Thursday, January 19, 2012

RIADAH

weekend hari tu balik Shah Alam.. dah kenyang mencekik.. tido! hahaha.. bahagia betul.. sebab budak2 ni ramai cousins dia melayan.. bila lagi nak relaks.. dapat kejap pon jadiklah kan ;)

aku memang tak leh tido petang.. nanti sakit kepala.. pastu budak2 nie siap-siap nak gi padang.. Amaani bangun je tido terus laju nak ikut.. heheh... ok korang pegi lah dulu.. Mokcu lambat sikit.. diorang jalan kaki je pegi padang tepi Masjid tu.. 

hehe.. happy Amaani dapat gi padang.. 

with Kakak Syasya

main sepak bola..


YaAllah selebetnye lah budak nie.. 

ni memang peberet dia lah.. peluk kaki, peluk tangan.. 

Amaani and Acih bersama cousins syasya and azhar ;)

lumba lari... Syasya ni memang jaguh lah kan.. wakil sana sini... so Amaani kena duduk paling depan.. pastu Acih...

Acih punye lah ke depan gila.. takut kalah lettew.

bam bam

dah serupa anak cina dah aku tengok budak nie

heheh.. Amaani tonggek.. muka eksyen :)
Acih model syampu..hehe

Syasya, what happen to your hair??????? hahahahha



and last but not least












































































































































stok mak datin duduk tepi padang je.. hahahha.. 






EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US 
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE 
THE CHEAPEST RATE SO FAR 
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME 
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE 
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS 
http://www.framekasih.blogspot.com/ 
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

13 comments:

Deqna said...

geramnya lah tengok amani si teddy bear nie.... iiiee

nalsweet said...

arghhh..amaaniiiii!!!!!!!!!!!!!!
dia makan asek gi ke lebar kot eh?tinggi x pon..hikss

fatin amalina said...

seyes.. dah ketagih nak baca blog akak je sejak semenjak nie..

kisah kasih , gmbr dak kecik tu wat saya happy sgt2..

2 minggu lagi saya bergelar isteri..
terasa gatal nak ada baby comey mcm amaani dah..

akak post byk2 entri okey..

maisarah sarah said...

acih dah macam klon apaknya.sama je baju ngan suar.haha

geramnya la tgk amaani tu.sgt chubby.hehe

Reensyarinie said...

rasa nk geget2 je amaani..comelnya dia..

Anonymous said...

pak radie and acih pakai baju almost same..

budaksenyumtakcantik said...

Xde pic papa ngan acih ke...bj same..so sweetttt

Aya Ariel said...

C . O . M . E . L

aLoNg@Na said...

dah addict ngn blog ni...geram nengok betis si amani...montoks!!..

nk tyer mana ek fila beli short pant army mcm si Acih tu?...bley bg link..cantik!!

hUnnEE a.k.a mrS cAun said...

akak post la gambor byk2 amaani tunjuk jari dia tuh...comeiii tahap dewa tebang laju2 la..... cuteeeee

Anonymous said...

Ya ampunnnn...comei sungguh si kenit tuhhhh! Mcm nk geget pipi die...=)

Anonymous said...

Jari tu kenapa?????

Gigit kang..........

LOL

Anonymous said...

Amannnniiiiiiiii!!...ish geramnye klu dpt peluk dia. gigit kang..hehe