Monday, July 23, 2012

Happy Birthday Keisha Ryana...

Sebelum gambar-gambar ni tumbuh cendawan, eloklah kita update cecepat sikit.. ni last week yer.. birthday anak Kak Nana & Abang Remy.. satu-satunya anak dara ok..hahaha.. 

Alahai birthday girl comey jek.. 


tema ialah kotak-kotak.. tapi aku nye baju kotak tinggal umah abang aku :(

alamak.. kelaparan tgk gambar nie..hahaha

rojak

dapat tepung pelita ni sejuk-sejuk kuar petias.. mabelessss.... 

buat kat Gastoo Cafe, Subang.. tau? aku pon tatau.. tapi Kak Nana cakap kalau dinner best lah.. mana tak best siap ada Qi sign tu JJCM ;)

best kan? lama betul tak attend bday2 mcm nie.. dulu kemain rajin lagi. yelah dulu muda... 
sekarang awet muda.. kelaka kan? rasa nak makan pelempang.  

Iman and Acih

Ani muka tu memang very the KakNam.

budak-budak kemain teruja tgk bubble apa tu? bubble gum ke? 

See? Acih dah ok kan sekarang? dia join je main musical chair nie.. kalau dulu jangan harap.. dia mana boleh orang ketawakan dia.. nanti dia rasa down.. 

pastu tinggal 2 orang je... tapi Acih kalah :( hahah.. terus muka jadi lain macam.. hoi kalau ko layan confirm menitis air mata sedih dia... kahkahkahhh.... aku siap macam "Wah.. terror lah Kasih.. no.2 tuuuu".. terus dia jawab "tapi Kasih kalah" mata berkaca.. anak sapa lah emo sangat nie..  

ko tengok Pak Radie.. kalau bab jadi pelawak memang no.1

birthday Keisha sama ngan b'day ayah dia (cap merah).. best gila kan? 

tak tahan wa tengok orang yang meniarap atas cup cake tu.. kaki silang tu macam nak patah.. hahah

Jom tengok Ani jap.. ni gaya dia kalau suh posing.confirm buat hal.


ntah kenapa terus dia kengkang kan kaki macam tu.. saja je bagi mak kau sakit hati kan?

dah lama-lama baru ok..kelaka tul budak nie.. 






EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US 
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE 
THE CHEAPEST RATE SO FAR 
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME 
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE 
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS 
http://www.framekasih.blogspot.com/ 
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

17 comments:

kakchik@ella said...

lawonya kek dia fillaaa .. pastu kan game musical chair tu lamanya KC tak main. best ooooo main game tu. terkedik2 kejar kerusi sbb takmo kena "out"

Mooniqueen said...

Homelnya ani ni...

jamie said...

lelaki pakai baju putih n pakai spek belakang pak radie tu mcm pelakon la. Dulu2 slalu berlakon drama. Dulu kurus skang dh gemok. Kalo betul la die.

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

truja tgk menu2 dia .. kalau baca caption psl anak dara buk filla sure senyum2 haku ;-)

cikji said...

sumpahhhh ani comey sangat,gewan nak gigit gigit dia

Nuraz said...

salam kenal filla...dah lama baca blog filla tp baru nie nak tegur..hihi..kak nana nie my senior masa kat UiTM dulu time diploma, dpt gak tau perkembangan k.nana melalui blog filla nie... :)

JMR said...

wow..mek ani pakai skirt le...:-p

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

anak no 2 mmg kelakar.. kalau no 1 asik nk sentap jerkk.. kekadang sakit ati jadinya.. rujuk pd anak ila

Misz Mieza said...

Ramai sambut bufday kan dekat2 pose ari tu.. MM pon ada sambut bufday anak buah 13 Julai ri tu.. Nak buat entri sampai ke sudah tak up2.. Haha!

Filla ~ Kasihs said...

kc: hehe tak suka main game tu.. seram.. mcm bedebar2..haha

mooniqueen:hehe

jamie: a'ah ler pelakon :) Fadil nama dia..

Nurul Diana: budak2.. buat kita geram, buat kita gelak jugak ;)

cikji: gigit gigit..

nuraz: o ye ke? sempoi je dia kan..

jmr: hihi mek ani dah gegirlll..

baby: hih

miss mieza: tu lah.. kadang teperap gambar.. fenattt..

my everything said...

bestnyeee.... filla bleh tak nak add fb u? heheheh lagi satu nk pinjam ani kejap bley?? geramm aihhhh

Nazirah Azeman said...

eh ade kak etty kwn kite dlm gambo filla

lovely said...

Ani wat acik ketawa jer tau pepagi ni.. hihi.

SURIA AMANDA said...

anak2 kamu mmg comel...acih mcm my dotter..kuat sentap..huhu..i follow u dear..

ratna said...

Kek dia comel

sharifah rosidah said...

Comel nya Ani pakai skirt.

kukukata.blogspot.com said...

suka tengok acih, nampak soft jer =)