Wednesday, March 04, 2009

Avillion PD part 5...(lepaking session di ptg hari)

Petang itew... kami melayan prasaan di balcony... sambil hentak2 kaki mengikut alunan gong (ada pemain muzik kat Avillion)... walopon hentakan kaki filla alwiz tak ikut tune yg betul..tp blasah jer lah yer... mcm x biasa plak kan?..heheh.. sambil dgr bunyi ombak yg menghempas2... sambil tgk 2 ekor badut di dpn filla buat aksi orang x der tangan tengah swimming.. can u imagine?? hahahaha.... perot ku haruslah tercramp2 sampai skt tulang belakang sbb asek gelak!! gambar2 byk yg harus ditapis... x sanggup tgk natra mcm pompuan giler okeh!! aku lak sbb mascara sumer dah turun kebawah mata..dah mcm panda..so ditapis gak... hahaha.... kalo ada yg rasa lemas sbb tatau kisah aku yg last psl PD nie part baper baru nak abis..aku pon tatau part aper yg last?!!
ini adalah aku yg tgh tgk budak 2 ekor tu jadik raja lawak dpn aku kan... layan jekkk...
sgt penat petang itew.... landing dulu sblm lepak kat balcony... heheheh....
muker dah mcm haper dah....
ni cik ponti tgh giler meroyan.... hahah..natra.. cuba ko wat swimming x der tangan? rindu nk tgk..huhahahahahahah.... pastu aku nak ko buat yg bunyik mcm 'cicak'... sambil wat tgn 'mari mari mariiiii' sambil mata stim... org lain x leh buat okeh..ko jer buat leh menaikkan napsu... leh aku tegakkan botol 100plus tu... hahahhahaha... bodoh!! bodoh!!!..
ko perhal? cik atta tul2 menikmati percutian bersama teman2... nasib dia tak panjat terus terjun dari balcony.... kami mkn petang kat cafe hotel yg cekik darah itew.... tp bwk phone jek..x bwk camera..si gadis buta.... aper ko order pon ko leh lupa kan... pizza rm25 share 3 org... nsb kenyang... (wei sbnarnyer yg 2 potong kecik tu aku nk mkn lagik tau..tp waiter bangang tu leh gi amik... bodo giler!!!!!)ini lah honeydew pudding tuh.. yg filla kira '1,2,3...' masa nak snap... sgt yummilicious okeh!! sgt sedap giler babeng!!!! natra ko ckp nak buat... ko buat..panggil ktorang dtg rasa?
ABC nie share 3 org gak.... rm14 okeh.... giler aper... standard ar kan? bukan mkn kat warung mamak tepi jln..what do u expect kan kan.... tp berebut2 okeh mkn...mcm ikan dlm kolam yg kene campak roti tuh....
sebelum kuar gi pasar malam...lepak2 dulu...
bli mcm2 makanan...hancus diet 3 org makhluk nih... x per...sbb sok tu swim..hahahha...
Anny dok tingin nak buah mata kucing..abis sumer tempat dia rasa pastu ckp 'bang tak manis lah.. x per yer tima acih'... hahahha..kenyang prot ko kan dok rasa tp tak beli?.. nsb ko bli yg kat sini...hehehh.. tu lom lg aku citer kisah natra carik 'card judi' kat kedai handphone... ngok giler... muke konpiden plak tu...kalo aku jadik budak jual handphone tu mmg ko kena lah ataa.. "kak saya jual tepon bukan jual kad"
cantik kan? leh bukak tingkap tgk air laut mcm tuh... adalah sgt digalakkan utk pasangan2 yg nak menikmati saat2 lomantika d amor menetap disini.... bayo lebih tak per maaaa... janji sgt berbaloi!!!!! mcm ktorang x der lah nak beromantik... tp telayan gak sket..hahah... syok arr..tido sgt lena okeh!!
*entry slepas ini ialah gambar2 gi bekfast the next day...then gi swimming...then time nak balik...larat ker korang??? hahahahah... x perlah... kalo boring x yah ler nengok... *peace*

4 comments:

JuJue said...

wahhh sronot nampak!
orang dok bilik2 sebelah tu musti ingat pompuan2 gila mana yg cun cun plak check in kan.

ko cam wat citer blue plak.. yg tido tuh.. auuwww

Kasih Aleeya said...

bongok ko nieh...citer blue bukan muker mcm tuh!!!!! citer blue kene air liur meleleh2 baru gempaxxxxx!!!!

Sue said...

best ke pasar malam kat sana? salu gi time kursus mcm tak happening je pd. tp avillion mmg best. time berak pon dgr bunyik ombakk.. tu yg syok.. hahahahha...

**aku memula pon jakun gak tgk bilik air besar tuhhh.. dgn nmpk air lautnye.. bestt

Liyanaroxx said...

kak filla~ camne lah akak punya jiran bilik sebelah kan?sure dia ingat power puff girls (sbb 3 orang) excited dpt tgk laut...sbb tuh mcm meroyan jap!!!hahaha~ tapi kak....mmg cantik ek tempat dia...bestnya gi holiday!!!