Friday, July 13, 2012

PROJEK GANAS..

Wah matiklah sapa yang try-try nak google tajuk ni dengan harapan benda lain yang keluar.. hahah... 

Hari khamis (semalam) aku apply EL sebab ada few things nak kasi settle.. Alhamdulilah semua berjalan lancar... dan ada BANYAK lagi kerja yang menanti.. InsyaAllah bersama kita teguh bercerai kita roboh.. ngan sapa? hihi... RAHSIA.





Hahahah.. ngan akak-akak dua orang nie.. muahahah.. ai adik ok... hahahah... aku lom boleh reveal lagi apakah PROJEK GANAS yang akan menyusul bersama-sama dua orang manusia yang hebat, berjiwa kental, rajin, eh apa hal aku nak puji-puji diorang nie? muahahha... Muka je ganas.. order kids meal.. takut main course tidak mampu mengenyangkan diri masing-masing.. serious tak leh blah. 

Ai je bawak laki... muahahahahaaaa..... geli pulak haku... macam kauuuuu je ada lakiiiii.. suka hati i olls lah.. ;)

Elly, gambar ni aku cakap tak sengaja muka kau tak masuk kan? sebenarnya SENGAJA.. asyik kau je nak jelita.. bagi chance aku ngan Di boleh? muahahahha.... 

dah la poyo pakai iphong baru.. siap ada gambar pokok-pokok instagram gitew.. eh, telepon aku ngan Di pon boleh laaaaaa... kan Di kannn???? malas nak tunjuk je T____________________T


Ok aku bagitau lah kat korang ye... Ini projek tak berapa nak ganas.. yang betul-betul ganas tu nanti dulu.. ni projek manja je... 

Akan dibuka untuk order.. tapi kitorang belum decide lagi which colour yang nak ambik.. korang suka mana? yang penting murah gila you ollsss.. kau pegi lah compare harga kat ZARA kat TOPSHOP kat Miss Selfridge kat DP..butik RM179..memang tak dapek harga yang kitorang akan offer..yang penting KUALITI setanding dengan semua di atas... ni bukan gurau kasar ok.. ni realiti ;)

 ada 3 sizes S, M dan L..(ukuran ktorang akan bagi nanti) itu pon belum decide nak pilih size apa yang banyak dan colour apa... korang-korang ni majoriti size apa yek? seluar ni skinny stretchable.. 

siapa yang rasa takut sebab colour2 nie cenggini.. helloooooo? colour block tau? kalau tak tau *sedih*..





EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US 
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE 
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME 
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE 
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS 
http://www.framekasih.blogspot.com/ 
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

22 comments:

MisS HoNeY said...

ohhh..sedap nya beefnoodle.hehe

Hanim said...

Cheh! Aku ingatkan projek ganas korang pegi tarik kete ke apa ke. hahahaha. Muka si Elly langsung tak ganas occay!

Anonymous said...

k filla cpt la upload..teruja sgt.i size m.mcm2 color nk bli.weee.naddy:)

Mummy Iswatie said...

nakkkkkkkkkkk..baper harga?

AYuNG said...

kak....pak radie dh rambut pendek eh? hehe ~~

lain pulak yg aku pandang kan.. =)

jaja said...

saya tau kaler block.
tapi klu boleh, jual la jugak skinny jeans kaler putih. klu ada, nak order selai saiz S..hehehe

Farrah said...

Saya nak! Semua color pon tgh in but personally I love striking colors. Red, orange, navy blue. Nak order boleh?

Anonymous said...

k filla.. cpt upload.. teruja nk tak tau gak ni.. kt silent reader k filla.. hehe bp RM tu agk2 sblm nk pitam.. hehehe

C!kpuanmuda® said...

aaa.. korang nak gi mana? aku nampak elly pegang air asia nye tiket.. ha... cepat bgtau.. cepattttt

Zurina Hj.Zainal said...

beb. i nak. black color. size L. kalau dh ada, pls let me know. this is my phone no. 0192773001. i'm serious buyer....:) *ganas x statement saya* hehehe....

ita citot said...

tak sabarrrrrrrrrrr.....!
sila jgn lupakan size utk org yg dia tinggi168-170cm okehhhh... heheeheheee (^_^)

Mooniqueen said...

I love blocking color... Barulah nampak muda remaja sikit....

Anonymous said...

owh akhirnya ini projeknyer..cepat upload price..nakkk...

wawa syaida said...

nk!!! orange color tu...cntik bangat! nti dh upload bg measurement skali k

emir ibrahim said...

suka mint blue and orange.

emir ibrahim said...

suka mint blue and orange.

Anonymous said...

kak filla...nak size M please! ;P

sharifah rosidah said...

filla, anak aunty baru cakap dengan aunty dia nak beli seluar yang color block ni.

Anonymous said...

kak filla! kita nak saiz besarrr punye. ade ?

pretty plis! ;)

Nina said...

Wah! Wah!wah!wah!wah'wah!

kukukata.blogspot.com said...

ni mesti nak g borong kat China nih...

IdaShazana said...

huhuhuh...muka tak sesuai pakai warna sebegitu
:(