Tuesday, March 03, 2009

Avillion PD part 3...(just arrived)

sesampai jek kat Avillion nie.. menci tul aku ngn staff2 yg jaga counter kat registration tu..dah ler slow nak mati... mcm beratus2 plak org nak check-in.. bengong!.. dah tu lagi nak sound2 ktorang check-in 3 org..
sumer dah kebulur carik sandwich... per2 hal makan dulu okeh... baru otak leh function sket..
sandwich sardin buk pilla dah siap2 buat kat umah okeh.... siap cili padi asing lagi...

cantek kan? bukan budak 2 org tu... tp balcony ngn pintu bilik nie..huahahhaha..



filla and anny sambil makan2 kat panas2 tuh...
the 3 of us... natra ko mcm org buta... tp ok sbb rayban auwwwwuuu..suker lah tu..
oopss sowiiii...tetutup plak muker cik attaaa...
ok girlssss..pose... menggelabah!!!
ok ok ok.... mmg gedik....aku tau...
taaaaa...pinjam spek...
actually nak testing camera... kan bengap sket kan?... hahahha...
sementara nak testing jgn ler membazir.. pose2 mesra dan gembira gitew..
nasib aku x tebalik ke blakang... dah kat ujung bontot okeh..
auwwww baju pink si kekasih gelapku...
cakkkk auwww..comelnyer main cak2... rasa nak lempang jek...
weihhh sbnarnyer aku tatau nak buh caption aper kan kan kan?
ok 'AKU DIAM' skang... tgk jerlah...
ini adalah toilet yg sgt2 luas...dan best giler nak mati... aku sgt adore toilet dier... ngn bunyi2 ombak masa ko tgh mandi... perghhhh...layan jiwa tul arrr... parah!!!! ngn open air atas tuh... kene ujan lebat ko dok jer nyangkung kat bawah tu..x yah bukak shower tuh... lagi sumer asli semulajadi...huahahha...

7 comments:

JuJue said...

ehh yer ker toilet dia open air.. best nyer... tapi kalo ujan camner? kalo nak mandi tengahari camner? terbakar kulit gebu mak nanti! tapi kena la cukur2 bulu yer..kang malu kat burung2 yang terbang atas tu...kang singgah ingat sarang plak! aikkk lain macam jerrr...bunyik?

astarfirllahalazimm....

bodo komen aku kali ni kan! hahahahahaha

LizHairi said...

best best...pi holiday mmg best...
btw,saya ader emel filla pasal frame tu.xdapat lagi ye?bkn aper,takut x sempat hikhikhik..over lak ai!!!i'm sorry...

Liyanaroxx said...

kak filla...bestnya pi holiday...teringin nak dok kat avillion tuh~ mcm gempak jerk tempat dia..ala2 goldcoast sepang tuh..

Miss Moon said...

Jujue nko otak blue laaaaaaaaaa nko ingat nih citer porno jepun ke akakak

wey best wooo tgk nko gie holiday . nampak cam rupa org lom kawen je ...harus pak radie tgk terbakarssssssss je

okinokiyo said...

filla..bak kata moon, tula mcm lum kawin jek.dah la ko slim gilerrr.pesal muka korang mcm sama lebih kurang haa?

happy2gether said...

Bestnyer Avillion nih, suka tgk kowang lepak2 cam ni, sekali sekala nak la release tension ngan lepak cenggini kan, once a while away from responsiblity...legakan otak...a ah korang nyer muka dah lebih kurang jek...heeheh

busyuksayang said...

filla, i've been there too...toilet open air gittew...bila pandang atas mmg best, tp bila tgk bawah...tiba2 i rasa takut...tau sebab apa...dibuatnya ada org kat bawah tue...hahaha!!!

p/s : i geram sgt kat bekas letak towel diaorg...rasa nak angkat bawa balik jer...hahaha!!!