Wednesday, January 18, 2012

LAUK KONTROVERSI..

miahahah.. pasal lauk ni lah jiwa mak sentap tau.. eh tapi kejap jer.. now dah ok.. 

salad telur rebus.. kucar kacir sebab acih yang tukang susun telur ngan simbah thousand island T____T

asam pedas tenggiri 

Aku rasa macam sedap je.. tapi laki makan sikit je.. 

ni lah padahnya kalau bini bangsa tekak tong sampah.. laki tekak tak tong sampah

T__________________T






EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US 
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE 
THE CHEAPEST RATE SO FAR 
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME 
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE 
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS 
http://www.framekasih.blogspot.com/ 
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

15 comments:

JMR said...

lain kali, kalo lauk assam tu pak radia x makan, boleh hntr ke rumah bujang sy..kompom setel kena kekah..:-p

Aidanisme said...

sedapnye salad tu!!!!

Anonymous said...

sdappp tuhhh...yg paling marbeles salad telur...:)

Anonymous said...

sdappp tuhhh...yg paling marbeles salad telur...:)

yana said...

lain kali tanya pak radie..hari ni nak makan apa bos? balik makan tak? kalau dah makan i masak ikut tekak i n anak2 je..=P

saya selalu mmg tanya laki nak masak apa..sbb dia kalau benda dia tak suka makan dia mmg taknak makan..

tapi ada la 1 masa tu saya malas nak masak nasi..dah tanya laki makan western je mlm tu..fries+ayam salut sorg 2 ketul+telur+sosej..laki kata ok je angguk2..

then malam bila dah siap masak tinggal nak suap je lagi laki boleh cakap.."nape tak masak nasik? abg lapar ni seharian tak makan nasik".....saya terus T___________T

masa masak nasik dgn lauk mmg saya nangis & dia mmg tau saya nangis jurai2 air mata..walau tgh lapar ya rabbi masa tu saya langsung tak usik yg western ke yg kampung ke..terus sedu sedan dlm bilk tutup pintu tutup lampu...sentap T_________T

sawaNiLa said...

asam pedas... mesti sedap

Cik Kamoo said...

salad telu rtu nampak menarik!! nak cuba buat lah lepas nie..he he

Anonymous said...

ayat "macam" kontroversi la kak....hahahha...

Miss Anne said...

nampak sedap je lauk assam tu.terliur plak tgk assam tu...hihi

Anonymous said...

asam pedas sedap lah... it's just pak radie yg tak berapa gemar kut... cube kak filla tanya mak pak radie pasni... akak collect byk2 apa lauk kegemaran pak radie.. mesti hati senang masak pasnie.. :)

mmg sedeyh masak sedap2 pastue orang tak makan... kadang masak kemain banyak.. last2 housemates tak makan mana pun... siap lebih tu buang sbb basi...

Aya Ariel said...

sorry kak..nak bagi pendapat ni..aku pon tak reti gak masak memasak ni..

aku rase kan..bukan tak sedap kut..nampak gambar cam menggiurkan jer..tapi part salad ngan telur tu yang tak sesuai kut..

biasenye bila aku masak..kite tgk pada main menu..ceeewaaahhh..kalo katakan tomyam..takkan nak makan ngan ayam pedas pulak kan?? kalo tomyam mestilah lawan dia ngan ayam goreng halia ke..ayam masak merah ke..ayam goreng kunyit ke..pastu tang sayur plak..kailan ikan masin..nak kangkung goreng belacan pon cun jugak..pastu telo dadar..okeeee...itu kalo tomyam..tu pon kalo rajin..kalo malas..tomyam ngan telo pon jalan..

macam asam pedas tu..aku ase..nak lebey ngam better ko golek ayam kat tepung kfc tu..pastu campak dalam kuali..okeee...penat nak masak byk..goreng jer telo tu..buat telo dadar..heheheheh..

ngengade ngajo org plak..tp..lain org lain cara kan..mc laki ai..tekak jenis tong sampah..sume dia tala..tp paling hampeh bile kita masak lauk peberet dia..makan tak tambah nasik pon.sahh sahhh aku masak tak sedap...huaaahuaaa..

So..jgn emo2 yer..kite org pompuan penat keje kat ofis lg..blk terkinja2 kat rumah lgi..biasalaaa..cara terbaik adalah..pot pet pot pett..

sorii..terpanjang komen cam dah buat entry plak..

hakhakhak

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

hehe.. nasib bini masak kalau tidak?? maybe mood pak radie takde masa tue..maybe problem kat opis kot

nifalnin... said...

sedapnye la hai asam pedas tu.. terus lapor...

Intan said...

asam pedas sedaplah..rugi betul pak radie tak minat...len kali ajak sya mkn sekali, konpom abis kak,haha

el said...

terbalik lak kita...en. somi kita tekak tong sampah..el lak bkn tekak tong sampah hehehehe
tp salad telur tu mmg sedap