Monday, January 16, 2012

UBAT GIGI BUDAK CHEEKY...

Aku start gosok gigi Amaani agak lambat lah jugak.. muahaha...dasar pemalas... pastu nak beli tooth paste pon sibuk nak mintak pendapat kat twitter.. muahaha... ai kan manjerr..

so ramai suggest Pureen perisa strawberry.. bercahaya muka mak kau.. mesti Amaani suka sebab perisa stobeli ;)

Jangan harap.

Asal nak gosok gigi je melalak.. stok kuak lentang kat bilik air.. gigi dah lah besar kapak.. pastu tanak brush? hellooooooooooooooo??? 

Maaplah anak, kau dapat mak stok singa betina.. dari zaman akak ko lagi dah kena dera bila part gosok gigi.. akak dia masa kecik lagi lah auta.. sapa tak kenal Acih kan.. hahah.. bab auta bagi kat dia.. tapi yang ni pon leh tahan... ketap-ketap mulut.. tebaring bagai.. aku memang cekup je pipi dia.. paksa.. muahaha... lepas gosok elok je boleh ketawa bagai.. cehhhhhh... 


gitewww gigi dia.. bawah jarang-jarang.... atas kapak-kapak.. muahahahahaaaa...

muka memang stok mintak kena lempang nie.. oihhhhhhhhhhh.. geramnya budak nie... cheeky betul sekarang ni.. fengsannnn okeh.. 

ubat gigi Amaani.. berus gigi pon murah je.. rm2.90 kot.. muahaha.. hari tu poyo beli kat mothercare konon..rm20.. tapi pemegang dia tu dah bekarat hitam-hitam.. erk? 

hahahaha.. tak tahan.. rasa nak tebahak-bahak tengok muka kenit nie.. 

*PANGGGGGG SATU KALI*





EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US 
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE 
THE CHEAPEST RATE SO FAR 
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME 
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE 
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS 
http://www.framekasih.blogspot.com/ 
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

11 comments:

ann said...

hari2 intai blog akak ni sebb nak usha amani. cheeky ke drumstick ke, tetap suka. klau pregnant biarla terkenan baby mcm amani...hehe

aLoNg@Na said...

hai kak..sya dh mula follow blog akak ni..sonok baca,bleh tergelak sensorang kak oi...

Na pun gna ubt gg yg sama utk ank teruna sya,baru btukar ke Pureen stlh hmpir 2thn mggunakan Kodomo...

Train dorang gosok gg ni mmg kna tahan sbr kn kak,kdg2 kita disemburnyer...aduhai anak...

aLoNg@Na said...

apapun si Amaani ni sgt debok la kak..geram nengok pp ngn paha dia time dia kna cucuk aritu....comel mcm kakak dia...mcm mak dia la kn...

Mooniqueen said...

E'eh samelah dgn kite anak saya sis..hazab ya rabbi nak brush teeth die..kite nak brush, die pun nk pgg gak tp ketuk2 dinding la, kene gigi sikit je...kalau paksa abis terlentg, tergolek atas lantai..

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

amana pun guna yang ne jugak.. ada satu hari ila nampak dia berus bilik air guna berus gigi dia!! mengucap ila tengok.. bila ila cakap tak geli ke dah sental bilik air guna berus gigi pastu berus pulak kat gigi dalam mulut. dia boleh jawab "amana cuci la balik , baru berus gigi amana" sabar jela..

JMR said...

gigi jarang pon tetap cumil..heheh

Nurul Aziz said...

Amani ni cutelah!! Demok-demok..Hari-hari bukak blog ni dgn harapan nanti dapat baby yg kiutttttttt. Kihkih.

Anonymous said...

Amani memang comel.........

"aunty nak ngap "drumstik" tu leh tak??????" heheheheh

Dahlah comel, cheeky lak tu....hei budak kecik ni......

Gosok gigi rajin2 ok......bg putih mcm kapas.........

Miss Anne said...

ala tomel-tomel...
;)

fidah said...

hai awak.. akak dh lama (dkt 3thn) follow blog awak. Sukaa sgt baca blog ni. Tp ni 1st time bg komen hehe. Anak awak no 2, lebih kurang umur anak akak yg no 2 :)

kakeid said...

aiyoo..syumillnyerr dak tenit niih