Wednesday, January 11, 2012

JEPUN KONON..

 Geli ai tau.. hahaha... petang lepas gi makan kat saba tu.. kesian kat budak-budak.. asyik teperuk je kat umah..Apak dia pon suggest pegi Playground memana kat Putrajaya.. ok lah jom... kul 6.30 baru hegeh-hegeh nak keluar.. 

tak kuasa ok mamat nie.. 

kat umah berhip-hop bagai.. mak kau macam nak masuk bawah selimut cover malu.. poyos.

mak kau tak pelah.. memang ada mcm jepun sket.. muahahahahah T_______________T eh tadi gelak, ni nangis plak.. 

pegi area PICC tu.. mak aihhh.. ramainye manusia.. no no nooo ai tanak.. ai kan tak suka ramai-ramai.. ai rimas okeh.. 

pastu Pak Radie ajak gi area Masjid Putrajaya kat area JPM.... no no noooo.. takde playground.. pastu mak aihhh belambak orang ok.... tanak..

last-last pegi area atas bukit area Shangri-La hotel atas tu.. now ada playground kat situ.... masa tu dah 6.50pm.. memang bagus mak apak kau kalau plan.. hahaha.. ok, 7.10 balik! heheh.. 

Eh iya lah Pa.. macam jepun laaaaa *muntah warna pelangi*

Acih bajet jelita

aku kan diva.... carik kusi duduk rehat-rehatkan badan je.. amik gambar aku tau lah..hahah

best sebab ada buai ala-ala diaper nie hah.. amaani kekeh kekeh gelak.. 

haha aku tengok gambar nie macam couple belakang tu lagi hover.. main syampu kepala ke carik kutu kak? muahahahah.... ko tengok muka amaani.. cemana aku nak pakaikan gown??? 






EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US 
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE 
THE CHEAPEST RATE SO FAR 
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME 
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE 
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS 
http://www.framekasih.blogspot.com/ 
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

10 comments:

NenetPenne (NP) said...

muka amaani mcm anak cina wey... ala2 tomboy pulak tu..kalau pakai gown memang tak shesuai filla oi..

tapi gambar couple kat belakang yang ala2 main2 shampoo tu memang kelakar abis laaa... he he he...

ratna said...

Ha ha ha gambar yg last tu mmg terpandang couple yg blkg tu dulu then baru tgk acih & amani..

nalsweet said...

apak dia xmcm jepun..si kecik amaani tu gak mcm jepun (ye, saya bias ngan amaani..hikss)

huda said...

amaani sejibik muka Wan!

laskar pelangi said...

comelnyeeee amani =)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

KENA PAKAI SKIRT GAK NANTI ORG CONFUSE INGAT BOY HEHE

Aya Ariel said...

ganas giler amaani..

macam boboi boyyyyy!!!

pak radie..panjanggggggg nye tangan..heheheh

Anonymous said...

salam...silent reader nih...eh..baru pasan..pak Radie awak ada taik lalat bawah bibir ek...wakakaa..sama la laki kita....ni kalau kita tunjuk kat laki kita sure dia gumbiraaa...jumpa kawan setaik lalat....hehehe

Mama Likha said...

kapel blkg tu tgh bt senaman urut kepala lah fillanie. hiksss !

Wawa Tasliman said...

hihihi couple belakang tu over tau.. :)