Thursday, July 12, 2012

BlackBerry® Curve™ 9320 kini di tangan kami...

*sponsored post*
*please scroll down for new entry*


Hari Sabtu haritu kan dah janji nak pegi Pavilion pukul 10.00 am... Semata-mata untuk BlackBerry® Curve™ 9320 with Celcom... 

Bangun awal pagi di hari Sabtu... sempat gi breakfast roti canai dulu.. supaya bertenaga nak beratur..hehehe.

Verangan ko nak jadi duta telepon ye? hahhaa... ye.. inilah dia BlackBerry® Curve™ 9320.. 


Pak Radie lagi bising-bising ajak round tempat lain dulu..dia cakap Pavilion pon belum bukak pukul 10 pagi.. Aku tak kira.. nak sampai awal jugak... kenapa? sebab 1st 100 customers boleh beli BlackBerry® Curve™ 9320 dengan harga RM118.. kalau tak harga dia ialah RM799.. 




Nampak aku kat mana? Nampak berapa ramai manusia beratur kat belakang aku? haaaa... awal sangat lah ko kata kan? itu belum kira yang kat depan aku.. dalam hati terus terdetik "kalau aku customer yang ke 101, harus nangis sebab lenguh kaki beratur tapi tak dapat harga RM118" 

Ok ini counter dia.. kena isi form lagi.. nak pilih plan lagi.. so kena banyak bersabar sikit ye.. 


Ok abang baju kelabu dah sengih-sengih dah..heheh... nampak kotak-kotak biru tu? kotak paling atas tu ada lubang.. kat situ lah cabutan untuk 5 lucky customers.. daripada 100 customers tu.. berpeluang dapatkan yang RM88.. huwaaaaaaaa... RM118 pon dah murah.. inikan pulak RM88.. 



Sambutan sangat hangat.. ramai sangat orang sampai barisan hujung tu bengkok ke sebelah kanan sana.. phewwwwwwwww... nasib ai sampai awal 10 minit ;)


Kenal? Tak kenal? kalau tak kenal pitam ai tau.. hahaha.. mari saya kenalkan anda dengan bloggers otai ni semua.. ai malu tau.. sebab ai je bunga antara kumbang.. hakhakhakkkkk... bunga konon.. geli tau.. hehe


Ini pandangan hadapan.. tapi tu bukan tangan saya ;)


Hahaha... Pak Radie terjebak membeli.. hihihi... dari dulu aku cakap beli lah BlackBerry.. boleh berBBM ngan aku ni hah.. tapi degil.. selagi phone dia boleh sms boleh call.. takkan dia tukar ok.. tapi handphone dia dah start buat hal.. kejap kang terus off.. ko sms sekarang.. lagi 5 jam baru sampai.. hoihhhh buangkan aje!! 

psstttt: sejak rambut pendek nie.. dia perasan umur belasan tahun.. geli ketiak ahkak tau.. grrrrrrrr.... 

Ok settle angkat satu... so kalau ada yang tertanya-tanya apa Plan nak amik? meh ai share..

Sebab korang tak datang masa launching utk dapatkan harga RM118 tu.. tak pe... tak pe.. anda masih berpeluang memiliki BlackBerry® Curve™ 9320 from only RM388 (RRP: RM799) tapi mesti mau angkat package di bawah ni yer ;)

Pak Radie amik yang RM88 permonth sahaja.. murah kan? contract 12 bulan ;)

Semua sudah tahu bahawa Celcom has the widest network coverage di mana sahaja di dalam Malaysia with the best network quality.. So kenapa tidak?

Dengan Celcom yang memang coveragenya terbaik ditawarkan pulak BlackBerry® Curve™ 9320.. memang sesuai lah ye adik-adik... that's why aku paksa Pak Radie angkat satu.. hehehe... 

Ok kalau nak tahu lebih lanjut sila layari www.celcom.com.my/smartphones 


*babai, nak ajar laki ai godek phone baru jap.. sian dia ketinggalan zaman okkkkk*



29 comments:

Aya Ariel said...

sonok nye dapat phone baru..

*tingin jugak*


tp celcom tak buat sume ni kat KB..nyampah ok

Lulu Caldina said...

eh ceritalah dapat tak harga RM118 tu??? ;)

Riena Haiqal said...

wahhhh nak jga.. murahnya.. nak g belikan utk husband saya juga.. heheheh
eh eh pak radie dah rambut pendek la.. :)

shuweet said...

jeles aiiii...nak g haritu tapi dah terlambat..telan air liur je la aku

Rasidah Ahmad said...

wah untungnya dapat beli hp murah...tapi tak rajin pulak nak q panjang2 nie...




bajukurung budak utk raya!!!
www.bajukurungmurahsangat.blogspot.com

Erin-Ibu Marsya Qistina + Marissa Qaisara said...

Kak Filla cayalah...dpt gak Curve tu sorang satu...
nak no BB pin akak..kita exchange eh :)??

Pak Radie budak sekolah habis...perghhhhh...lawa arrr rambut :)

Phat said...

wah dapat phone murah tu BB lagi

AlyzaFisol said...

giler murah rm118 jeeee...mmg tak sia2 beratur panjang2...

hazman aka species1980 said...

rugi betul tak datang event promosi aritu...kalau tak leh jumpa u face to face...sambil beli tepon murah

Nurul Akmal said...

Wah bestnyer...

Salam kenal.. readers dari Eyriqazz.com

Zarul Umbrella said...

salam kenal dari Teratakarmo...wah menarik plan Celcom ni

ProfHariz said...

Wah, rezeki kamu. Bukan mudah nak dapat kot kak :)

Filla ~ Kasihs said...

hi my new readers : *lambailajulaju*

ye berbaloi-baloi BB ni dengan plan celcom ;)

Myvitrd said...

wah sangat beruntung dapat dengan harga yang sangat murah.. plan pun oklah taklah mahal sangat

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

ehe blog yg ke3 yg ceritakan pasal bbm harini..

:D

Irfa said...

ha'ahla
pak radie nampak remajew dgn rambut pendet itu.hehe

Rawlins byRawlins said...

Waaaaa

terlepas!

deng!

mrs kayrul said...

beratur panjang yue dapat ke idak harga rm118 tue...nak tau gak...jeles tau pak radie dapat phone baru...hehehe

pak radie potong rambut pendek terus nampak macam muda remaja gitew

sharifah rosidah said...

Memang pun dia nampak muda bila berambut pendek.

TianChad Chen said...

Haha! "Ini bukan tangan saya"
Nice to meet you~

daddydee said...

wah seronok dapat beli HP dengan harga yang amat murah...

tapi ramai sungguh yang sanggup menunggu tu...

Filla ~ Kasihs said...

TC: nice to meet u too.. comel dan tak sombong ;)

Afasz said...

wahhhh murah nye.

kakchik@ella said...

laaaaa .. mati2 KC ingat Filla boleh masuk terus. tak yah queue2. hehehe.

Gieyana said...

Filla..blog awak mmg awesome..sy suka ms trip awak n family g HKG ritu..eh..syioknya dpt BB dgn rega murah..

ritu ada ckp nk up entry yg sy suka kt blog Eyriqazz tue..

http://www.gieyana.com/2012/07/berblog-harus-ikhlas.html

mummy_ayu said...

wah..boleh la ber BBM ngan pak radie pas nie..

Mummy Akmar said...

bestnya dapat BB semurah tu..

ish ish jelous!

Hihihi

Queen of the Castle

Hafizul said...

wahh...best kan dapat bb tu...hehe

riniy said...

kit nampak awk td kat klinik kesihatan pjaya rasanya. tp nak tegur maluuuu...
ehem ehem, peknen ke?congrats ya!happy for u!