Saturday, January 21, 2012

AMAANI DAN BUTTERFLY

 Amaani suka animals.. eh semua budak kecik pon suka animals kan? so time balik umah ari tu.. tejumpa lah butterfly malang nie.. dia dah tak leh fly dah.. maybe kepak dia ada problem tekoyak ke hapa kot.. cian dia... 

Amaani apa lagi.. tekinja-kinja tengok butterfly.. ko lom tengok kalau dia nampak cat.. dia jadi macam histeria... mcm lari dalam bulatan pon ada.. mcm tak tau apa nak buat sebab excited sangat... pastu tejerit-jerit mcm nak nangis ke mcm ketawa ke apa.. aku pon tak paham dia nie..

Ok, aku memang GELI gila tengok binatang berkaki banyak macam nie.. lagi-lagi yang bangsa boleh terbang.. eiiiiiiiiiiiiiiiiyekkssss.. geli... tapi time ni aku focus tengok kepak dia je.. seboleh-boleh tanak tengok kaki dia.. bluek geli.. 

ok Amaani... ini namanya butterfly... cer sebut???

Amaani: flyyy..

ok boleh lah tuuuu..hehehhe

pastu dia macam takut-takut berani.. tapi geli-geli sikit..hahah..

apak dia kata, kena ajar sikit.. kang jadi penakut macam mak dia T________________T

ai kan sehati sejiwa ngan Acih.. bangsa penakut, penggeli..hehehe

wahhhh berani lah *mama clap clap clap dari kejauhan*


eiii geli.. lagi nak betenggek gitu.. seram tengkuk ai tau..


nah mama, amik nie....

no thank you!

Akak dia hujung sana...

Mama dia hujung sini...


*peace u olls*

selamat bercuti... hoi cuti lama nie.. rabu baru keje.. adakah blog akan sunyi seketika? tengok lah cemana nanti ;)





EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
http://www.framekasih.blogspot.com/
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

12 comments:

Mooniqueen said...

Hehe...same dgn mya..suka animal...die tau sebut cat je... Semua bintg die pggl cat...nmpk dog die pggl cat gak...mcm sy sis butterfly ok lg, but bender lembek2 mcm katak ke eiiiuwwww mmg xsuke sgt..

kema said...

hahaha....takut ek...amani rilek jer...


tolong vote plss..
http://www.facebook.com/?sk=nf#!/photo.php?fbid=10150494017524677&set=a.10150463338364677.370360.232667634676&type=1&theater

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

ila tak kemana2 menyengih je kat umah

ShashaCahaya said...

Bestla aleeya ni. nak jumpa dia boleh ke?
I pun like animal cam aleeya ;)

kelipkelipchumel said...

hoh.kita satu geng.yeay!!ada juga geng geli rerama ni ha.sy geli rerama ni sebab asal usulnya adalah ulat yg gedik-gedik tu ha.kompem segala ulat ulatan pun sy geli jua.ai sokaaaaaaa ada geng.kite kan ayu lemah gemalai gitu kan.hikhik..nak jugak takmo kalah ek.akaka

aimaniman said...

salam kenal..

sama je, anak akak pun punya le semangat nak tanya macam2 tapi bila 'berjumpa' depan mata, semua takut semua geli...

JMR said...

seb baik butterfly tu tak kena hempap ngn amaani..kihkih

Aya Ariel said...

ahahahha..cute amaani~

Reensyarinie said...

alahai amaani ni...nape la comel sgt..berani jgk dia ni..muka gila kusyuk je tgk butterfly ttenggek kt tgn dia.

sheila said...

geramnyelah aku ngan dak amaani ni...gumuk. anak aku halusssssss aja

Pinkish Mumma said...

ehh amani..mane idung..aiyakk ..pipi tembom dah tutup lah..^_________^

Wawa Tasliman said...

amani paling comelll.. :)