Saturday, January 14, 2012

short update.

Hari ni ada appointment dengan Dr. Koshi kat DEMC... kenit ni lom cucuk pon untuk 1y6m... dah nak masuk 1y7m dah.. hahah.. kemain busy lah mak apak ko.. nak buek camne..

pastu nak gi tesco jap nak carik tracksuit Acih utk kalau hari pendidikan jasmani.. sian dia takde seluar semenggah sikit...

nak balik umah mertua hari nie.. rasa macam wahhh lama gila dah tak balik.. rindu kat anak-anak buah.. so tunggu Kasih ngan Amaani ye korang?

weekend kalau aku update.. ni jelah yang korang boleh baca pon.. haha... nak bawak camera lah.. kang aku jugak yang susah kalau x de bahan nak cerita.. ngeh ngeh..

ok, selamat berhari minggu u olls ;)







EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
http://www.framekasih.blogspot.com/
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

6 comments:

Hana Hamidi said...

Kak Filla...I think it should be "Short updates", not short updated.

Filla ~ Kasihs said...

huahhaha.. typo. kelam kabut ler kate kann... hehe.. dah betulkan dah ;)

ninie said...

Fila...anak2 ku (2 org)....dr lahir sampai skrg ni....cek up ker, admitted ker...dr Demc lm smpi Demc pindah, mmg dgn Dr.Koshi jer..en.somi suka ngan dia....sbb sgt lemah lembut bila bercakap....ku suka dia...sbb dia suka 'senyum'..... :)
.....eh...motif komen...cuma nak say 'hepi weekend' sbnrnya!

Emmet said...

wah, entry yang menarik, blog ni pun lawa, keep up the good work! :D

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

hari ne ila pg spa kat putrajaya kat jalan diplomatik.kat mydin .. sederet dgn 7e..true harmoni..best..

Si Hitam Manis said...

mama kasihs.. i ada tagged u.. http://blogsihitammanis.blogspot.com/2012/01/mega-giveaway-2012-belog-nemomimosh.html