Friday, July 06, 2012

PANDAI-PANDAILAH LAYAN DIRI..

Biasalah bila room mate anda ialah seorang anak dara sunti.. masih belum berpunya.. masih single... masih belum berkahwin dan masih belum mempunyai anak.  

Siapalah nak layan kau kan... baik layan laptop ngan hengpong.. 

Ko ingat aku tak reti layan diri.. ai ada ipad u olls... nama je ada ipad.. bila dalam bilik masukkan password hotel nie.. terus cannot connect.. asyik fail jek.. why why why??? why u do this to me????

maka terhasil lah hasil seni seperti di bawah.. 

"Rajukan seorang teman yang kesunyian ditinggalkan kesepian haktuih"











pegi kursus duduk sorang ko saiko jugak takut hantu.. ni ada kawan pon ko saiko jugak kawan asyik begayut. len kali duduk rumah jaga anak.. tak yah gi kursus ;)



Suriada Sulong: Hotel Syaz Meridien tu satu bilik ada 3 katil. tapi tak pasti semua bilik macam tu ke tak.. dan bahagian bawah hotel ada cafe/kantin.. food not bad lah.. walaupon tak banyak selection.. tapi lauk dia sedap lah jugak ;) sbb akak pergi ni berkursus so saya tak tau lah harga cemana.. tapi boleh ke website dia ye.. http://syazmeridienhotel.com.my/ 

ada contact no.. sila call ;)





EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US 
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE 
THE CHEAPEST RATE SO FAR 
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME 
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE 
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS 
http://www.framekasih.blogspot.com/ 
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

16 comments:

una imana said...

heheh sian..

strawberi said...

fotogenik tkpe..bleh bergambar2 camtu..comel je...

Mooniqueen said...

Hehe... Kelakarlah sis ni... Len Kali ajak MQ teman ae...

ak yuyunz said...

budak single gitu lah.. hihi..

NUNU EERA said...

mcm kecian je kat u kak.. ;)

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

haha.. kesian.

Dayz J said...

hahaha kelakar nya. dia tak perasan ke akan gambar-gambar dia tu?

Aku said...

alang-alang ko pegi je cafe kenyit2 mata kat abang kekar. (aku is hanim)

putri mardiana said...

hahaha..kesian2x..lain kali bawak ani cmfirm xsunyi..hewhew

lovely said...

hihihi...
siannyer...

wanie-ladybird said...

olor cian..
nnti nk g kursus bole g sesame kompom tgh tido pun bole borak (pasal anak)

JuJue said...

hahahahahahaa... apa masalah ko ni sebenarnya filla. tu lah sebab lama sangat ko tak bercinte ngan aku tu pasal jadik camni nihh. hahahhaa..

AYuNG said...

kak...apsal ko x gayut ngan pak radie pulak?

haha~~

sharifah rosidah said...

Hahaha kesian camwhore je lah nampak gaya nya, dah tu kalau member bergayut je duapuluhpatjam fed-up juga kan.

akuiwana said...

lepas tgk gambar2 ni terus rasa mcm nk tampar manja muka akak.boleh?haha

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

hai cik ponti