Friday, October 17, 2014

BABY CREPE SILK SHAWL by THEKASIHSSHAWL.

 Hari ni Kak Pilla bawakan new collection by thekasihsshawl.. Untuk collection kali ni, Kak Pilla labelkan sebagai exclusive collection yang semua orang kena ada.. Dulu Kak Pilla pernah cakap yang Kak Pilla jenis pakai shawl yang murah pon ok yang mahal sikit pon ok.. Janji cantik dan sesuai dengan tempat dan tema bila kita gayakan ;)

Dah tentu Kak Pilla bawak masuk segala shawl-shawl ni mengikut taste Kak Pilla dan mengambil kira taste customers juga.. Pilihan warna kali ni lebih natural, lembut dan sweet sesuai dengan fabriknya yang exclusive.

Fabrik kali ini ialah baby crepe silk (sutera crepe) which is sangat berkualiti dan siapa yang tahu tentang crepe so korang tau lah kan betapa exclusivenya fabrik ni.. Disebabkan ianya exclusive so macam biasa for first batch ni Kak Pilla bawak masuk sikit je untuk setiap colour.. Ni bukan marketing strategy untuk menghabiskan jualan ye.. Tapi Kak Pilla kan baru je menceburkan diri dalam bidang shawl-shawl nie.. So modal nak pusing balik pon harus diambil kira.. Matiklah tu pun nak bagitau hahahah.. dan yang penting harga yang Kak Pilla tawarkan untuk baby crepe shawl ni jauh lebih murah dari mana-mana online shop yang menjual material yang sama.. 

Macam biasa.. model rayban in da houze dimana korang takkan jumpa model shawl yang over macam ni melainkan kat sini je hahahaha... Mana satu idaman kalbu? Ya ampun lipstick pon comot hahah.. Eh tak kuasa aku nak snap banyak kali.. Orang tak nak tengok lipstick pon.. orang nak tengok shawl kan kan?

Haaaaa cantikkan? Kak Pilla suke sangat hahaha.. matiklah masuk bakul angkat sendiri.. Kak Pilla ada semua warna.. sayang nak pakai.. sesekali bila nak bajet vogue baru pakai ;)

Model menggayakan Goldie Silk.  (nak jugak type model kat situ) hahaha

Pakai kemas-kemas macam ni lawa kan? Nampak bersih dan ada iras-iras Neelopa sikit.. Popo Elly tolong jangan tikam Kak Pilla, tikam diri sendiri takpe.. kahkahkahhhh.. 

Ni pon Goldie Silk jugak.. 


Lavender Silk

Pinjam kereta jap nak posing.. Adoi tak match betul tetiba selipar jepun hahahah.. 

Oh ye, kalau you olls rajin nak dry clean itu yang sebaiknya.. Tapi Kak Pilla cuma basuh dengan softlan je.. celup-celup gelocok sikit lebih kurang pastu bilas sikit dengan sebaldi air bersih.. angkat terus jemur.. jangan perah ye.. celup terus angkat dan sidai ngan air-air sekali.. heheheh.. jimat duit dry clean hehehe.. 

So kalau korang pon meronta-ronta untuk memiliki Baby Crepe Silk by Thekasihsshawl dipersilakan ye..


BABY CREPE SILK SHAWL
High quality crepe silk
Size: 170 cm x 58 cm


PRICE: RM85
(including postage)
Sabah/Sarawak: please add RM5

Email : framekasih@yahoo.com
Title: CHIFFON SHAWL

*chiffon shawl masih dijual seperti biasa.. boleh refer diSINI.

Love, 
Filla.

2 comments:

Khairiyah Musa said...

kat kete tu macam wan je yg tolong sanpkan gamba . comel okay

Emmy said...

ooohhhh u posing dengan shawl u depan opis ai la filla....huhuhu....u bukak gerai jual shawl depan opis ai ni gerenti laris sekelip mata nak2 time baru lepas gaji ni...