Friday, July 27, 2012

Bagi idea kat korang utk menu sahur ;)

Saya sakit perot pagi nie.. sebab Wan masak mee goreng terpedas gila.. tapi sedap gila.. so caner? terpaksa makan jugak walaupon tau, nanti mesti sakit perot! hehe

Ok ni menu sahur yang saya sediakan utk Pak Radie and Acih.. sahur hari ke berapa tah? lupa sudah.


memang membuka selera kalau makan burger salut telur and cheese pukul 4.30 pagi. 

tak cayer, try la ;)









EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US 
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE 
THE CHEAPEST RATE SO FAR 
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME 
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE 
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS 
http://www.framekasih.blogspot.com/ 
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

8 comments:

C!kpuanmuda® said...

sampai hati ko memainkan perasaan org yang tengah pose cam aku ni... pagi lagi ni filla.. huwaaaawawawawa

Mooniqueen said...

Aduhhh sedapnya...

laskar pelangi said...

Nanti nak cubalah:)
Nampak menyelerakan~

♥ dak pink said...

Kalau nak resipi, agak-agak kena lempang dak? Haha.


Salam B2B Filla.
=)

kakchik@ella said...

meleleh ayo lio tauuu

Anonymous said...

err..nak resepi boley???

Anonymous said...

nak resipi buk pillaaaaaa...hihih

NUNU EERA said...

skrg bru tau mana JMR dapt idea nk makn mcm tu.. hehe..