

Cute girl...leecha tetap xnak pandang kamera..hahhahhh

Anonymous said...

cute laaaaa..
amani ngn aleesya ikat rambut cmtu

peej said...

iolls tau kak pilla tu excited update blog.
tapi acih n leeca pun tak dapat bezakan bahaya tu kak pilla. hahaha

Anonymous said...

ani dan aleesya lah..kemain busy sampai nama anak pun tersilap..kah kah kah

Anonymous said...

Kak pilla,ani n leecha la kak...
Hihi,kompius nama ank sndirik yer ~silent reader:sha~

Suriya Majid said...

kak pilla dah ada tudung sendiri, acaner nak beli nie?

eda said...

kak pilaaa .!!!
bz sgt neh ...
terkejut tgk acih kecik balik bila bibik ikat rambut ...
terkujat jugak pipi ani tomato tu tembam balik bibik ikat rambut hehehehehehhe ...
tertukau eh ...hehehehe ..
kak pila , take care yeee ...

Anonymous said...

ani n leecha la kak pilla..
bz sgt kak pilla smpai nma ank pn salah..hehehe..
leecha comey sgt dia 2..