Wednesday, March 04, 2009

Avillion PD part 4...(the lovely bathroom)

tajuk aku tak hengat... hihi...tp dlm byk2 mmg aku plg suker bathroom dier... luas!! cantek..ala2 spa gitew.. nak citer byk dah penat... so aku nk masuk gambo2 kenangan di dalam toilet jer..



























malas aku nk citer aper2... tgk jerlah betapa gedik comelnyer budak2 ni... erghhhhh... sgt terencat okeh!

6 comments:

♥chentaMAYA™ said...

haha!segal la k0rg!tp besh!

genny da bomb said...

uwaaaaa...gambo buk pilla yang no 3 ng 4 dari bawah tu(boh nombor gmbr buleh tak-penat mak kira dari atas no 23 ng 24..padahal kira dari bawah lagi cepat wakakakakakaa)mcm hantu le nmpk buk pilla...nmpk kepala jekkkk

MimY HaMiD said...

yuawlsss so gedixxx..tp cool ...cantik2 lak tu fashionable

yaya othman said...

love those photos ;D naughty but nice!!

Miss Moon said...

gambar kowang yg last last tew sangat cantek sebab natural lighting ...wah kelas u olsss...aku sokaaaaaaaa

Liyanaroxx said...

cantiklah pic kak filla!!teknik bergambar itew sgt penting ye!!!