Tuesday, July 31, 2012

TERUSKAN MEMBERI SOKONGAN ;)

*sticky post*
*scroll down for new entry*

Aku macam letih sangat lately.. sampaikan nak mintak orang tolong vote untuk Levi's tu pon aku rasa penat.. penat tu satu hal.. pastu aku kan pemalusss.. hahaha.. macam malu nak suruh-suruh orang vote.. sukati orang lah kan nak suruh-suruh ni macam ai tak biasa u olls. kakahaaaaahhhhhh.....

Tapi kalau korang rasa aku layak untuk menang.. sila lah vote dengan sepenuh hati dan kerelaan korang ye.. kalau menang ai belanja roti canai banjir satuuuu.. hahah.. tak kelaka.

Nak remind hari-hari macam poyo.. so aku jadikan entry ni as sticky post.. supaya everytime korang visit blog nie. korang akan TERPAKSA jugak mengadap entry mintak orang vote ni..hihi..kewl kan? kata tak paksa, padahal paksa ;)


teruskan menyokong fillanie.. kalau bernasib baik korang vote hari-hari, korang pon boleh dapat voucher Levi's bernilai RM300.. Vote berakhir pada 31 Julai 2012. 

11 comments:

Norasiah Nasir said...

filla, aku dah vote..smlm nk vote tak blh..rupa-rupanya ken daftar balik..igtkan leh pakai yg lama hari tu..

all the best :)

zai jamilah adam said...

i dah vote...hope u will win the contest...

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

kiki dah ada sticky post.. tapi camana pun vila vote paling tinggi sekarang

JMR said...

letih letih lately? amaani nak dapat adik kot...:_p

la d0n$eja n0reul said...

kak filla...
kenapa kadang2 bila click kat web utk vote tue xleh detect??

NaniRostam said...

salam filla...dah vote


Gud luck bebeh!!!

sharifah rosidah said...

Ya baik lah dah vote pun, hehehe.

.::WaNiE::. said...

penat lah vote akak..cepatlah menang hahaha

Shasha Mohamed said...

Jangan malu2, nanti orang tak tahu yang u perlukan vote.
War-warkan jer ;)

Pka Rahim said...

pka da vote :)

zulhilmi tempoyak said...

ngah sokong ni.. heee