Sunday, January 29, 2012

MAKAN

Ni gambar hari apa tah.. ingat nak masak.. tapi Acih teringin nak makan laksa penang.. so mari kita ke food court depan umah ni hah... dah alang-alang.. mari kita semua makan jugak.. so terselamatlah mak kau dari memasak ;)

tahu bakar kat gerai uncle don ke apa yek?

Laksa Penang untuk Acih

 
Mee Rebus untuk Papa

Char Kuey Teow untuk Mama Filla



dan












Amaani yang senang hati


















dapat makan char kuey teow mama yang pedas..






























































































































Pastu Ibu babysitter cakap Amaani cirit birit.. muahahah... sowwwwiiii...





EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
http://www.framekasih.blogspot.com/
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

14 comments:

Mooniqueen said...

So cumel la si amaani ni... Tak bagi kang mesti mengamok, Dah bagi cirit pulak.. Nasib ko la amaani... Mak ko pun tak tau nak cakap ape..hehehe..

ratna said...

Ooohhh pengsan tgk all the foods!

wahidah zakaria said...

akak rase nak tampor je tgk muka amani hahaha...geramnye

Aya Ariel said...

alahaiii amaani..
sume benda pon telan..
patot laaa montelll~

Anonymous said...

geramnye kt amaani ni sume bende ko nk telan ye nakkk...u deserved to chubby!! hehe...*geget skali*

CikFi said...

comeh amanii haha....

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

uncle don ada kat putrajaya? setahu ila masa ila stdy dulu2, uncle don kat hartamas

Anonymous said...

Haha,entry kelakar

Anonymous said...

Salam Kak Filla,

Comellnyeee Amaani..!! :) Lagi comot lagi comel...hihihhh~~ Kak, saya nk tnya sket..akak buat watermark tu pakai software pe eh??


Thanks.
::Ana::

mamasuri said...

amaani mmg cute...

Zareene Saifuddin said...

menariksss food.. esp. mi rebus tu.. food court ni kat mana filla... share sket.. boleh la try kalo kt putrajaya...

Filla ~ Kasihs said...

food court ni kat teja foodcourt ke apa nama dia? kat Presint 9 putrajaya..betul-betul sebelah shoplots situ dan opposite dewan serbaguna.. macam2 makanan ada ;)

tulah, kata uncle don hartamas katanya.. tapi sana dah tutup.. ntah lah labuu..

anon Ana: akak guna photoscape.

AYuNG said...

perghhh, budak kecik nih...apsal la comel sgt2 haaa...hehe

kakchik@ella said...

gmbr makanan tu kan, dari mula sampai bawah sume buat selera membuak2 nak makan*patut la KC tak kurus2*hihihi.