Tuesday, July 24, 2012

Buka Puasa Day 2

Ni pulak lauk berbuka puasa day 2... heheheeee.. kat umah omak den.. so makanan ala-ala meriah lah.. cer kalau kat umah sendiri *sedeh*

Hari Ahad tu Abang aku datang join berbuka.. kalau dia ada.. maka Ayam Berlada tu WAJIB.. lagi satu yang wajib is Sambal Belacan.. dia tu kalau tak pedas memang tak lalu tekak dia.. 

So mari lihat apa yang Wan masak. 
Sayur Campur sama je macam semalam, Telur Dadar, Udang goreng dan Ayam Berlada.. ada yang tanya kat previous entry.. nak resepi ikan berlada yek? ok sama je cara buat dia macam buat Ayam nie.. 
click sini -----> Resepi Ayam Berlada Wan

pastu Abang aku belikan kuih muih sikit.. kat PARAM Setiawangsa kot? ada member aku citer.. tak yah lah nak pegi.. gila ramai manusia.. sampai ko nak beli kuih berhimpit-himpit macam sadin.. ohhhh tak sukeeee!

Tapi aku paling suka buah-buahan... Siap tapau buah tembikai kat umah wan setengah biji ;) sejuk je tekak... kuar dari petiais terus potong-potong.. sejukkkkkk... nyamannnnnnnnnn.... 

hoih, ada 3 jam lagi okay!! 







EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US 
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE 
THE CHEAPEST RATE SO FAR 
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME 
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE 
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS 
http://www.framekasih.blogspot.com/ 
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

7 comments:

ibu grace said...

kak, ce tanya mak, cam ner nk wat telur dadar gebu begitew

Aya Ariel said...

meleleh ayaq liuq nampak tembikai...adehhh laaa...sedapnyeee kat tekak..

kesya suka makan benda nih..buka tutup buka tutup peti ais amik tembikai..hadoi laa

rina mazlan said...

oi sedap terliurr...

~mi + ny~ said...

sy paling terliur tengok telur dadar tu!!! dugaan betul..xpe,dah x lama nak bukak puasa da,hehe..and timun cina very nyaman kalau baru kuar peti ais!! syok2!! selamat berbuka puasa kak filla,pak radie,and acih..ani pun sama la even x puasa :)

JMR said...

burpp...alhamdulillah...~

Anonymous said...

Coh ajar sikit cemana nak buat telur dadar tuh...

kakchik@ella said...

aduihhhh .. sedapnya makanan.