Tuesday, July 31, 2012

REZEKI RAMADHAN..

Pagi ni gelap.. tetiba hujan pon turun dengan lebat... aku pon kesejukan di dalam office seawal jam 7.30pagi.. Alhamdulilah puasa masih penuh.. Puasa anakanda Acih pon masih penuh ;) ntah kenapa hari ni rasa syahdu.. maybe sebab hujan di pagi hari.. rasa nyaman je.. 

Hari-hari yang dilalui pon macam biasa.. masih sama.. adalah yang tak berapa nak sama.. tapi dah biasa ;) ewah, cakap pon nak belapik-lapik selindung bagai.. 

Aku ada benda nak share, tapi taktau perlu share sekarang or nanti.. macam lah apa sangat pon.. macam lah orang heran sangat nak share-share pon..heheh.. 

Ok lah aku tak nak simpan sorang-sorang or share ngan orang terclose dalam hidup jer.. sebab kita pon close kan? hari-hari jumpa kat belog ;) 

i proudly announce that i'm pregnant.. yes u heard me right.. i'm 10 weeks pregnant now, dan sebab itu korang takkan dapat tengok muka haku yang lemau dan tak larat ni.. dan sebab itu bulan ramadhan kali ni tak seperti selalu yang korang akan mengadap lauk aku masak tiap-tiap hari.. korang cuma mengadap lauk pauk orang lain yang masak.. lauk pauk order dan sebagainya.. such an experience jugak sebab aku tak pernah pregnant di bulan ramadhan.. sekali tup-tup mabuk di bulan ramadhan.. nice one.. kalau ikutkan di awal trimester tak digalakkan berpuasa bagi ibu hamil, takut nutrien yang diperlukan oleh bayi tak leh nak supply time puasa plus ko lembik nak muntah bagai kan.. tapi tak pelah, aku rasa still boleh bertahan.. so aku teruskan puasa.. sometimes rasa meloya, tapi aku tak layan sangat.. sebab tu aku tak lalu nak makan nasi.. makan nasi pon lauk ikan goreng ke ngan kicap.. telur ngan kicap.. ok lah.. wah dugaan di bulan ramadhan betul.... tapi aku SUKA tengok gambar food sana sini.. tapi apakan daya..bila ada depan mata smua aku tak lalu.. 

Berat pon sepanjang puasa dah kurang 2 kg.. haihhh... nak buat cemana... eh ada jugak yang comment kata nampak kat hospital..tanya if aku pregnant.. hahah.. sajer je tak publish comment.. ;) ye, betullah tu... 

well, aku ok.. banyak nak cerita pasal pregnancy kali nie.. tapi nanti kita cerita ok? heheh tak leh bayangkan Ani ada adik.. sekarang pon kalau tanya "Ani, baby mana?".. laju je dia tunjuk baby anak patung dia "Tuuu.. Baby botak".. kang ko cakap.. "Bukan.... ni baby dalam perot mama".. kang dia hangin.. "Bukannnnnlah, tu babyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy" (refer baby patung botak) 

So itu lah kegembiraan di bulan Ramadhan kali ini.. Alhamdulilah, rezeki.. 








EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US 
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE 
THE CHEAPEST RATE SO FAR 
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME 
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE 
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS 
http://www.framekasih.blogspot.com/ 
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

191 comments:

Anonymous said...

aaaa...alhamdulillah..best sgt dgr berita ni...

Anonymous said...

aaaa...alhamdulillah..best sgt dgr berita ni...

strawberi said...

waahh..ani nk jd kakak..tahniah filla..yea..bestnya..insya allah...boleh je puasa.. :)

Anonymous said...

congrats! sy jugak yg masih belum ada. da 2 tahun menunggu..

Sara Jamal said...

congratulationn kak filla cantikkk ...auwww!
tak sabar nak tgk acih dan amani dapat adik baru...*___~

Sara Jamal said...

congratulationn kak filla cantikkk ...auwww!
tak sabar nak tgk acih dan amani dapat adik baru...*___~

Aimi Laili said...

tahniah kak filla :) alhamdulillah

amirah said...

Alhamdulillah tahniahhhh!! Dah terbayang-bayang keluar lagi sorang peel macam dak Ani. Tapi nak lagi best keluar boy pulak. hahaha. Pitam mak dia. :p Anyway take care Kak Filla!

qasqas said...

tahniah filla...alhamdulilah rezeki itu...jga elok2 k..:)

mummy_ayu said...

wah..congrats!!! Amani nak jadi kakak la yer..

genuine1224 said...

tahniah!!! bertambah kasihs pasni.. ops.. harap2 baby boy pulak..

a.m.a.l.l.e.a said...

congrats k.filla :)

Anonymous said...

Tahniah kak filla, :) jaga baby baik2 -Azila & Ezad

Anonymous said...

tahniah filla..jaga diri baik2!

Mak Jem said...

congrats! pasni boy pula..insyaAllah...

Shinnaz Ahmad Rasid said...

Fillla!!! Tahniahhhhh!!!! Aku ngantuk baca mula-mula ni..bila dpt tahu tang pregnant tu terus segar bugarrr..hehehe..
tahniah!

sHIdA said...

tahniah...tahniah....smoge dpt bb boy laks kali nie....InsyaAllah...

nifalnin... said...

wahhh..
alhamdulillah.. tahniah kak filla n pak radie..
nanti ani jd kak ani... hiks..

Huda said...

Tahniah! Patutlah teringin makan macam2 yea..jaga diri!

Pka Rahim said...

yeahhh.. kak filla pregnant. tahniah. ;))

Anonymous said...

tahniah filla... makan daging byk2.. kurang kan sayur... jgn mkn ayam byk sgt.. nanti blh dpt baby boy.. ni petua org ckp ye..

✿dazZdaEng✿ said...

Alhamdulillah
Tahniahhhhhh
Tumpang gumbira
:))

PutriesNoora said...

tahniah kak filla!!=)

beta kupu said...

Tahniah kak flla! =)

riniy said...

hehehhe...kitelah tu yg nmpk kat klinik presint 9.
anyway, Congratulations Filla!

my name is ivana said...

alhamdullillah..rezeki Allah :')

Anonymous said...

tahniah kak!!
x sabar nak tengok acih and ani dapat adik..hehe.

aynadys said...

congrats sis filla. take care urself :).

aynadys said...

congrats sis filla. take care urself :).

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

congrats filla.. mmg rezeki bulan ramadhan..Alhamdulillah

mummy alisha said...

kak filla... tahniah... saya 5 tahun tunggu baru dapat anak.. gembira sangat bila usaha berjaya... hikhikhik... mesti comey mcm anak saya... boley?

CIK NANA said...

Tahniah! ;)

mannira said...

congrats filla..dah brp minggu...patutla asyik nk karipap sardin aje..hehehe..take care dear..

MamaIcha said...

tak terkejar mak tau...hahaha!!! anyway, congrats dear...take an extra care *hugs*

MamaIcha said...

tak terkejar mak tau...hahaha!!! anyway, congrats dear...take an extra care *hugs*

Anonymous said...

ani nak dapat adik! congrats kak filla...

Anonymous said...

Tahniah Kak Filla sayang,

Ok ape tun 2kg skang, nanti takde naek byk sgt.

Smoga sihat & jd pregnancy mom yg hot..ehek.

Selamat berpuasa tuk kak Filla & familia..

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

tahniah.. fuh fila nak jadi mak 3 anak dah..

Nazirah Azeman said...

congrats filla.wahhhhh ani nak jadik kakak dah

Anggun said...

congrats sista...seronok pregnant time bulan puase ni...sy dah merase tahun lepas..it was a great experience...

mama chinta said...

sis filla, congratsz...wah memang betoi-betoi berita gembira! ani nak dapat adik!..hehe..

Liyanaroxx said...

Alhamdulillah....TAHNIAH Kak Filla...wahhh pasnih ani dah jadik kakak lah ye?hihihi omel jerk~ ;)

p/s : Ani sila jadik kakak yg sopan santun ek?jgn brutal sgt dgn adik nanti...hihihi

Pinkish Mumma said...

tahniah sis filla take care...jadikan ia lelaki..makan banyak seafood...hehe..

shige said...

congrates....rezeki ramadhan...take care....

aishah jamrek said...

Congrats kak filla ;)

ena said...

thniah k.fillaaaaaaa.....hihi...xpat byg cmner si amani de adik..;)

cikeyrah said...

Tahniah kak filla !!! waaa ani tak lama lagi dah jadi kakak pulak :))

antalya said...

congratz!! insyaallah sampai masanya nanti amani akan faham dan jadi kakak yg sgt2 caring.hope kali ni baby boy la yer

JaJa'Z said...

tahniah filla.....

ak yuyunz said...

congrats filla!!

rezeki ramadhan =)

mamasuri said...

tahniah2...

mamasuri said...

tahniah2...

EnaAzhar said...

Tahniah kak filla...

suehaida_84 said...

tahniah kak filla..sy dh agak dh sejak akak asik blog bg tau tak larat..asik letih...sama lh kita..sy br 7 minggu..dh 3 ari tinggal posa bt mse ni..akak puasa dh tuang blom..apa2 pun tahniah..:)

zana-norzana said...

congrats filla...

Aya Ariel said...

alhamdulillah...tercaai jugak hasrat nak tgk akak comel ngandung lagi..eyahhh..ani nak jadik kak ngah yeh..budak nak dapat adik ni lain sikit peel dia..

syukur lah kak..kita masih diberi peluang utk merasai nikmat mengandung.. sgt2.. teruja..ehh..aku pulak yg lebih2..kali nih insyaallah boy :)

congratulation kak filla n pak radie.. :)

koklie's said...

congrats buk filla ;p

la d0n$eja n0reul said...

alhamdulillah...
tahniah kak filla...
mne tau dpt boy plak kali nie kan...
hehehe....

nor anne said...

Tahniah Kak Filla, seronok dengar... take a good care... :) berita gembira di pagi hari...

ceklala said...

yeayyyy ani nak dapat adik!! congrats kak! :)

ladyhermanas said...

rezeki ramadan:) congrats filla:)

lynda said...

tahniah kak filla...sama lah kita...saya baru 7 minggu....suka-suka nanti leh share citer pregnant...love u kak

Halimaton Hanafee said...

congrats filla

Mooniqueen said...

Wahhh bestnya.... Tiba2 rasa nak pregnan jugak... Hehe... Haritu dok usik2 tanya anak yang sebaya ani jugak, " mya nak baby tak? Dalam perut mama ada baby tau " terus dia pegang perut MQ sambil cakap baby, baby.... Tu tandanya dah sampai masanya ke? Huhu..


Btw congratulation...

ladyhermanas said...

rezeki ramadan. tahniah filla:)

Norasiah Nasir said...

Alhamdulillah,

Tahniah Pilla..

Saya doakan Baby Boy, Pak radie pun dah potong rambut tu... :)

Jan@Afzan said...

alhamdulillah...tahniah filla. Moga sentiasa gagah dalam bulan posa.

boboi lak ek.. huhuhu..

Soronok Ani dapat adik nanti..

rezeki2x.

Diana AR said...

tahniah filla..

hatim a.r said...

kalau dapat baby lelaki nak bagi nama kasih apa?haaaa kena reka tema baru.tak boleh kasih dah

ila de cute said...

congrats fillaaa....happy nyaaa....uwaaaa bila lak aku ni??

sepet a.k.a zack_u said...

Yeay!!!!!! Mesti Qery gembira dapat anak buah baru...kihkihkih! Lepas ni boleh buat baby shower macam Ceera *mata ke atas* haha! Sukeeeeee =)

Anonymous said...

FILLANIEEEEE...

alhamdulilah Congrats!!!
WAH i plak yang happy terover...

take care..

silent readers;
-RinZ-

Anonymous said...

tahniah..sy pun tgh pregnant..puasa setakat la ni alhamdulillah ja..

nadia said...

tahniah kak filla..confirm yg 3rd edition ni cute cm ani & acih.. congratsss!!!!

Siti said...

alhamdulillah...tahniah kak filla...
bes ye dapat baby^_^

my everything said...

bestnyeee....

mamaelly said...

congrats kak dila...wahhhhh dah potong line nampak

Haslinda said...

bestnya!!

Tahniah Filla.

Deqna said...

tahniah...

wah ani bakal jadi kakak :)

take care

Anonymous said...

tahniah filla.... semoga filla dan baby sentiasa dilindungi Allah :-)

Happy for you..

Iela Fazielah said...

tahniah filla....

MiErA said...

congratzzz kak filla!!!! =)

Anonymous said...

Kak, alhamdulillah! Tumpang happy :)

hUnnEE a.k.a mrS cAun said...

YA ALLAH KAK..NAK NANGIS LA...( MAK PLAKK OVER KAN..)...
CONGRAT KAK....HAPPY GILERRR...SLALU X PERNAH NAK COMMENT PON..SLLALU JADI READER TEGAR JERK...
KLI NEH NAK COMMENT GAKKK...
YEAHHHH U NGADONG....ANI ADOOO ADIKK....TAHNIAHHHHHH SKALI LGI....MUAXXX TAKE CAREEEE

Ikhwan Suhaimi said...

T.A.H.N.I.A.H sis (>_<)/

p/s : Tabahkan hatimu ANI !!

_mama zikri_ said...

waaaa.. cngratz filla.. hope kali nih hero lak.. bg kwn sm pak radie.. alhamdulillah.. best2..!!

kasih abadi said...

tahniah kak....sronok ny ani nak dpt adik....cmne la gamaknye keletah ani nnt....nsb bek acih dh besar...

cik wan said...

wahh..tahniah kak...kita kat sini lak yg eksaited even kita belum kawin...hehe...

Anonymous said...

alhamdullilah ...tahniah !! tahniah!

Rawlins byRawlins said...

Tahniah
Rezki sungguh kan

Hayati Arshad said...

Congrats Filla!hahaha...mmg naluri seorg ibu serik utk sakit bersalin tu kejap ja kan...Bila anak dah makin besar, kita teringin utk ada baby lg kan...Like me after 4 months kawin stress sgt2 bila ke mana2 org sibuk dok tanya dah 'lekat' ke belum...Sampai satu tahap tu(bulan ramadhan) lepas sembahyang je berdoa semoga dicepatkan mengandung dan sekiranya 'lekat' dibulan ramadhan nak letak nama yg lahir(if lelaki) dgn nama ramadhan. Alhamdulilah, seminggu lepas raya, check up doktor kata i'm pregnant 3 weeks.'rezeki' di dlm bulan ramadhan!alhamdulilah tercapai hajat hati nak anak yg 1st lelaki-Amzar Hariz Ramadhan.

Miss Moon said...

Tahniah Fillanieeeeeeeee

happy nya dengar berita nihh

Tengku Fauziana said...

congrats filla...

same wif me...ni 1st time pregy dlm bln posa..i pn trismeter pertama..ni slgi boleh posa,posa la..

bila due u ni ujung bln 2 or awal bln 3?

SaRiE nUaRiE said...

tahniah......

SaRiE nUaRiE said...

tahniah kak filla

mommyNadia said...

Congrats Filla, take care!!

Anonymous said...

Filla...,congratsss to u.....happy to know...ape pun, u take care... semoga ani dapat adik bby boy...kikikki..

adekzagai said...

tahniah filla. saya pun ada pengalaman mengandung lebih kurang 2 bulan di bulan puasa 3 tahun lepas. insyaallah, filla pasti bole puasa. happy for u dear

Didyana said...

tahniah kak filla..

Suliana said...

tahniah kak filla.. :-)

Reena SaRa said...

tahniah filla!! wahhh.. ai pun rasa cam nk pregnant utk kali ke3 jgk lah.. hihihii

Anonymous said...

Weeee ...

cik Ani jd kakak la pasni. hehe.

congrats kak Filla! semoga Allah swt merahmati akak n kandungan.

=)

susumanis said...

congrats filla n do take care

mama aryan said...

alhamdulillah..tahniah,harap2 dpt boy ye,ada kawan pak radhi

mamayone said...

congrats filla...x leh imagine si debab ani tu jadi kakak....

Cik Cyida said...

Kak Filla,
Tahniah!!
semoga dapat baby boy kali ni :)
hehehehe

the-nnnana said...

kak filla,tahniah.haha.padanlah.asyik2 gambar mknn.tetiap hari ada popiah.haha.then,masa pak radie start potong pendek,dah syak2(tpi mgkn masa 2,blum lagi kot,ntah).sbb dalam entry b4-b4 this,kak filla ada ckp,pak radie hnye akan potong rmbt ble dpt baby boy kot.haha.rezeki.

tahniah yaw!

Anonymous said...

Alhamdulillah..tahniah filla. happy 4 u!! ^__^ take care..

silent reader
syarina

Anonymous said...

taniah kak

Irfa said...

tahniah :)
tumpang gembira utk awak

Mak Lagenda said...

Tahniah filla..perkabaran gembira nih!

nalsweet said...

tahniah sis!
ani dah nak dpt adik..dpt ke dia terima kenyataan ni?kang dia mengganas ngan adik dia nti..hehe

take care dear ;)

nalsweet said...

tahniah sis!
ani dah nak dpt adik..yeay!
tp dpt ke dia terima kenyataan?kang dia mengganas ngan adik dia kang..hehe

take care dear ;)

et said...

alhamdulillah

tahniah filla..bestnyer..
aku plak yang suka..hahaha

onniesham said...

alhamdulillah..congratsss filla n pak radie. nak masuk 3 dah ko. haku ni sorang je lagik..huhuhu.

onniesham said...

alhamdulillah..congratsss filla n pak radie. nak masuk 3 dah ko. haku ni sorang je lagik..huhuhu.

nagena said...

wow..bestnye!
tahniah kak!!:)

AdamSofiya :) said...

tahniah kak filla...seronoknye nak dpt baby lagi.. take care..

mamyharraz said...

Tahniah filla :)
tumpang happy.

Mimy Hamid said...

buk filla...yeayy dah nak masuk 3...tahniah babe..take care...banyakkan minum air masak...memoga dapat boy lak...

ceera said...

Tahniah makcik. Happy for u.

Anonymous said...

kak tahniah kak , alhamdulilah , saye terase nak menangis .sayang aka nak peluk aka . * ehh terover pullok , hehehe , happy for u kak , :)

Yati Ali said...

tahniah filla...moga dpt boy pulak lepas ni.

O'gosh said...

tahniah Filla....best je dgr cerita orang pregnant2 ni...padahal baru je lapan bulan sudah sibuk nak cepat kuar..huuu..anyway, take care kesihatan ye...

maisarah sarah said...

tahniah sis filla.take care.ok xsabar nak tau mcm mana rupa amaani dpt adik.haha

Fatin Izuwan said...

tahniah kak..
semoga akak & baby sihat.. :)

Anonymous said...

Tahniah k.filla :)

Happy for u..yeah2,acih & amani nk dpt adik!!

269532 said...

congrats filla... i'm 10 weeks pregnant too :)

ini reen said...

alhamdulilah..semoga selamat semuanya..
kalau dapat boy best nie..hehe
take care dilla...

NUNU EERA said...

hoyey2... congratz kak filla.. cmne leh lgkah bendul ni? ;)

Anonymous said...

congrats kak filla!! i'm happy for u.. :)

Rai said...

alhamdulillah..rezeki..

lebih kurang la kot dengan saya..due date bulan 2 tahun depan.. :D

Intan said...

tahniah kak filla!! yeay!! acih&ani dpt adik lg,hehehe..kak, hilang serik dah eh,kikiki

Anonymous said...

tahniah mama filla!! ;-)
mesti happy sgt kn..
tetiba pk lak kalo baby boy ape ekk nk isi nama??xkn kasih jgk kot? ;-)

mc laa said...

congrates kak filla .. semoga sihat sentiasa akak dan jugak family .. <3

Nana Hussin said...

tahniah kak .. semoga dapat anak lelaki pulak kali ni .. alahai si ani dah nak dapat adik .. bila perut akak dah nampak dia tau la tu adik dia dalam tu .. huhu

Anne mahli said...

waaa...ani tak lama lagi jadi kakak laa..!tahniah kak filla,acih,amani & pak radie! moga korang murah rezeki & bahagia selalu ;)

Anonymous said...

Tahniah Filla n family, camner la rupa si ani dapat adik nanti, i doakan u dapat boboi k

Anonymous said...

tahniah kak filla. dah bole start panggil ani, k.ani la lepasni..hehe

izan said...

tahniah akak.. :)

Anonymous said...

Alhamdulilah.... Tahniah.....

Filla ~ Kasihs said...

omg... terharu.. ramainya yang komen dan mendoakan.. terima kasih semua.. love u all *bajetretis* kahkahakhhh

JMR said...

ani dpt adik! ani jadi kakak!

tahniah kak!

Somel-somel Adliza Azilda said...

tahniah kak dilla... doa2 dpt baby boy..ade la geng pak radie =)

Umie Aisya said...

Alhamdulillah.congratz kak filla! :)

ira_bluebee said...

woww...wooowwww...tahniah buk filla!!!memang tak terbayang bgaimana reaksi ani nak dapat adik..hope baby boy la yea kali nie..

Fiza said...

kak tahniah!!! seronok dgr...ni yg tetibe nak pregnant gak nih...hehe...take care ok...

^*NaNa*^ said...

patut lah ada org wish tahniah kt fb pak radi ye...tahniah!>.semoga selamat semuanya sehingga bersalin..

kakchik@ella said...

Alhamdulillah. Harap2 Boboi kali ni.

fadel said...

tahniah filla.... cepat jugak ye Ani nk jd kakak.... anyway kalau baby boy kali ni mesti rasa best sangat... take care filla, harap2 dpt puasa penuh...

Nur Zakiah Zahri said...

Tahniah kak filla. Ani nak jadi kakak pasni, jgn notty2 tau.

Byzura Mj (By) said...

congrats beb!

Intan ~ Nur Azlina said...

alhamdulillah..tahniah

Intan ~ Nur Azlina said...

alhamdulillah..tahniah

nona hidayah said...

uiihh..tahniah kak filla..eh, kiranya betul la kan tekaan acih masa kak filla dengan die pergi jogging haritu?? masa tu kire dah pregnant la kan? wah! ape pon tahniah eh.

Anonymous said...

congrats kak filla n hasben..happy f u..:))

Anonymous said...

wow...tahniah k.filla...bestnye..nnt ani xblh garang2 lg tau....hihihii....

ida said...

tahniah filla...i ni silent reader blog u..terpanggil nak comment sebab happy sangat denagr u pregant.
Congratsss!!!

Anonymous said...

wow,...syukur...moga diberi kesihatan yg baik2 utk akak...lps ni ani xleh nk garang2 dah....hihihi

SURIA AMANDA said...

tahniah Filla, im happy for you...

Rina Ellisa said...

Tahniah kak :))

Linda Awang@Ismail said...

tahniah kak filla...

Lilyy said...

tahniah kak filla :))
take care k..

auwcak said...

tahniah filaaa

Eve said...

Congratulations Fila!!! :) mcm mana la Ani nyer reaction bila adik dia lahir nanti hihihi hope you will get baby boy plak kali ni..take care

eda said...

wahhhh terlmbattt okayyy ...
tahniahhh hakak !!

Anonymous said...

wah tahniah kak filla!! sama dgn dr.harlina wife dr.sheikh muzhapar..dia 11 weeks..weeeee ani nk dpt adik! :)

Julia Kartini said...

tahniah akk...rezeki di bulan ramadhan...auuu

Julia Kartini said...

tahniah...rezeki di bulan ramadhan....suka sgt dengar org nk dpt baby nie

~mi + ny~ said...

tahniah kak filla and family!! sy excited sangat2! terus bercerita kat bf sy yg akak pregnant!! hover kan follower akak nih,hehe..semoga sihat selalu..take care kak! :)

Julia Kartini said...

tahniah...rezeki di bulan ramadhan....suka sgt dengar org nk dpt baby nie

sharifah rosidah said...

Alhamdulillah, aunty doakan awak dapat anak lelaki pulak kali ni.

cik loliy said...

tahniah kak filla..:)

shidaidris said...

tahniah kak ila, bestnyaaa

Orked said...

wah, tahniah! amaani dah nak jadi kakak... jaga diri dan baby elok elok...

Putri Mardiana said...

tahniah kak filla :) amani ada adik pasni..huhu comel jer..

kelipkelipchumel said...

very murah rezeki di bulan ramadhan.tahniah... :) moga taf menjalani ibadah puasa kali ni.da spesel one. :)

mummy bie said...

congrats sis...ni yang teringin nak anak nie...i hve 2 boys..ni nak try girl plak..take care dear

Anonymous said...

tahniah kak fillaaaa...:)

Aidah said...

Tahniah kak... Selamat berpuasa dengan membawa perot..(sama macam saya)

♥ dak pink said...

Tahniah Filla.
=)
Rezeki Ramadhan

Cahaya Puteri said...

tahniah kak filla..happy dgr berita ni..;)

Aida Salleh said...

congrats sis!

Jom Singgah said...

Tahniah Filla... rezeki bulan ramadham nie!!!

Jom Singgah said...

Tahniah Filla.. Rezeki bulan ramadhan!!!

Anonymous said...

Tahniah untuk kak Filla dan Pak radie..banyak nya orang wish..memang macam retis..haha..

Rosliza Roslan said...

heeee..sonok dgr berita ni.thniah ye kak filla santekkk,sy tmpang gumbiraaa @_@

Cik Dania said...

tahniah kak filla..i'm ur silent reader since thn lepas..best nya ani and acih dpt adik...hehehe..alhamdulillah..rezeki ramadhan...jaga diri baik2 yer ..:)

genny da bomb said...

uwaaaa!!!!lambatnya tauuuu!!!congratssss filla!!!adehhh camno nk kejar ni..baru je tambah 2nd batch,org dh start 3rd batch...kekekekkekeke...anyway congratsss k!!pray for boy this time!!!aminnnnnnn..tgk perangai ani tu rasanya mcm nurina nnti mcm ala2 rupa camtu la..hihi..

syafisyifa' said...

Salam...kak filla...tahniah tau,,,,rezeki bulan ramadhan :)

Rinah said...

Tahniah kak Filla :)
Tumpang gembira dengan berita nie ;)
Alhamdulillah..