Friday, October 10, 2014

SAYA JUAL.

Ini update kelam kelibut nama dia.. 

Untuk customers yang dah membeli thekasihsshawl, Kak Pilla nak ucapkan terima kasih banyak-banyak.. Harap semua customers Kak Pilla berpuas hati dengan kualiti kain dan warna-warna yang Kak Pilla pilih tu.. Buntu Kak Pilla memilih kain sebab sukaaa banyak warna sebenarnya.. Patutkah Kak Pilla bawak masuk lagi material yang sama tapi warna lain? Kak Pilla sebenarnya suka warna pastel dan jugak warna-warna gelap.. Korang suka tak?

First batch haritu sekejap dah sold out.. So ramai yang nak lagi jadi Kak Pilla restock.. Ni untuk pos 7/10 haritu..Tapi ada perbezaan warna untuk Aqua Marine tu.. Gambar kat atas ni warna latest..Tengok dia macam kebiruan sikit, tapi tetap Kak Pilla suka sebab warna dia terang dan cantik jugak.. So kalau siapa order Aqua marine berpandukan gambar dulu untuk Aqua Marine tu sila take note perbezaan warna dulu dengan sekarang ok? Warna dulu dia macam agak lebam sikit.. ni lebih fresh gitu.. Kak Pilla tak leh promote banyak-banyak sebab stok yang 2nd batch ni pon dah very limited.


Contoh shawl yang Kak Pilla lipat and letakkan tag The Kasihs.. Semua shawl Kak Pilla akan iron dulu lawa-lawa pastu lipat elok-elok and letakkan tag macam tu.. biarlah orang kata leceh penat ke apa.. Kak Pilla memang suka cantik-cantik macam tu.. hahah cantik ke masalahnye? Cantik di mata Kak Pilla, tak cantik dimata korang haku pedulik hapa hahahahaha 

Stock semua Kak Pilla serahkan kat Peej sebab Peej adalah wakil penjual Kak Pilla.. Kelas kau kan siap ada agent kahkah.. Peej akan uruskan bahagian postage dan pelanggan yang nak COD kat Setapak.. Korang boleh refer ig shop Peej kat @peachhub ye.. Selain tu Peej jual macam-macam jugak..tabita, ephyra, krim ibu putih, kacip fatimah dan Dr. Glow..Sila percaya kewibawaan Peej dalam perniagaan online sebab dia sangat teliti dan pantas orang nya.. Cemana kemas Kak Pilla pack shawl-shawl korang macam tulah kemasnya Peej pack barang-barang dia untuk pos.. Kami serasi bersama ;) Kak Pilla memang suka orang yang pentingkan semua tu... Sebab kepuasan pelanggan adalah yang utama bagi Kak Pilla.. Amboi.. 

Jom tengok jap email yang sempat Kak Pilla screenshotkan dari customers thekasihsshawl..




Tu yang sempat Kak Pilla carik balik email hahahah.. Yang lain-lain yang email Kak Pilla dengan kata-kata yang sweet-sweet terima kasih ye.. Kak Pilla jual tau... 

Ni layan Aleesya baru bangun tido nak bagi ikan makan.. Shawl Kak Pilla pakai tu purple rain.. Dah pakai tak bukak-bukak sebab kain dia sejuk dan jatuh je.. If korang nak tau, chiffon ada macam-macam jenis ye.. Kalau yang korang boleh dapat murah dari Kak Pilla jual tu, sila tengok fabrik dia kasar dan keras sikit.. thekasihsshawl lembut ye... Oh ada yang tanya baju Kak Pilla tempah mana? Hehehe tu Wan jahit.. Sulam tu tempah.. If korang nak tempah pon boleh je email tapi untuk orang duduk dekat-dekat ngan Enstek lah kot.. Jumpa lah Wan terus.. Tapi jahit sulam lama sikit tau.. Tu sulam ayak nama dia.. memang cantik sangat.. Kalau korang plan nak buat baju boleh upah kat orang pastu biarkan kat tangan tu jangan jahit dulu.. Nanti bagi kat Wan hantar sulam.. macam Kak Pilla ni RM120 untuk upah sulam..memang puas hati kemas halus buatan dia.. Kalau kain korang ada corak bunga-bunga, dia boleh ikut bunga kat bahagian kain tu sama je lawa.. Eh apa hal promote sulam plak ni? No no nooo.. Kak Pilla jual shawl ye.. Ingat tu!

Siapa nak beli chiffon wide shawl ni boleh email framekasih@yahoo.com cuma RM35 sahaja..tapi aku tak tipu, stock limited, ramai plak sekali beli borong semua warna.. Aku dok whatsapp Peej je suruh update kuantiti stok.. Tensi minah tu hahahahhaha... risau stock habis tapi order still masuk.. 

Dah tu, cepat order, Kak Pilla nak bawak masuk kaler lain pulok nie..  



Love, 
Filla.

9 comments:

Anonymous said...

Kaki Filla sayang,
Kalu boleh buat la shawl bidang besar, bidang 60, tak banyak pun takpe, kite teringin beli tapi badan besar tergantung Je kalu pakai yang biasa ni

mamabeauty said...

thanks dear FIlla.. sharing utk sulam tu.. tapi memang cantik.. kain kosong with simple sulam just nice

Anonymous said...

As'Salaam Sis... I'm your silent reader.....like your shawls... tapi I jauh... kat Singapore... so, dapat tengok gambar jerlah.. :(

Lynne

- HaSniTa - said...

kak filla, nmpk td akak kt tepi jalan nk gi cimb kot. cantik nye ;) slim je, pakai baju belang2 ;)

Inayaa said...

Sis mcm mana nak tau update warna terbaru? sis akn update d i/g ke blog ke fb?

kehidupan sihat said...

cantik.nana pun suka pakai shawl..insyyallah one day akan beli gan kak filla..

salam perkenalan

Anonymous said...

Kak pilla,just nk tanye je.Wan amik tmph jahit bj kurung moden kain chiffon saree x?klu amik bpe rm sehelai bj?

Anonymous said...

Kak pila...tmbah la byk2 kaler...

Lynn Hamzah said...

br jer comment kat @peachhub...teringin nak sambar satu...