Monday, January 09, 2012

12 HOTTEST TRENDS FOR 2012

Aku bukan fashionista pon.. tapi sajerrrrr jer nak share.. sebab ini apa yang aku tertengok lah kan.. mari kita tengok ramai-ramai apa yang tengah HOT dan bakal HOT untuk tahun 2012 kat hollywood ;)

pleats skirt seperti Taylor Swift pakai nie.. yellow lagi.. cantik pulak kan? tapi kalau nak pakai.. kita cari lah yang bawah lutut sikit.. takpon labuh lah.. comel ;)

sweatshirt yang ada simple design seperti di atas.. eh aku pon suke baju gitu.... senang pakai ngan jeans ;)

Hot Mama, Beyonce, Animal printed leggings.. ok ni seram.. hahaha... tapi kalau ada orang kena je pakai.. dipersilakan.. aku? muahahah... 

green leather leggings. yang ni serious comel.. tapi? leather? ok kaki dia kurus panjang, lawa lah.. kalau kaki macam kaki table snooker.. lupakan saja T_______________T

multi-length skirt.. depan pendek belakang labuh.. ermm tak gemar.. 

Kate Middleton.. citrus sunny dress.. sapa feeling-feeling wanita sejati boleh try.. nampak comel.. 

Kourtney, long skirts with button downs white shirt.. ok ni tak dinafikan cantik.. 

one shoulder dress..  

Jen Aniston.. little red dress.. 

Stripes.. ok trend 2012 ialah stripes.. hehe.. Miranda kerr ni ko bagi dia bulat-bulat ke.. bintang-bintang ke patsegi ke.. semua lawa.. heheh.. 

bright leggings, Parker yang pakai kan.. cer ko pakai.. hahah.. tapi comel jugak.. 

Marie-Kate-Olsen.. Sheer Skirts..

Ok itu saja 12 hottest trends untuk 2012... sekian terima kasih ;)





EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US 
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE 
THE CHEAPEST RATE SO FAR 
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME 
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE 
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS 
http://www.framekasih.blogspot.com/ 
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

2 comments:

NenetPenne (NP) said...

knee-length pleated skirt dah ada 3 years ago.. done..

Wawa Tasliman said...

i love stripe.. adore Miranda style. Kak filla suka mana satu?