Monday, January 09, 2012

RAMAS MERAMAS... .

Title very the geletiks.... haha.. semalam masak spaghetti sebab tanak makan nasik... nasik adalah bosan.

Amaani memang suka spaghetti.. tapi Acih tak.. so tak pe, kita try je dulu.. Acih macam Apak dia.. serba-serbi sama ok.. bab makan pon sama.. Amaani serba serbi macam mak dia.. blasah jer.. hahha.. 

Ini untuk mak bapak.. saja guna Angel's Hair pulak.. halus-halus sikit.. 

keja ramas-meramas memang kegemaran ;) haku bagi gerapu.. nak jugak guna tangan.. tapi kalau ko rampas gerapu dia.. memang dia hangin.. ya ampun.. perut menutupi diaper.. kelas kau dik.. 

hehe.. sekali Acih pon suka.. ntah sejak bila plak tekak dia boleh terima spaghetti.. felik betul.. maybe bila dia tengok Adik pandai makan..so dia tercabar disitu..hahaha... tapi ngan Acih, bawang tanak, sayur tanak, semua tanak.. kuah nak sikit je.. 

maafkan rumah yang bersepah.. al-maklumlah.. depan tv adalah tempat untuk, anak, bapak, emak semua nak tegolek.. hihihiiiiii.. maaf jugak tersiar gambar pak radie tak berbaju.. muahah.. sengaja ;)

ramas jangan tak ramas





EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US 
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE 
THE CHEAPEST RATE SO FAR 
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME 
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE 
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS 
http://www.framekasih.blogspot.com/ 
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

19 comments:

Miss Moon said...

aku ingat awek mana la yg putih melepak tak berbaju kat sofa tew harg harg harggggggggggggggggggggggg

nalsweet said...

mujur ada gak entry amaani..sy dah kerinduan dah ngan dia..hehe

Anonymous said...

cumilnyer anak2 kamu..yg tecitonet ni nmpk brutal, mcm mak die kot...yg sulong so adoreable, ayu giteww...hurmm macm dedi ker...hahahha...nice family

ratna said...

Teringin masak spegetti tp org2 kat rumah ni x suka...

nurul asliza said...

amani comelll....:)

kak filla...
kite ade anta emel kat akak..
nak wat frame..
ade dapat x???

mama ayis said...

filla...please check email please..hihiii

Anonymous said...

cantiknye rumah kak filla..lantai berkilat.. :)

peej said...

kong ajo la ko. tiap kali kau buat entry spaghetti. mesti aku rasa nak buat jugak. hari tu dah sekali. esok confirm aku punggah dapur nak buat. i wantttttttt!

aSmiDar said...

teliur ase tengok carenye meramas..hehe

aSmiDar said...

teliur ase tengok carenye meramas..hehe

Anonymous said...

filla,

sory terkeluar tajuk. i nak tanya, selain dari book kat agoda.com and booking.com ada tak website2 lain. sebab i search bajet hotel di labuan punya la susah. hope u helps yer kalau u tau lah.

thanks and much appreciated :)

-suri-

hOtMaMa said...

huishh.. jari jemari yg montok2! acih sama mcm shasya la.. klu masak apa2 jek.. mmg dia akan ckp tak nak bawang, tak nak sayur & satu lagi tak nak pedas.. sabo jek la.. huhu

Wawa Tasliman said...

lapar pagi-pagi ni tengok spaghetti kak filla.. nyummm!

Filla ~ Kasihs said...

moon: harg hargh harghh.. melepakkss..hahah

nalsweet: auww rindu kerr

anon: haha.. ye kot..akak ikut bapak, adik ikut maknye

ratna: itulah pasal.. masak je utk perot sendiri ;)

nurul asliza: email? apa email add yeh?

mama ayis: email? email address please..

anon: haha.. kadang je kilat.. kadang sakit mata..

peej: hahahaaaaa... apa lagi.. prego tradisi satuuu..

asmidar: hahah ramasan yang menyakitkan hati ;)

Filla ~ Kasihs said...

anon suri: i selalu guna dua tu je.. or else u book direct ngan hotel, tp expensive lah!

hotmama: tulah, Acih dari kecik cerewet.. adik ni blasah je..

wawa tasliman: hahakk.. pepagi lapa yeh..

nurul asliza said...

kite emel kat framekasih@yahoo.com
ade dapat x??
kot2 termasuk spam ke...

JuJue said...

auuuwww!!! mati mati i ingatkan awek seksi mana tadi atas sofa!

Bitt (double IS) said...

comel n soo cute...anak2 kamu...

mama ayis said...

filla: girlnor82@yahoo.com (reply tau)