Thursday, October 16, 2014

BERANI KENAKAN KAK PILLA KAN?

Waaa hari ni rasa lega sikit.. Few days Kak Pilla tak mendapat rehat yang secukupnya ok.. Terkejar sana sini sampai ke tengah malam tau.. Lari ke KL lari ke Setapak.. ulang alik sana sini tido tak cukup plak tu.. Sampai sakit-sakit badan.. Semalam baru dapat tidur awal sikit.. Ntah bila Aleesya tido sebelah aku ntah.. dia tengah main-main dalam bilik, aaahhh mak kau letih.. good night ai sleep dulu.. hahaha.. Pak Radie keluar ntah ke mana tah.. bila dia balik Leecha pon tak tido lagi.. aku yang tido.. bukak mata sekerat je pastu buat-buat tido.. kang kalau bangun tetiba dia suruh buat susu lah.. suruh tukar pampers lah.. Eh penat tau.. awak dah lama gila kot tak tukar pampers, awak lah pulak.. Hahhaha kita tak nak ada perkelahian laki bini macam tu ye adik-adik.. Maka cepat-cepat tutup mata buat-buat tido pastu mulut nganga sikit nampak macam letih nauuuu mesti laki aku tak kejut suruh tukar pampers anak hahahaha.. lakonan mesti mantap ye.

Well kemain seronok Popo Elly and Peej mengata ai blur ye.. Helloooo tak blur sangat ok.. Macam Elly tu.. laki dia jahatttt rasa nak tumbuk muka dia.. hahaha.. Aku tak save plak nombor laki dia.. so mana perasan no make up artis tu no dia sendiri.. kongajo betul.. 

Ada lagi satu laki Elly kene kan aku.. .. hahahha ini memang kelaka laki Elly sms Kak Pilla buat-buat nak beli tudung.. bahahahah rasa nak flying kick sekali.. aku pon lurus bendul hahaha.. tanya pulak, Kak Pilla saya nak beli tudung, tapi kulit saya gelap, warna apa ye sesuai untuk saya... Haku dah macam kau dah kenapa, kulit kau gelap pastu nak tanya plak warna apa sesuai.. ahkak busy okkk.. nak kene suggest2 plak warna apa... haku siap geram printscreen sent kat w/a peej.. pastu tanya peej.. 

Nah tengok ni..

Winnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn rasa nak tumbuk muka dia...




Lepas tu gelak guling-guling Elly ngan Win laki bini.. Hoihh nasib jauh.. kalau dekat aku dah flying kick dua-dua sekali hahahahah.. 

Dahlah i busy memang otak jadi celaru.. So diorang amik kesempatan nak mengenakan Kak Pilla di saat-saat macam ni.. Eh ke memang blur? hahahaha
________________________________________
update Thekasihsshawl



Semua 6 warna ni Kak Pilla dah restock.. Siapa order dan buat bayaran, shawl korang akan dipos pada hari Isnin 20/10/14.. Sila email framekasih@yahoo.com.. untuk details pasal shawl sila click HERE

*fuschia dah sold out dan tak restock ye.. sila jangan tanya.. sapa tanya ai cubit.



Love, 
Filla.

9 comments:

Tentang Kita said...

lucu la kawan kak pilla tu...saya baca nak tergelak jer..menjadi laki bini tu kenakan kak pilla

- dieyana - said...

hahha..gila kelakar!

**mcm teringin je nak beli shawl dgn awk, pila...ermm..hiih..erm...ok bai! tk bleh lelama kat blog pila...bengkak dada tgk warna yang lawa nih tau! ^__^

Anil Wanina said...

haahhahaa... okey ini kelakar... guling2 iols gelak kat opis neh... kahkahkahkahkahkahakh

Myne Khalid said...

Ok ni lawak antarabangsa ye k filla!!!

NUNU EERA said...

best2. ade kwn hepi go lucky.. kite xdpt lgi n smbar shawl akk.. leh restok time gji nnti x kak.. huhu..

Anonymous said...

kak pilla
akak ni mmg sgt fun orgye
dgn blur nya
lebih kurang i

mamabeauty said...

hehehe kelakarlah filla ni..

Cik Siti Hajar said...

kak.. apasal ko blur sangat ni kak pilla weh.. hahahahaha...

Anonymous said...

Kah3, apasal noti sgt diaorg tu. Ha3.