Thursday, July 19, 2012

Pak Radie.

Ok now aku dah free sikit.. kesian aku ngan Elly dah jadi zombie.. eh zombie dia je.. aku tetap ayu jelita.. hahahahaaa... kengkadang kelaka sebab kalau ada order ke apa yang confuse tu.. masing-masing cuba aku paham kau, kau paham aku.. last-last macam "eh ko pikir dulu amende nak cakap, jap gi dah tau call balik".. takpon call "Hello, Elly.. aku nak cakap dengan ko nie.. eh apa aku nak cakap?".. ok letak tepon balik.. gila saiko. 

Ok now stock dah tinggal sikit.. dah nak habis dah pon.. syukur alhamdulilah... aku dengan Elly nak rehat sekejap.. tak tahan penat.. orang tua, biasalah.. buat keje sikit, rehat kena banyak ;) oh ye, terima kasih yang sudi membeli skinny jeans ok?

now cerita lain.. sejak Pak Radie dah rambut pendek nie.. kemahen lagi dia... poyo makin berganda.. hahahah.. bajet... tau apa tu BAJET? bajet tu mcm dia lah.. hahahah..

aku rasa dia tau lah aku nak snap gambar dia masa nie.. sebab tu dia kontrol hemsem... hahah... 

Ok lah.. oklah.. dia kacaklah di mata saya.. *muntahdarahpujilaki*.. dia bertambah kacak sekarang ni sebab makin rajin tolong saya kat rumah.. cuci baju sekolah anak.. kemas baju Ani dalam bag.. layan Ani main bola kat dalam umah.. sedangkan aku tido membuta.. tak cukup baik lagi tu? 

tq Pa ;)




EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US 
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE 
THE CHEAPEST RATE SO FAR 
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME 
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE 
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS 
http://www.framekasih.blogspot.com/ 
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

4 comments:

Norasiah Nasir said...

baik pak radie ko filla... :)

rerehalim said...

ani omeyomey sangat >.<

FiZa said...

sejak pak radie rambut pendek ni makin smart la sy tgk...nmpk kemas...akak, cam tau je ni kat mane..kalo tak silap kat bandar puteri puchong ek..

Aya Ariel said...

mmg hensem pon..bila dah rambut pendek nampak makin kemas..rambut panjang pun kemas jugak..tp kita dah biasa bila lelaki..dah sah2 rambut pendek..hehehe...

takpe2..tak muntah pon..setuju lagikk ade laaa...