Monday, July 09, 2012

Buah Buah Hati..

Meh la kita layan gambar sikit-sikit dulu.. hari Isnin kan agak slow skit.. 

Ni hari Sabtu hari tu.. lapar giler.. nampak Subway terus gumbira..

Amaani and Acih.. sekarang Acih tengah kuat makan.. boleh habis tu.. tapi dia punye simple je chicken slice je ngan cili sos and mayo.. 


Uikkkk sedapnyaa.. lapaaaa terus :(

Alahai... Ani ngan kasut baru Wan beli.. Angry Bird.. tapi ngam-ngam kasut tu.. tak lama lah tu.. 

Yang ni buah hati pengarang jantung gak.. kalau pasal poyo bagi kat dia.. muahahah... tapi gambar pakai helmet tak best.... jom scroll jap.. 

meh layan ahkak yang tengah gedik-gedik nie ;)

















-





















-



























-




























-

























-











Hahahaha... aku rasa aku kenal Pak Radie dari tahun berapa ah? 1998 ke 1999 kot?? dah 13-14 tahun kenal ini PERTAMA KALI rambut dia pendek... Gila wa cakap lu.  aku tak leh terima hakikat okeh.. 

Hari jumaat petang time balik keje tu.. aku ngan Acih masuk umah.. pastu orang tua ni tutup-tutup muka ngan bantal dua beranak ngan Ani.. pastu tekekeh-kekeh ketawa.. ko ingat kiut? pastu Acih geram, dia tarik bantal.. tekejuik mak tau.. hahahaha... 

Sekarang kalau keluar.. aku ngan budak-budak dah bepeluh-peluh tunggu kat luar grill.. dia kat dalam belek rambut depan cermin... ya ampunnnnnnn..... hover gilakkkkkkk kennot blah. 









EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US 
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE 
THE CHEAPEST RATE SO FAR 
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME 
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE 
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS 
http://www.framekasih.blogspot.com/ 
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

30 comments:

Nazirah Azeman said...

pak radie adalah sangat hensem mcm faizal hussin.

**larikkkk nnt kene senduk dgn buk filla

Aya Ariel said...

sekali scroll..aku pon terkujat jugak...hahaha..makin hensem la papa kasih..mama..sila berhati2..hahahah...

btw..mimpi ape laa pak radie tu potong rambut? tak sayang ke kat rambut panjang dia?

^*NaNa*^ said...

skli tgk cam tomboy!..haha

Rasidah Ahmad said...

sekarang nie pic anak2 sure tengah makan2 kan...seronok tengok budak2 kuat mkan nie...puas hati.





bajukurung budak utk raya!!
www.bajukurungmurahsangat.blogspot.com

eda said...

muahhahahaha lawak r pak radie wooo .... gelak guling222~!!

mimiEhalim said...

wahhh, nampak lebih muda dr k. fila ni..haha..gurau je..ehh, akak pon kena potong rambut jgk kottt..ala2 adira..mesti kiutt sgt..

Norasiah Nasir said...

wahh filla..pak radie ko bertambah hensem..habis lah reputasi ko lepas ni..

nnanti ada yang yang request..
"cerita pak radie pleaseee..."


abis la ko,,,

hahahaahahaa


pssstt : filla, aku gurau je tau..jgn sentap..hahahhaa

Didyana said...

okla tuh Pak Radie rambut pendek..ensem la kak filla..hik hik..

genny da bomb said...

hahhahaha..kenapa kenapa kenapa kene potong rambut??team bola kalah ke??kekekekeke..neway nmpk ensem jahhh..abis la buk pilla...hihi

Shinnaz Ahmad Rasid said...

hahahahah..handsome dowhhhh!!!!

umilia said...

pak radie jeles tgk buk filla nampak muda..tu yg dia potong rmbut tu..nak feeling2 remaja la tu..hehehehe..

✿dazZdaEng✿ said...

apak nampak sgt muda .

cikeyrah said...

pehhhh macho la pak radie . .heee :D

Mally said...

Gewam tgk ani tue....
hehe

Aku said...

Nampak muda kauuuu! Aku ingat masa jumpa korang time bukak puasa kt De Palma tahun lepas aku ingatkan laki ko penyanyi rock mana, sekarang dh nampak mcm penyanyi balada plak

iezza_ummi@aminammarzarif said...

Hahaha...ensem lak apak potong rambut pendek.kak filla hati2...apak dh jdi mude ni...:D

mahirah said...

Pak Radie dah nampak lebih muda 10 tahun...

Filla ~ Kasihs said...

OK CONFIRM.. CONFIRM.... MINGGU NI JUGAK AKU POTONG RAMBUT SAMPAI BAHU ;) TERCABAR I OLLS TAU... ;)

NorMala Bahar said...

pewit.. hensem pak radie rambut pendek..

MamaIcha said...

wah!! muda 10 tahun ok...hahaha!!!

Suriza Selamat said...

filla,motor baru ker?ducati gitu..

Anonymous said...

ye betul..pak radie nampak 10 tahun lebih muda.kirim salam kat pak radie..hukhuk..

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

filaa..

jangan marah ek tapi pak radie nampak hensem.. sila jangan bagi dia lepak mlm2.. kalau dia lepak kat luar fila ikut tau

ak yuyunz said...

serious nampak muda okeyyy.. =)

R.R.Z said...

hensem!! serius kak. super duper.
dgn ducati plak tu..peh.

JMR said...

pehh...muda gile nampk pak radia ni kak!! kompom rmi awek uni dok ushar pasni..hahaha

Anne mahli said...

nice ride!hehe...btol ke filla nak ptg rambut ni?hehe

sepet a.k.a zack_u said...

OMG! Saya tak dapat terimaaaaa niiiiiii! Abang Radie nak no fon pelisssss..Auwwww!!

Kak, cakap kat abang radie, kenapa potong rambut, dah la rambur dia tu sumber inspirasi saya selama ni.. *mata ke atas*

OMG OMG OMG! Masih tak boleh terima, kena cecepat bagitau Qery ni!

Anonymous said...

seriously hensem!!!! hahaha

Puan NuNu.. ;) said...

ade gaya la kak.. k. fila pasni potg la rmbut pndek macm ani.. msti comel.. hehe..