Tuesday, May 26, 2015

MAKE UP ARTIST.

Entry harini berguna untuk mereka-mereka yang sedang mencari make up artist untuk apa-apa event seperti nak pegi dinner, makeup bertunang, makeup kahwin dan apa-apa yang memerlukan korang tampil jelita.. bahahahah citer je nak over nyampah ai *tunjalkepalasendiri*

Actually yang follow ig dan fb dah tau lah kan last weekend team Ellfie ada buat photoshoot untuk Product Ellfie.. tu nanti Kak Elly citer kot sebab dia bawak camera haritu.. ai tak bawak hehehe.. Harini bukan cerita pasal product Ellfie, tu dah tentu semua orang dah tau dan semua dah beli kan kan kan?? Siapa belum beli haishhhhhhh rugi la.. customers dok repeat order kata muka cerah sekata, jerawat dah takde.. ni kisah benar ya, tak main tipu-tipu ;)

Ok jangan merepek, now jom nak citer.. untuk makeup Kak Pilla and Kak Peej adalah dari hasil sentuhan ajaib Shae.. muka Kak Pilla ni kalau tak kene gaya make up memang tetiba jadi muka pondan siam.. ngeri kot? hahahahhaha.. mata dah lah sepet tak dapat dibuat apa dah.. kecuali orang yang tau cemana nak bagi mata nampak menyerlah je yang boleh handle Kak Pilla hahahah.. 

So Kak Pilla menaruh kepercayaan 100% kepada Shae untuk mencantikkan Kak Pilla hehehe.. 

yang si Shae ni pulak cakap nervous lah, tangan menggigil lah.. hahahah.. ko ingat ni Neelopa ke ko nak seram hahahahah.. tapi Shae ni baik budak dia.. sweet je ;)

Wah kelas kau bulu mata dah sampai ke kening hahahah... bila kelip-kelipkan mata terasa geli-geli kene kat area kening hahahaha... 

berubah tak muka? Kak Pilla dah inform yang Kak Pilla nak earth colour and natural sikit.. tak nak terlalu glamour ke apa.. sebab ni untuk Ellfie kan.. lipstick pon nak yang sweet-sweet je ;)

ini pulak make up untuk Peej.. lawa kan? kemain melentik bulu mata ni.. kalau hari hujan boleh guna buat takung air ni muahahahhaha.. 

hahaha sempat menyelit kat belakang.. ko tak boleh lari dari aku Peej.. aku sentiasa ada dimana-mana menghantui hidup mu HaaaHAAaaaaaHaaAAAAaaa.. *gelakhanturaya*

So inilah dia Shae yang ada magic kat tangan dia.. If korang rasa makeup Shae ni cantik, sila contact dia boleh set appointment terus.. Harga pon sangat lah mampu bayar hahahaha... tu yang penting yaaa.. 

Eh ramai plak tanya satin shawl Kak Pilla ni.. TheKasihsShawl laaa apa lagi.. tulah ni dah takde stock baru korang nak beli.. Tengok lah kalau rajin bulan puasa Kak Pilla jual, kalau malas babai hahahha.. 

Dah, now gi set appointment dengan makeup retis kitew ;)

SHAE - 012-2141810



Nak jadi Agent Ellfie Beauty? Email : agent.ellfie@gmail.com
Nak beli Ellfie Essence? Boleh whatsapp/sms 013-2755197 atau dapatkan dari Agent sah kami :)


Love, 
Filla.

5 comments:

Haris Zuhaina said...

As Salam
Wow, peej macam farahdhiya

FadMN said...

auw.memang cantik mulus gitu

FAD

Anonymous said...

yg gmbar bwh tu dh ala2 wardina pulak

ease elias said...

cantik kak pila..kak..camna nak balut tudung simple camtu..leh x ajar? x reti la..byk balance kain x tau nak selit mana..

Nadiah Hanum Wahab said...

Cantiklah makeup dia...nak simpan la contact si shae ni...even tak pasti nak makeup kan diri utk apa, tp nak simpan jugak la! Hahaha...tq pilla for sharing