Thursday, March 05, 2009

Avillion PD part 7...(Final part)

okeh cukup la... this is my last entry about PD.. *tuutttttt* fullstop!! no more PD... sbb aku pon dah boring tahap cipan dah... cuma nak complete kan sampai gambo last jer...

lepas jek swimming session tuh... ktorang mandi beramai2... parti buih arr apaaa lagiii...kuakakak... untung sgt burung2 yg terbang kat atas bumbung tu kan?? huahahhaha... lepak yg last sebelum balikk... perghhh relaxing giler... masa ni sumer dah mls nak becakap..dok jer ngn nescafe memasing... layan bunyik ombak..sbb badan dah penat swimming...
sebenarnyer ada sikit sedih arr kan? sbb nak kena balik dah..huhu... biler nak dgr bunyi ombak lagi???
relax kan?time ni wa ckp lu...lu dok kat panas pon rasa sodap!!! sbb baru lps mandi..dpt bejemur.. wallaaa..kejap jer tu aku nak act2 mcm kewl... ni kan dah start dah riang-ria... huhahahah...rasa dah mcm cheerleader a.k.a. pom2 girl gitew ngn baju nie... f to the i to the l to the l to the a... awuuuuu... tak kosa youuuuu..auwww... tetiba tgn i mcm patah auww gitew..okeh okeh okeh... rawk kapak plak... nah aku bagi tgk sket pemandangan dlm bilik ktorang... kot2 ada org nak check-in kat sini.. mcm ni ler lebih kurang..tp ktorang dpt 2 single bed.. ada gak yg 1 queensize...
saper yg amik gambo aku tadi tu? ni ler org dier... bagus rajin.. tu dia tgh snap gambo anny tgh tgk tv sambil makan mata kucing!!!

apakah?????? anny maner wei?yer anny disitu sedang memberus gigi.... weiii dlm 3 batang berus gigi kan..naper berus gigi aku paling 'kembang'.... sedih okeh!! dah nak berambos balik pon sempat gedik santai... tau minah ni tgh shoot aper????? besungguh2 kan?tadaaaaa..ni ler yg cik ata snap... tu ler lubang 'open air' kalo ko tgh mandi kat shower.. best ler saper2 dpt skodeng kat situ....

ni kalau tgk kat bawah belah tepi plak...

oiiii penat okeh citer.. dah lerrrr... harap sumer dpt enjoy sama ngn vacation fillanie walopon korang tiada di tempat kejadian!!!..... utk atta dan anny... akan ada lagi ker vacation sebegini??? uwaaaa... kang kene hempuk lak ngn laki aku asek nak vacation.... tp x per...Pak Radie sporting (pergh sah2 aku bodek dier tetiba)... padahal muker kalah mcm singa kat zoo... ermmm... balik dari sini aku diserang batuk dan pening pala dan rasa nak demam... apakah aku ditegur oleh hantu sbb mandi tgh malam?

10 comments:

-butterfly- said...

:: gile sempoi la kak filla & the geng..
:: no wonder klu org kat luar ckp kak filla bachelor lagi..
:: huahuahua..
:: ade dpt email tak dr iza??
:: huhu
:: ke tak masuk??
:: hmm

^i|z|z|a|h_n|h|k|m^

Liyanaroxx said...

isk! kalo org cakap kak filla nih anak dara...musti org percaya kak~
perangai x melambangkan mak kepada kasih aleeya~ hahahaha~ pernah baca entry akak yang lama2 masa mengandung + beranakkan si kecik tuh...salute ar akak leh KECIK kan balik badan kepada saiz anak dara..nak tips leh tak?*walaupun saya x kawin lagik,tapi dah terasa badan semakin GIAT MEMBESAR* muahaha~

Miss Moon said...

wei berdarah dah mata aku baca liputan nko sampai 7 episode tapi aku sukaaaaaaaaaaaaaaa

tambah plak nko letak gambar yang cantek cantek ...mak sukaaaaaaaa

biGMama said...

perghhh... 7 part ehhh.. pasni ko gi bali, ko wat lak 88 part.. hehehe
p/s: silent readers sbl ni, tp skang aku akan bg komen2 yg bernas utk ko.. hahah

Kasih Aleeya said...

butterfly:dah dpt email from u iza..
liyanaroxx:yer aku gemok dulu nasib dah back to normal skang..kuakak.. tips? jgn makan..pegi besukan..tahan napsu tgk nasik lemak...buat sit-up..mkn ati biler tgk org mkn..dan lain2 yg boleh buat ko rasa nak mati..haha
miss moon: suker aku statement 'bedarah mata'..huahahahha... aku pon dah nak bedarah2 dah jik mata..kuakaka
bigmama:huahahah..pandai ler ko ni bigmama... hancorrr bijik mata ko pasni tgk entry bali never ending episode!!!!

Sham Ummi Echa said...

la abis dah ker...abih xde la gambar pakai bikini sumer...hahahha.. gatai miang tul aku nih...

JuJue said...

ko kena tegur ngan member pon demam! apa kejadah? kata member?
kalo aku tegur ko... demam tak?

wehh tima kasih kerana amik gambar lubang atas tu kat shower. penat aku nak berimaginasiii okehh..

okinokiyo said...

filla, aku rasa avillion ni lebih kurang dgn legend plak pas ko amik gambo semua.part shower open roof top tu, bath tub tu aku rasa legend lgi besar kakaka.katil avillion mcm lg seksi, & balkoni avillion lgi besar...

tul, bali kang ko amik gambo segenap sudut okehh aku nak tgk..

Farah_W said...

weii...selepas membaca dgn teliti ur entry ni terus je aku search kat internet pasal avilion ni...rasa cam nak gi ptg ni jugak...bilik macam ko dok tu berapa rat eh???konpius tgk kat website dia...

Kasih Aleeya said...

farah: bilik tu rm490nett lpas tolak 10% gov rate aku.. tp kalo tak harga dia rm560 kot??? nett... mahal tp best giler... pegi jgn tak pegi...