Tuesday, January 31, 2012

MEROYAN.

 HUWAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... 

 Kasut 1 ada 20 vote 

Kasut 2 ada 11 vote

vote yang suka kedua-duanya tidak dikira pakai.

Kasut 2



Aku beli yang vote sikit T_______________________T

lagi lah tido siang dan malam langsung tak lena kalau cenggini.. 

Tapi masa tengah confuse tu Pak Radie yang suruh amik nie.. jadi haruslah mengikut cakap suami.. tapi kalau dia tak de haritu.. sah-sah aku dah hangkut dua-dua sekali :(



Eh, tapi masa gi Chillis hari Ahad tu.. minah kat Chillis tu tegur "Miss, i love your wedges!"

ok, thank you berjaya sedapkan hati ;)





EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US 
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE 
THE CHEAPEST RATE SO FAR 
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME 
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE 
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS 
http://www.framekasih.blogspot.com/ 
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

19 comments:

Anonymous said...

go and grab the other one

Aya Ariel said...

okeh..betul2 lawa..takyah tikam diri sendirik dah..
malam nanti tdo ngan senang hati okeh..hakhak

naziyatul fatihah said...

love ur wedges to

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

jeles tgok org pakai kasut tinggi. sob sob

iekah said...

k.filla kena grab jugak yg kasut 1 tu.awesome! :D

mama maman said...

mama pun suka no 2 tuh.. hehehe

Anonymous said...

yeay.. saye da pilih no 2 tu.. =)

Hana Hamidi said...

Kak Filla,
I think you should buy the other one too. Atas alasan, kita kan wanita berkerjaya, mana boleh pakai satu jer. Kalau beli pun, tak membazir lah, sebab kita pakai untuk mencarik rezekiiiii heee...

ita citot said...

dah pakai tu nampak cantek je =)

R.R.Z said...

nice!

sailaaf said...

yg no 1 tu sarat sangat. yg no 2 tu. memang terletak.
terletak means : sangat cocok dengan kaki buk pilla.
hahahaha..

Anonymous said...

this is the right choice... (at least to me lah kan...hehe)
designnya lagi elegant... ;)

Anonymous said...

cantik la yg tu..bg sy la kan, klu ada yg tgh tu kaki nmpk langsing..u kan nk langsing..

Anonymous said...

Yes , Kak Filla , u did the right choice !

No 2 ni , simple but yet sgt sesuwei die pakai bsm bj kurung.

No. 1 tu for me sgt bese, bersepah rsnyer ley jmpe design penuh kat atas kaki tu...crowded/ semak rsnyer kalo di pakai bsm bj kurung yg da sedia penuh ngan corak2..

But, no. 1 tu cantek atau sesuwei di gayakan bsm sluar atau plain skirt..

Just my 2 cent! Tq.

kema said...

aku je yg lom dh tido lena..


aaa nk shopin gak...x kira...

Natasya Naslin said...

prefer wedges dr heels tu..
more stable la sis.. haha =p

design x semak sgt.. just nice =)

Anonymous said...

hehehe..dah boleh agak kak filla pilih yang mana. walau saya vote kasut yang akak tak pilih. tak lena tidurr laa jwbnyaa

ikafantasi said...

kak, makin bseri2 muka..cepatla share produk ape..nak tau gak details..hehe

cik chinta said...

ya la, yg ni mmg cntik.