Wednesday, January 11, 2012

NGADU.

Nak mengadu.

tadi gi foodcourt.. pastu bediri sandar kat railing sebab ada rasa nak terbersin.. pastu tak dapat tahan.. bersin gak.. *haaaacummmmmm* kemain manja lagi.. tekup muka ngan tangan.. 

masa bersin tu segerombolan jantan dalam 6-7 orang lalu depan aku.. pastu sengih-sengih macamkan seumur hidup kau tak pernah tengok orang bersin..

aku diam jelah kan.. pastu jantan yang last tu lalu buat muka menggoda dia cakap.. "lawa rambut" dengan muka seksi mintak pelempang.. pastu rempuh bahu aku.. 

Hoiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.... ok hoiiiii tu dalam hati je.. tak terkeluar.. sebab ai tekejut u olls.. slamba badak je kau kan main saja langgar-langgar.. cakap rapat-rapat.. aku lempang kang.. percuma je. 

bersin pon tergoda.. lom aku kenyit-kenyit mata, flying kiss lagi. 







EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US 
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE 
THE CHEAPEST RATE SO FAR 
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME 
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE 
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS 
http://www.framekasih.blogspot.com/ 
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

17 comments:

mama maman said...

haha... laku lg filla anak dua nih kannn... maklum la org lawa... hahaha..**mode gurau ok..:)

AIN said...

peh!bersin adalah salah satu petua awet muda la..kot..hahaha..lau x xkan jantens2 miang td tergoda kat akak kn..hahaha..cian akak..

edaleeja said...

filla, jawab je.."a'ah lawa, hubby kasik duit blanja gi saloon tiap2 minggu" :)

My Aisy said...

hahahaha...klu flying kiss tu terus jatuh lah mamat tu...haha...ada lagi org style mengurat cam orang dulu2...hahaha

Anonymous said...

lagi manis kalau kte dgr org ckp "cantik tudung" dari "cantik rambut" kan :)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

auchhhhhhhhhhhhhhhh

R.R.Z said...

hehehe! lau sy jadi mamat tu..mesti x kelip2 usha akak..



sorry encik radie

Anonymous said...

stok2 jantan laki org la ni ye kak Filla ? Mmg dasar. Siap langgar bahu tu...sebaek tak dpt balingan kasut terjun dr akak...

Anonymous said...

Filla, marah pak radie kalau dia baca entry ni...

Frieda

EcHa-aiShah-HeLicoNia ^-^ said...

ce cite kt pak radie kak....dia jeles x?ke dia bahan akak...

Filla ~ Kasihs said...

apa pon, mamat tu takde lesen sengaja langgar-langgar bahu/badan orang ikut sedap tekak kau je kan..

yana said...

dia ingat anak dara kot..bajet boleh dingorat lah..

menyampah ada la..

mama ayis said...

filla: reply ler email i...xsudi ker? huhuuu....

Intan said...

hahaha..lucu jer kak filla nie..tp, tue tndanyer akak awet muder..nak tips lah,hehehe

Filla ~ Kasihs said...

mama ayis: alamak email address apa yek?

Aya Ariel said...

asal komen i x approve nih??
T__T

akakEid said...

assalam filla,
akak suker baca blog awak ni..besahaja dan lawak pon ada...awak muda & comel lagi, dh ada anak...anak2 pon come come blaka...
..owng pompuan ni aurat x sama ngan lelaki...kalo fila bertudung tambah comel gitew...smoga kita sume sentiasa mendapat rahmat dan hidayah dari Nya