Friday, January 20, 2012

JEMPUT TENGOK ;)

Petang-petang elok post gambar makanan... persediaan untuk melaparkan perot sementara tunggu malam..hehe.... 

Ni lauk Wan hantar tadi.. perghhhhhhh.... Udang Gemok Masak Lomak Cili Padi yummeh.. siap ikan kering mcm keropok.. ngan sayur daun bawang yeh? Wan ngan Atok baru balik dari Sabah.. rasanya sayur ngan ikan kering keropok tu beli kat sana.. siap hanto kat umah okay.. Pak Radie yang sambut dengan gembira ;)

Tengkiu Wan *campak kiss*

Anjer tak ai? hahaha.. siap nasi pon Wan bekalkan ;)


Nak harap aku masak? 

Eh aku masak ok..













































































Masak nie malam tadi.. huahahahahaaaaaaaaaa... Nasi Goreng ngan Ayam Drumet..

eishhh tersedap pulak.. auwww..hahah.. Licin Pak Radie makan... hahah.. takut ai merajuk ler tu..

Tapi tengok Amaani makan lagi syok.. banyak gila dia makan.. suap sendiri... dengan rakus okeh.. sayur kacang buncis hiris pon selamba dia tala... ada rasa pedas2 sikit.. pon selamber je.. samapi 'BURP' kekenyangan... 


tiada apa yang lebih membahagiakan bagi seorang ibu selain melihat dan mendengar anaknya BURP kekenyangan ;) muahahhaha...





EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US 
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE 
THE CHEAPEST RATE SO FAR 
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME 
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE 
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS 
http://www.framekasih.blogspot.com/ 
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

12 comments:

nalsweet said...

nape xde gambar amaani mkn tu kak filla?nk gak tgok aksi dia mkn dasat2 sampai burp +______+

em..sedapnye tengok nasi goreng..dapat mkn nagn udang tu..isk!!terliur

Nur Hafiza Rahsid said...

buat Amani jadi geng makan seronok ni.beselera aje semua ;p

Mooniqueen said...

Bestnye tengok anak makan siap burp...anak saya main lebih dr makan..

sya isyah said...

sedapnye sis.terliur tengok ayam drumet tu..huehuehue..

i on diet taw, bukak blog je nampk gamba makanan..terus lapo..:P

Anonymous said...

kita sukaaa sebab kan you always update your blog and its fun to read :) keep it up. Yeay!

Filla ~ Kasihs said...

nalsweet: haha.. dia tu susah nk amik pic dia.. kang dia goyang2 gambar semua blur :(

nur hafiza: boleh boleh..haha

mooniqueen: kadang dia main2 gak.. tapi yg masuk perot banyak gak..haha

sya isyah: kan? mudah gila haha

anon: hihi.. kalau x de idea, terus sunyi..heheh

Miss Anne said...

sedapnyaaaa...
bestnya.jarang orang bagi lauk dengan nasi2 sekali.hehehe

betul lah,u mmg rajin update blog.btw,i'm your new readers.lps follow u,slalu nampak u update blog.
tu lah yg buat i slalu bukak blog you..nice blog and nice writing.i like.. :)

Filla ~ Kasihs said...

miss anne: hai miss anne.. tq sebab datang jenguk ;) *malu la ai* muahah.. nak wat cemana.. memang suka membebel.. kat blog kalau membebel, takde orang marah..hahahahha

kema said...

haha...malehkan nk masak...tu blum nk fikir nk masak lauk aper lg...

penah try masak lauk gulai sadin letak pucuk ubi x....sedap...

Aya Ariel said...

lg gembira bila suami pon burpp sama..hahah..sedapnye ansik goreng..balik petang ni nak goreng nasik jugak laaa..

Rosma said...

Hi Filla. Lama gak follow blog awak nih. Its nice to have parents who would do such things utk kita. Masa saya pregnant dulu pun..bulan posa, tiap2 hari bawak balik mangkuk tingkat dari rumah mak ayah...now mak dah takde, fikir2 balik, mmg parents jer yg tau hati kita sebenar, hubby pun tak dapat paham sebenarnya...

Anyway, keep up the writing...suker baca...

Rosma said...

Lama dah baca blog awak...Seronok sebab latar belakang mak kita ada kesamaan...dia pun keturunan cina, tapi di bela oleh keluarga melayu. Org Melaka..so cite asam pedas Filla mmg sy boleh relate.

Tengok bekalan mak Filla hantar, teringat arwah mak saya. Dia pun mcm tu lah perangai nye.. Anak dah besar panjang pun, masih menghantar bekalan makan kat anak....