Sunday, January 22, 2012

ORANG HILANG....


Hari rabu lepas (18/1/2012), die pinjam kereta kitorang. Tunang saya pun bagi pakai sebab die kata die ade kerja. Masa tu pukul 10 mlm.. Tp sampai skang die x balik2.. Call x angkat, lpas tu x dpt pulak masuk voicemail. 


Lelaki di dalam gambar di bawah telah meminjam kereta pengirim email nie pada 18/1/2012 pada pukul 10.00 malam.. tapi sampai sekarang tak balik-balik... tak dapat dihubungi sebab tak angkat call..Tadi 21/1/2012 kitorang dah report polis. Die naik kereta persona warna hitam. No plate WRW4517. Dah cari merata2 tp x dapat dikesan. Sesiapa yg ade ternampak orang tu atau kereta tu, boleh x hubungi no 019-3838143 (hidir).. Terima kasih kak.. Saya dah x mampu lagi nak fikir nak cari die kat mana. 


P/S - Saya sertakan gambar abang yg hilang tu. Samsul bin sani.




so kalau korang ada ternampak atau ada apa-apa info.. sila hubungi Nombor yang tertera di atas.


sekian, terima kasih.




ORANG dan KERETA telah dijumpai.. sila tutup kes ;)












EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US 
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR ONLY RM65 
FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE 
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS 
http://www.framekasih.blogspot.com/ 
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

9 comments:

Aya Ariel said...

ade jugak org cenggini

Anonymous said...

Kne bsangka baik..kite xtau ape citer sebenar.. smoga Allah mudahkan segala urusan..

NenetPenne (NP) said...

hilang atau menghilangkan diri sebenarnya nih?

Anonymous said...

Hye kak filla. Thank you sebab sudi letak kat blog akak. Skang ni pun org tu x balik lg. Tp kali ni kitorang nak buat report pasal kereta hilang pulak. Harap2 sangat polis akan dpt jumpa kereta kitorang. Thanks again ye kak..

lienda said...

tunggu sikit hari lagi,bagi masa sikit kat orang tu,terkandas jem kot....maklumlah Tahun Baru Cina

ShashaCahaya said...

Semoga segera dapat jumpa keta yang hilang tu.
Lain kali jgn bagi org pinjam lagi kan. betul ke?

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

mak ai betul2 jadi belog iklan ne... yg ne iklan bayor ke tidak ne?? hehe

aimaniman said...

salam kenal dan dofollow sini

yup berprasangka baik,. dia betul2 ilang dan bukan mengilangkan diri bersama kereta,.. mesejnya lain kali berati2, walaupun dengan kawan baik sendiri, manusia macam2 ragam rambutnya sama itam.. opps dah ada uban dah sehelai dua...

Aya Ariel said...

citer lah ape kesudahan org ni..buat entry yehh..hikhik