Wednesday, January 25, 2012

Weekend kami..

Bila balik umah Wan ngan Atok Braim je.. terus ingat tutti frutti.. sebab Wan rajin melayan.. cucuk je sikit pinggang Wan.. confirm dia Jom hahah..

kali nie best sikit sebab Pak Radie ada.. selalunya takde :( 

dah keja sendiri nie, appointment dia Sabtu Ahad pon on jer.. 

tutti frutti mahal dari BR kan? tapi bila pikir benda ni yogurt.. bukan ice cream.. so pasti rendah lemak dan baik untuk kesihatan.. ok lah.. bukan selalu pon.. sekali-sekali je.. mak tak jakun hadap ni hari-hari.. heheh... 

Acih tak boleh makan benda manis.. sebab dia mesti nak air masak.. nanti citer part panik dia bila takde air masak... ewah tengok muka kenit.. sekarang dah pandai sengih senget T_____________T

ni lagi salah satu baju Acih.. hahah.. Pak Radie paling suka baju tu, dari zaman Acih lagi.. wah dah 6 tahun mcm tu still in good condition.. pandai mak ko jaga :)

Amaani bagi apa pon dia telan... sekarang dah pandai dah... kalau aku jerit "Paaaa, makannnnnn!!!".. confirm dia jadi assistant tolong jerit sama "Papaaaaaaaaaaa Matannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn".. fav word dia kan 'MAKAN' 'SEDAP' 'BEST' 'NAK' 'LAGI'

T______________________T

Acih with Wan.. aku tido umah Wan satu malam je.. pastu nak ajak Acih balik umah.. Acih dah serba salah.. dia cakap "Kasih nak ikut mama balik... tapi Kasih rindu Wan... kan Wan pegi Sabah... dah lama Kasih tak jumpa Wan"... ok, whateva lah anak... sukati ko lah.. sok mama amik ye.. eh, esok plak.. dah amik dah.. tu dialog hari tu ;)

now Acih with Papa.. kemain eksen lagi dia.. cakap nak makan roti canai ngan papa.. 

*jeles tahap gaban mak kau ni nak*




EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US 
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE 
THE CHEAPEST RATE SO FAR 
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME 
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE 
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS 
http://www.framekasih.blogspot.com/ 
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

13 comments:

wanie-ladybird said...

oho dh 6 thn ekk baju tuh,ank kiter nyer baju (bju yg smer)baru 3 thn dlm simpanan, now bby (8 bln) yg pakai, condition still cun,kalu bole nk jaga gak smpai 6++ thn gak hehehehe

Aya Ariel said...

amaani pegang ape tu? dapat angpau ke kat tutti frutti??

Sofie Shariff said...

Hi Fillanie,

Tutti Frutti mmg sdp smpi nak menangis sbb too sedap + mahal .. Hahah. Sebulan sekali dua makan boleh la kan...

naziyatul fatihah said...

amani comel sesangat :)

fullmOon said...

kirim salam kat adik akak tu yer...
:D

xoxo

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

tggu anak no 3 baru boleh korek baju2 amana semula.. eh mcm confirm je anak no 3 girl hehe

Wawa Tasliman said...

dapat angpau ke kat TF?

O'gosh said...

hai..ai baru follow blog u ni sbb terjumpa masa dok browse pasal Spring ville ukay perdana tu..btw, rumah tu cemana ye..ok x...ngah dok usha nak bli...blog u mmg best dan sempoi la...looking forward for your reply ye..thanks..

Anonymous said...

kak fila..pinjam amaani kejap blh x? gewammmnye tgk dia.hihi.

Filla ~ Kasihs said...

wanie: hehe.. simpan elok2 dalam plastik.. dan label ;)

aya: a'ah

sofie: yup nangis.. mahal pon iye gak

naziyatul: yeh? hehe

fullmoon: eh eh? heheh.. waalaikumsalam akak dia jawabkan ;)

mama amana: hahah... baju diorang ni kebanyakan unisex.. hantam je lelaki pompuan boleh

wawa: a'ah rm1 utk sekali purchase 1 cup kot.. so ada 4 angpaw.

O'gosh: dah pegi sekali aritu masa dpt kunci.. so far mcm best..siap ada swimming pool in building lagi.. banyak shops in building jugak.. dan dalam dia ok jer

anon: hahaha.. meh sini meh..

NUNU EERA said...

klu dpt tuti fruti ni mau xnk lps mcm amani.. hehe..

ratna said...

tutti fruity mmg best kalau layan..

saya ada jual longchamp.. kalau minat pm saya kay.. harga bole dirunding..

JMR said...

bestnye mkn tutti bramai-ramai..lg best kalo layan knk2 cam amaani+acih..